| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - CANrose arkadaslar ben kurbaga uretimi projesi icerisindeyim ve tesis yapim asamasina geldi..yalniz musteri konusunda tam olarak bir bilgiye sahip degilim internette arastirdim ama ki yabanci dil olmadan nereye kadar!! yani turkce aramada bir sonuc alamiyorum..buyuk market zincirlerine ve luks resttaurantlara gitmeyi planliyorum sizce bu yolu izlemem dogrumu...yardiminizi bekliyorum simdiden tesekkurler.
|
çok merak ettim tesis yapım aşamasına nasıl geldiniz ? hangi ve ne tür fizibilite raporlarını çıkarttınız , havuzları kaça kaç şekilde düşünüp hani kurbağa türünü hangi yemler ile üretip büyütmeye karar verdiniz ? , şimdi tesis yapım aşamasına geldik deyince bunların hepsinin elinizde net bir şekilde olması lazım , ki siz daha piyasayı araştırmadan kendinize tercuman tutmadan bu aşamaya geldik diyorsunuz.
Eğer gerçekten geldiyseniz çok ama çok yanlış yoldasınız
eğer gelmeyip sadece düşünme aşamasındaysanız doğru yoldasınız ama buraya yazım şekliniz yanlış olmuş :)
Ben yurt dışında Londra'da yaşıyorum ingilizce çevirileri bana gönderebilirsiniz , elimden geldiğimde yardımcı olayım.
Dip not : tekrar tekrar söylüyorum nehirden kurbağa toplamak ile üretmek çok farklı şeyler ve üretmek sanıldığı kadar kolay bir şey değil , 6 yaşımdan beri su hayvanlarının içerisindeyim , tatlı ve tuzlu su hayvanlarını ürettim eğlendim hobi olarak edindim ( internette sitelerde videolarımda mevcuttur ) , kurbağa olayını 3.5 senedir ciddi ciddi araştırıp su enstitü prof.'leri ile dahi konuşup makaleler yazıp notlar aldığım halde hala bu iş bana çok zor gelmekte.
size en basitinden bir örnek vereyim..tatlı su veya tuzlu su hayvanları su derecesini alt seviyeler ( sınırın altındaki düşük seviyelerde ) 3 ile 7 derece tolere ederken , kurbağa 0.5 derece tolere edemiyor.Ya hastalanıyor ve hastalığı o an diğer kurbağalarada bulaştırıyor ya da kış uykusuna geçiş için hazırlanıyor.Bu söylediğim en en ufak sorun ve ayrıntı.
Özel yem konusuna hiç hiç girmiyorum bile..Bu yüzden geldiğiniz aşamaları bizler ile paylaşırsanız bende sizden bir şeyler öğrenmiş olurum.
Saygılar.