Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kazakistandan Her Turlu Urunle İlgili Talepler

Başlatansami35Tarih21/06/2013 20:30:00Yorum32

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
Arkadaslar , uzun yillardir Kazakistanda yasamaktayim.Kazakistan ile ilgili her konuda olabilecek taleplerle ilgilenmekteyim.Mal satisi ,is kurma veya Kazakistandan urun satin alma .

Bu konularla ilgilene arkadaslar irtibata gecerlerse email adresim :Sami Aktug , aktugkz@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Yeni Üye17 yazı
sami bey mrb kağıt işi yapıyorum kazakistanda kağıt üretim durumu hakkında bilginiz varmı 3 hamur olarak bilinen kağıtların bobin hali veya farklı kağıt bobin çeşitleri. uygun olması halinde sürekli şekilde çalışmamız mümkün bilgilendirirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı

Beyaz yastık Satışı yapabılır mısnz ev tekstılı urunlerını toptan satıs irtibat iiçin csmelektronik@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye90 yazı
Sami bey selamlar;

Özellikle mermer ve hurda metal işiyle alakalı bize nasıl yardımcı olabilirsiniz?

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / Bandirma
Yeni Üye4 yazı
sami bey bayan giyim ile alakalı nasıl yardımcı olabilirsiniz?
özduman

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Tekstil
Yeni Üye14 yazı
Merhabalar Sami Bey,
Tüm temizlik ve yapı-inşaat malzemeleri toptan satışı yapmaktayız. Bu konuda çalışma yapmak isterseniz irtibata geçebiliriz.

Saygılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye175 yazı
[quote]Yazıyı gönderen - cml04
Beyaz yastık Satışı yapabılır mısnz ev tekstılı urunlerını toptan satıs irtibat iiçin csmelektronik@hotmail.com
[/quote

urunlerinize ait görsel ve fiat bilgisi gonderebilirmisiniz
ozkana007@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye25 yazı
mrbarkadaşlar türkiyede kadın pedi cocuk bezi ve şampuan üretiyoruz ihracat ağırlıklı talepler için

veb sitemize girip beğendiğiniz taktirde numune günderebilirim

kadın pedi ihracat fiyatı 0.35 cent ülkeye teslim gibi kalitemizde şuan mevcut pedlerin en kalitelisi

www.akgulkozmetik.com.tr

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ymalat
Yeni Üye8 yazı
kanepe oturma grubu çekyat satabılırsınız son gunlerde en revaşta olan iş mobılya
ıhracatta ılk sıralarda yeralıyor
liste ve resım atabılırım
ahmet kıygın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Üye273 yazı
Yasin bey merhaba ozhan.kaan@hotmail.com skype :bigsamalmaata kazakistan ve ukraynada toptan yerlerimiz ve toptancilarimiz var urun resimleri toplu alim fiyati ve detayli bilgi alabilirsem sevinirim.
merhaba arkadaşlar

Yerleşim Kazakistan / AlmaataMeslek Tekstil
Üye550 yazı
kaan bey slm sızınle gorusmek ısterım

ben bır gul uretıcısıyım.ıhracat yapmak ıstıyorum.kesme gul ve saksılı gul olarak uretımımız var.sız bu konuda ne onerırsınız yada sızınle yapabılecegımız bır ıs varsa gorusmek ısterım
enginberber76@mynet.com

cevabınızı beklıyorum

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye43 yazı
Sami bey iyi günler ;
biz ambalaj baskılarında kullanılan fleksografik baskı makineleri imalatı yapıyoruz.
Daha önceden de bir kaç kişiden duyduğuma göre , ambalaj, poşet vs gibi ürünlerin
üretim yerleri orada yeni yeni kuruluyor.
talep olması halinde hem matbaa hemde komple anahtar tesilimi işler yapabiliriz.
Şimdilik hoşçakalın , iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye18 yazı
iyi bayramlar sami bey şu an antalyada bindallı (kına kıyafeti) üretmekteyim kazakistan kültürü de bizimle aynı güzel bir pazar olabilir ilgilenirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
merhaba ben şu anda amatör olarak dekoratif mum imalatı yapmak istiyorum. şu anda çok çeşidim var. ama istenirse çeşidimi ve sipariş üzerine imalat yapabilirim. www.dekormum.net. burda bazı çeşitler var. .ilgilenirseniz.selamisari@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
dekor mum la ilgilenirseniz
0537.3714151 cep tel.

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye21 yazı

toptan ç.makinesi deterjanları satmaktayız.. stoklarımız sınırlı sayıdadır...
şuan elimizde 1000 poşet 5kg lık arieller mevcuttur..
5 kg ariel dağ esintisi birim fiyatımız 15 tl dir.. toptancılar ve marketler için bulunmayacak fırsattır..
minimum satışımız 200 adettir
500 adet ve üstü alımlarda adet fiyatımız 14 tl dir
ister kargo ile yollayalım isterseniz yerimizde teslim edelim
ilgilenenler pm atabilir..
yada
bayram bey 0 541 769 29 19
mesut bey 0 506 334 18 67 no lu telefondan bizlere ulaşıp bilgi alabilir..
+90 (541) 769-29-19,
+90 (506) 334-18-67
TUĞCULAR Temizlik Ürünleri

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret
Yeni Üye49 yazı
ben metai imalat işlriyle uğraşıyorum metal olarak istediğiniz her ürünü tein veya imal edebilirim mesela somun civata ankraj pul aklınıza ne gelirse işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye57 yazı
Kazakistan satınalma yapmıs biri olarak. bu ürünlerin sizn hammadeyi mal edeceginniz fiyattan Çin malını % 30 karla sattıklarını soyleyebilirim.

Bir ara çivi üretmek için fizibilite yapmıştım. çivi telini almak bile hazır üründen pahallıya geliyordu.
çok spesifik değilse çinle rekabet edemezsiniz.!

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cekamakine
ben metai imalat işlriyle uğraşıyorum metal olarak istediğiniz her ürünü tein veya imal edebilirim mesela somun civata ankraj pul aklınıza ne gelirse işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı
merhabalar,kazakıstanda yaşıyorum,bu ülke ile ilgili her türlü konuda bilgi paylaşımına hazırım.ticari konu ve ürünler hakkıda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar irtibata geçebilir.+77027771907 kamilkazanc@hotmail.com

Yerleşim Kazakistan / Alma AtaMeslek Esnaf
Yeni Üye35 yazı
slm fındık kivi mavi ladin fidannı talebi olursa iletişime gecelim
s

Yerleşim Türkiye / Ordu
Yeni Üye4 yazı

merhabalar, kadın pedi ve çocuk bezi üreticilerine silikonlu kağıt ithal ediyoruz. İlgilenirseniz lütfen iletişime geçiniz.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - goldollways
mrbarkadaşlar türkiyede kadın pedi cocuk bezi ve şampuan üretiyoruz ihracat ağırlıklı talepler için

veb sitemize girip beğendiğiniz taktirde numune günderebilirim

kadın pedi ihracat fiyatı 0.35 cent ülkeye teslim gibi kalitemizde şuan mevcut pedlerin en kalitelisi

www.akgulkozmetik.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
SAMİ BEY KAZAKİSTAN İÇİN İLGİNİZİ ÇEKİCEK BİR ÜRÜN VAR ELİMDE DÜNYADA YENİLİKÇİ BİR ÜRÜN KAZAKİSTAN İÇİN NEDEN OLMASIN BANA balaban@ftg.com.tr adresime MAİL ATARSANIZ SİZE GEREKLİ BİLGİLERİMİ GÖNDERİRİM .SAYGILARIMLA

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Yeni Üye6 yazı
Elektrik işi yapıyorum. Elektrik üzerine (yüksek gerilim,iç tesisat v.b.) iş varsa ilgilenebilirim.
Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Mühendis
Yeni Üye8 yazı
HER TÜRLÜ EV EŞYASI,İNŞAAT MALZEMESİ,OTO YEDEK PARÇALARI VB.ÜRÜNLERİN PLASTİK VE METAL OLMAK ÜZERE KALIPLARINI YAPIP FASON OLARAK ÜRETEBİLİYORUM,TÜRKİ CUMHURİYETLERİNDE YATIRIM YAPMAK İSTEYEN MÜTESEBBİSLERE DUYURULUR İŞİN TEKNİK KISMI BANA AİTTİR BÜYÜK DÜŞÜNEN,SATİŞ VE PAZARLAMA SORUNU OLMAYAN YATIRIMCI İÇİN FIRSATTIR, HANGİ ÜRÜN OLURSA OLSUN KALIBINDAN ÜRETİM AŞAMASINA KADAR BEN İLGİLENECEM İŞİN SERMAYE KISMINI KARŞILAYABİLECEK ORTAK ARIYORUM.
istanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
meydanı boş buldun salla

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı
Ev Tekstili, Giyim Tekstili,Bayan Kürkleri, Suni deri yelekler, Nevresim Takımları, Torşonlar, Havlu- bornoz.Onun Dışında sadece Denizli'den çıkan eskitme doğal taş olan granit light dekorasyon taşları da mevcut. Pazarlayabileceğiniz ürün varsa size bir fiyat çalışması yapabilirim. ariferol01@gmail.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Antep fıstığı üretimi yapıyoruz eğer ilginizi çekerse özel mesajla irtibata geçiniz.
cokiyiyaa.com - İlginç Hediyelik Eşya Dükkanı

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ynternet
Üye145 yazı
Gümüş ve Altın takı üzerine imalat ve toptancılığını yapmaktayım. İlgilenmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er