Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Toptan Kırtasiye Malzemeleri. . .

Başlatanemre05Tarih10/04/2013 15:25:12Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Öncelikle tüm sayfa sakinlerine saygılarımı sunarım.Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve sizlerden yardım istemek bu güne kısmetmiş.Amasya ve ilçelerinde toptan kırtasiye ürünleri ticareti yapmak istiyorum(a4 fotokopi kağıdına ağırlık vermeyi düşünüyorum) ve bu konuda bilgisi tecrübesi olan abilerimden,ablalarımdan,kardeşlerimden düşüncelerini ve deneyimlerini paylaşmalarını bekliyorum.SAYGILARIMLA …
emre

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye19 yazı
güncel...

Yeni Üye4 yazı
Merhaba

Öncelikle toptan kırtasiye işi yapmak için oldukça sermaye gerekmekte. Diğer kırtasiye ürünleri karı iyi sayılır. Ama özellikle A/4 Kağıtını kar marjı çok düşük. Sizin yerinizde olsam kırtasiye ağırlık verirdim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye29 yazı

Amasya'nın iş ortamını bilmiyorum ama, A/4 Kağıdı üzerine iyi bir araştırma yapmanızı öneriyorum. Migros, Tansaş vb. yerlerde o tür kağıtlar çok çok ucuz'a satılabiliyor. Şimdi her tarafta, 1 TL'lik eşya satan dükkanlarda kırtasiye malzemesi satılıyor hep. Tüketim anlayışı artık, ucuz olsun da kalitesi nasıl olursa olsundan yana. Ona göre yol izleyip, devam ettirmenizi öneriyorum.
Hersey sirasinda ve zamaninda yapilmalidir. Mustafa Kemal ATATURK

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye72 yazı
Toptancılık düşünüyorsanız iyi analiz yapmanız gerekir. Peşin mi, açık hesap mı çalışacaksın. Açık hesabı nasıl döndüreceksin. Bu zamanda malı
parasını almadan nasıl vereceksin. Toptan kırtasiye ürünlerinde kar marjları düşük, eskisi gibi Çin'den her ürün getirilemiyor, sağlık ve gümrük bakanlığının sıkı
kuralları var, en önemli bu işi bilmiyorsan hiç bulaşma en az 20.000 kalem ürün var bunları takip etmen gerekir. Güçlü güvenilir personele ihtiyacın olacak.
İşi kurmak kolay zirveye çıkarmak seneler alır. Piyasa araştırması yapmadan bu işe bulaşma.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Yeni Üye53 yazı
Harita, tarih atlası ve sağlık atlası konusunda üreticiyiz, yardımcı olabiliriz.
Özgür Demir
0507 5919633
ozgur@ea-gs.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye19 yazı
bilgisi ve deneyimlerini paylasan abı ve ablalarıma öncelikle çok tesekkr ediyorum.kusuruma bakmayın bugun bakabıldım nete cenazemiz vardı :(
kofukuryu dediginiz gibi piyasa arastırması yaptım kırtasıye uzerıne olan eksiklerı firmalar yada ıs yerlerı kırtasıyecılerden temın edıyor .Amasyada toptan satış olmadıgından aklma yattı.Amasya da çevreme de güvenerek bir güven geldi :) yaşım 24 30000 tl kadar da birikimim var fazlasında gözum yok kimseye muhtaç olmadan yürütebilirmiyim 30000 tl başlangıç için yeterlimidir...

saygılarımlarımla .

Üye485 yazı
Emre05,
Şuan Çalıştığım Firma Kayseride Büyük Bir Kırtasiye Firması. İStanbul ve Konyada Şubesi Var. Aynı Zamanda Toptan da Yapıyor.
BEnim SAna tavsiyem kırtasiye işi yapacaksan toptana girmeden önce Bir mağaza açman.

Bir Marka Çatısı Altında Bayilikle Bu İşe Başlamandır. Parekende Mağazanı KUrduktan Sonra Amasya İçine Firmalara Toptan Fiyatlarla Sevkiyat Yaparsın.
Bizim Firma Kayseride Çok Fazla Kırtasiyeci Olduğu Halde Hem Perakendesi Hemde Toptanı Süper İş Yapıyor.
Hatta Şuan Firma SAhibinin Kosgebe Sunduğu Ciddi Bir Proje Var. Türkiyede Açabildiği Kadar Mağaza Açmak. Tabi Bunu Bir Proje Altında Diğer İllerden İştirakçilerle Birlikte Kosgeb Desteği ve Minumum İştirakçi Katılım Bedeliyle.

Benim Sana Tavsiyem Bir Çatı Altına Gir.
Hatta Bizim Firma Sahibimiz İle Görşebilirsin. Hatta Kalkıp KAyseriye Gelmen Bu İş Hakkında Görüşmen Ciddi Tecrübe Kazandıracaktır.
Saygılar
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Üye381 yazı
Sayın mehmetgul1806 mağaza derken tam olarak nasıl bi mağaza? bence kırtasiyecilik karlı iş, 30 bin lirada fazlasıyla yeterli...

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye2 yazı
hadi 30000 lirayla girin bakalım bu toptan işine ne kadar yapıcanız.arkadaslar samanlıkta iğne olmayınız lütfen
bulut

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye42 yazı
merhabalar kırtasiye acıcaksanız ofis agırlıklı olmasını tercih edebilirsiniz market vb yerler okul agırlık satıyor bu sizi zorlar amasya ve yakın illere ofis satısı yaparsanız sizler için daha iyi ciro sağlar
kafanıza takılan bir soru varsa beni arıyabilirsiniz.
0 532 404 98 98 volkan yavuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye3 yazı
emre bey
biz kayseri de 1945 yılından beri kırtasiye toptancılığı yapıyoruz yerimiz kayseri toptancılar sitesinde
kırtasiye işinde ilk önce bilinçli davranmanız gerekir pazarın iyi araştırmasını yapın amasyada kırtasiye toptancısı yok
bu sizin için bir artıdır biz toptan kırtasiyede peşin olduğu sürece size yardımcı oluruz telefon 535-7062356

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
faber castekl kuru boya uzun ve kısa boyu var elimde fiyat 1,80 lira iyi günler
ermenistan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
Firmamız a4 fotokopi kağıdı türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır. düşüncenize ortak olmak istediğimiz bildirir saygılar sunarız.

SELECT İNTERNATİONAL PAPER
A4 fotokopi kağıtları Türkiye Distribütörü
Ömür ESLİK
Yönetim Kurulu Başkanı
0 505 482 48 69

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat