Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yardımcı Olabilecek Var Mı?

BaşlatanErbiliTarih28/05/2008 20:55:04Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar;
Öğrenci potansiyeli yüksek bir üniversite kampüsünde,uygun bir dükkan buldum.Aslında ilk aklıma gelen gıda ile ilgili birşeyler açmak oldu.Ancak yönetim kararı ile gıda ve eğlence adına işletme açmak yasak olduğunu öğrendim.İncik boncuk satışı yapıp bir bujiteri açsam nasıl olur?Bunun yanında da parfümeri,hediyelik eşya,kozmetik gider mi?Ya da öğrencilerin yoğun olduğu yerde önerileriniz nelerdir?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye2 yazı
Fotokopi potansiyeli varsa değerlendir derim. İzmirdeyse yardımcı olabilirim.
Hakan UÇAK
Newjett Muadil Toner
Egeserva Bilgisayar
tel:0232 4450140 fax:0232 4450147
0532 6906792 hakan.ucak@egeserva.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye14 yazı

ben bu fotokopi işini merak ediyorum. kar oranı nedir. maliyetleri nedir? iyi kazanç elde edebilmenin şartları nedir? İlk işe başlarken kullanılmış cihazlarla başlanırsa olurmu? biliyorsanız aydınlatmanızı isterim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
Merhaba, yazınızı okuduktan sonra diğer başlıkları gezerken Çamaşırhane başlığını gördüm. Eğer bulduğunuz dükkan bu iş için uygunsa çamaşırhane açmayı deneyebilirsiniz. Yurtta kalan, hatta evde kalıp çamaşır makinesi olmayan öğrencilere de hizmet verebilirsiniz. Bi araştırın bence?
Karşıyaka/İZMİR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Erbili
....İncik boncuk satışı yapıp bir bujiteri açsam nasıl olur?Bunun yanında da parfümeri,hediyelik eşya,kozmetik gider mi?Ya da öğrencilerin yoğun olduğu yerde önerileriniz nelerdir?Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler...

Merhaba,dediğin dükanı açarsan hediyelik adına benim yazıma bir göz at, belki içindeki yenilikçi ruhunu harekete geçirir.http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=7680
Hörmetlerimle, Kanber Aliyev
hanelli

Yerleşim Azerbaycan / AnkaraMeslek Mühendis