Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Elit Bir Marka

Başlatane2pacTarih28/06/2013 19:06:00Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Siteye yeni üye oldum ve direkt sadede gelmek istiyorum.
Yakında kendi markamı kurmak istiyorum. Türkiye'nin en ünlü websitelerinde satışa sunulcak daha sonra da Beymen,Zara gibi markalarla anlaşacağım.

Çok popularitesi olan dergilerde yazmaktayım özelden belirtirim detaylı yani reklam konusunda sıkıntım yok. Çok ünlü isimlerle çalışacağız zaten her şey taslak olarak hazır. Tasarımcılar da aynı şekilde çok önemli markalarda görev alan isimler.

Elit kesime hitab edeceği için çok iyi bir imalatçı bulmam gerekiyor.Bunun için sizden yardım,fikir almak istedim.

Başarılar
you'll never walk alone!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye4 yazı
E cevapları göremiyorum :))
you'll never walk alone!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Yeni Üye68 yazı
''Elit bir marka yaratmak'' bu kadar kolaysa,bu markanın kültürü,imajı her şeyi hazırsa imalatçı bulmak en küçük sorun be hocam !

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye245 yazı

Paco
Nice
Lime
Wirso
Calirs
Pools
Tot's
Stnl'p
Writte
Salcs

Simdi uydurdum. Marka olabilecek tarzdan kelimeler. Ne de olsa anlamsiz ve de yabanci.
Sec begen al. Telif ya da patent talep etmem.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
Dergilerin kapak tasarımını vs yaptığım için arada tasarım işleri basit geliyor :)

Markamızın ismi belli bu arada teşşekür ederim Murat Bey.

Evet maalesef kaliteli imalatçı tek sorunum :((
you'll never walk alone!

Yeni Üye1 yazı
imalat yapmak istediğin şeyi anlayamadım ?
Harun Reşit

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Emekli
Yeni Üye4 yazı
İlk olarak T-shirt.
you'll never walk alone!

Yeni Üye1 yazı
komik.
öZeR DuRuKaN

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye28 yazı
Bayan uzerine ise bana ulaşın ayrıntılı bilgi verirseniz size yardımcı olmaya çalışırım

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Yeni Üye88 yazı
selam

istediğiniz kalitenin en iyisinde size yardımcı olabilirim. irtibata geçiniz benimle.

kolay gelsin.
inner beauty

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye29 yazı
Yurt içi ve yurt dışında bulunan firmalara kendi etiketleriyle istedikleri adette ve kumaşda özel üretim erkek gömleği imal ediyoruz...en uygun ve en kaliteli malı garanti ediyoruz... 0535 735 55 44
Atalay textil

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye401 yazı
Arkadaşım kusura bakma ama ya sende sorun var ya da projende. Çok popülaritesi olan dergilerde yazdığına göre belirli bir bilgi birikimin, araştırmacı kişiliğin, yaratıcılığın var demektir. Tasarımcılarının olduğunu söylüyorsun ve hepsinin büyük markalarda olduğunu söylüyorsun. Elit kesime hitap edeceğini söylüyorsun ve hala daha buralardasın. Medya sektörünü iyi bilirim. Önceden fanzinlerde yazardım. Sektörel dergilere yazılar yazdım. Çevrenin nasıl geniş olduğunu tahmin edebilirim. Sayısız firma ver. Tamamına yakını ihracat yapıyor. 3 gününü ayır. Atla git Bursa'ya, atla git Çorlu-Çerkezköy'e. Bahsettiğin tüm o büyük markalar kendi pantolonlarını, gömleklerini, t-shirtlerini çorlu çerkezköyde yaptırıyor. Bahsettiğin markaların senelik PR bütçelerinden haberin var mı? Sabah, Milliyet, Hurriyet gibi gazetelerde sene'de kaç kere tam sayfa reklamın yayınlanır? En büyük derginin aylım satış rakamı 15bin'i geçmez. Onunda bi kısmı şişirme, bir kısmı sponsorlara, reklam verenlere dağıtılır. Tek bir t-shirt ile bahsettiğin hedeflere ulaşamazsın. Senin söylediğin iş market açayım da ilk ay bakliyat reyonu kurarım, 3 ay sonra deterjan reyonu kurarım, seneye de tekel koydum mu tamamdır, bu şehrin en büyük marketlerinden biri olurum'a benziyor. Ha Allah yolunu açık etsin, inşallah herşey dilediğin gibi olur. Ama bence açtığın başlıkta kendini ve projeni ifade edemedin. Eğer ifade ettiğini düşünüyorsan sakın bu işe girme, elindekini avucundakini kaybedersin..
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Üye163 yazı
Süper hemde T-shirt !!

Bu zenciler uyuyor !
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
sayın purpose sizinle irtibat kuramadım mesaj atarmısınız.*
bymutlu

Yerleşim Türkiye / MuglaMeslek Di?er