Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Toptancılara Üreticilere Müşteri Ayarlayabilirm

Başlatanm.sefaTarih11/06/2013 13:13:22Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
isteyen ticaret yapmak isteyen arkadaşlara çukurova bölgesinden müşteriler ayarlayabilirim bilginize .
boş durmak istemiyorum her sektörden bilgim var arkadaşlar . görüşmek isteyen arkadaşlarım ürünlerini çukurova bölgesinde (adana mersin osmaniye) satmak ve bu bölgede pazar oluşturmak isteyenlere yardımcı olabilirim
0539 585 01 44
m.sefa salcan
darendeli

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mobilya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Üye137 yazı
0537 815 09 69 çalışmak isterim 0-12 yaş bebe ve çocuk giyim toptancısıyım + ihracat fazlası markalı bayan giiyim ürünlerimde mevcut

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye116 yazı
merhaba bende ev tekstili ureticisiyim pike battaniye pike pecete sofra bezi havlu bornoz nevresim tk.ları

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye83 yazı

Her sektörden bilgim var demiş arkadaş. Bu biraz düşündürücü.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Slm herturlu renk tayt satarim toptan varkli renklerle, ilgilenen arkadaslar buyursun..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Tekstil
Üye115 yazı
İMALATÇILAR,BİRİNCİ EL den ürün almak istiyorum.sektörüm hazır giyim .Ürün cinsi,adet,fiyat...net yazınız lütfen.
çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ticaret
Yeni Üye25 yazı
slm arkadaşlar
türkiyede kadın pedi cocukbezi ve şampuan üretiyoruz yaklaşık 8 ülkeye ihracat yapıyoruz

ihracat agırlıklı ciddi tekliflere acığız kadın pedi ortalama fiyatı navlun dahil 035 cent web sitesinde ürünlerimizi gürebilirler

www.akgulkozmetik.com.tr
info@akgulkozmetil.com.tr
cahit akgul +90 532 226 6803

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ymalat
Üye195 yazı
sayın m.sefa. istanbul'a streç nevresim kumaşından çıkma mal arıyorum. el bezi yapılacak %70 pamuklu... yüksek tonajlı olarka alım yapılabilinir... mailden irtibata geçelim. ona göre telefonla irtibata geçeriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye116 yazı
elimde 10000 adete yakın pike pecete (kurulama bezi) bulunmaktadır henüz boyaheneye girmedi müsterinin talebine göre renk calısması yapabiliriz suan malımız ham olarak sadece dokuması yapılmıstır talep edene cazip gelene bana mail yolu ile ulassın tesekkurler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye146 yazı
iç giyim çıtçıtlı badi imalatçısıyım, penye kumaş, likralı, çekme solma yapmaz, bedenler SM-L-XL, ürünlerimiz 7 renktir..ürünümüzü tanımak isteyenlere tüm imal ettiğimiz ürünleri kapsayan 200 tl lik satış deneme paketi hazırlanıp gönderilir..yüklü alım yapmak isteyenler, yerimize gelip bizzat ürünlerin imalatını görerek alım yapabilirlir...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-toplu-satis-imalattan-ic-giyim-132096000/detay/

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
merhaba ben vildan
işten yeni ayrıldım.İmalatı olan her türlü ürün satışını yapmak istiyorum.Piyasa çok bozuk güvenilir olması benim için çok önemli .Tekstil ,matbaa, ve promosyonla ilgili tedarikçilerim var.İlgilenirseniz v.kazdal@hotmail.com mail gönderebilirsiniz
teşekkürler

Yerleşim Türkiye / Ystanbul