Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Market Acmak

Başlatansamira onerTarih23/06/2013 14:33:21Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhabalar arkadaslar

ben 28 yasim var yabanci uyrukluyum 5 yabanci dilim var . ispanyolca dili ve edebiyatindan lisans mezunuyum ve suan yuksek lisans isletme okuyorum .

senelerce cevirmenlik yaptim birsuru sirketle calistim ama gercekten cok sikildim ! yani artik kendi isim olsun kendi bussiness'im olsun dedim ! maasci bir insan olarak kalmak istemiyorum artik !

bir suru fikrim vardi aklimda , ilk basta cafe acim dedim , sonra cay bahcesi acim dedim , ev yemeklerii vs . ta ki en sonda market acim dedim !

buyuk ama cok tatli ve renkli bir market acmak istiyorum kadikoy yada mecidiyekoyu dusundum .

sizce : market ,cay bahcesi ve cafe arasinda siz hangisini secerdiniz? hangisinin kazanci daha cok acaba ? benim icin en onemli sey cok para kazanmaktir cunku hem taksitli ev almak istiyorum hem etrafimdaki bir kac kisiye bakmam lazim
70 bin lira yeterli olur diye dusndum tabi eger magaza sahibi 6 ay kirasin ilk basta almak istemezse !

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Çevirmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye245 yazı
Bildigin isi yap. Az ama oz olsun. 70 bin eger ozsermeyen ise kenarda dursun. Yok kredi o dersen hic bulasma.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye251 yazı
güzel bir market projem var ilgilenirsen karşılıklı görüşebiliriz zincir discaunt sistemi şu an hala hazır olanlardan farklı adı (DÖRT KÖŞE )
05309561239 projeyi satabilirimde proje ortağıda olabilirim
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye251 yazı

en az on mağaza ile başlayacak gıda ve gıda dışı ürünlerin satılacağı hatta hızlı bir şekilde kendi markanızı oluşturabileceğiniz bir ,Perakende gıda satış projesi...
şu an Türkiye de faal olan bir çok discount (indirimli mağazacılık) konseptinden farklı, % 20 net (çıplak) kar marjına varan , Masrafsız, en az 3 yıldır gıda işi yapan firma yada şahıslara özel kosgeb destekli, Yönetim ekibi ve personeli mevcut, beş yıllık strateji planı hazır bir teklif sunuyorum.

Karşılık olarak: fece tu face görüşme neticesinde proje örneğinin özeti anlatılacaktır.

İletişim: muratfidan@yandex.com

Tel: 05515548739
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk