Ana içeriğe geç

İş Dünyası

İstanbulda Çimento Fabrikası Kurmak İstiyoruz

Başlatanm34Tarih03/07/2013 15:13:05Yorum37

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Herkese merhabalar . İstanbul'da Çimento fabrikası kurmak istiyoruz.Hali hazırda biraz nakit paramız ve farklı bir işe yönelik hatırı sayılır büyüklükte makinelerimiz var.Makineleri satıp sektör değiştirmek veyahutta mantıklı ise var olan işimize yeni olacak bu çimento üretim tesisini eklemek istiyoruz.Sizce aşşağı yukarı ne kadar yatırım yapmamız gerekiyor ve devletten teşvik alabilir miyiz ? Yormlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Yeni Üye1 yazı
Herkese merhabalar 9 senedir Cezayir de iş yapmaktayım çimento fabrikası kurmak istiyorum bu iş için ortak arıyorum % 100 satış garantili fizibilite ve makine takım araştırması yapılmış kurulacak fabrikanın resmi izinleri ve gerekli müracaatlar yapılmış yapacağımız iş çok olumlu karşılanmıştır devlet teşviki alınmak üzeredir kurulacak fabrikanın makina donanımının bir bölümünü kendimiz yerel olarak yapabilmekteyiz bu iş için ortak arıyorum

ÇİMENTONUN ANA GİDERİ YAKIT VE ELEKTRİK CEZAYİRDE ENERJİ TURKİYENİN 10 DE BİRİ DEĞERİNDEDİR İLGİLENENLERE DURRULUR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye7 yazı
200 milyon dolarlık iş yapacak adamın 1)en az 4 tane danışmanı 2) en az 2 avukatı 3)buraya yazı yazması için zamanı olması lazım.
m34 milletle alay etme.Allah bilir bu işi yapacak adamları hasber kader bi yerden tanımışsındır.Onlar sana bize bilgi topla topla demiştir.Sende zaman bol zaten.Öylelikle buralarda cirit atıyon.Ama o adamlar sana 1 tl koklatmaz onuda söyleyeyim.
Önce eğitim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye35 yazı

arkadaslar bulundugunuz siteyi kucumsemeyin. insanlar cebinde parasi yoksa bile bir imge ile onumze gelmektedir. ilgilenir veya ilgilenmezsiniz.. ama asagilamayalim derim ben
pasa

Yerleşim Yunanistan / AtinaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye140 yazı
Yahu adamlarda haklı attığın zaman tam atacaksın yok çorap yok gözlük v.s ne uğraşıyorsun aç başlığı fabrika kurucam diye ver ayarı gitsin :)

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Serbest meslek
Üye121 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - maltepeli
yani arkadaş bu kadar olur...........beton fabrikası...hadi çimento bölge bayii felan...ya biz bu sitenin değerinin farkında değiliz.. yada millet uçmuş.....

tam uçmuş tam dalgamı geçiyorlar nedir bu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek