Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yardım Site İçerisinde Mini Bir Marketim Var

BaşlatanmustorTarih07/06/2013 23:20:33Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Merhaba arkadaşlar site içerisinde mini bir yerim vardı hiç kira elektirk vs ödemiyrdum sigara satmıyorum market ürünleri herşey var ama peynir yoğurt süt çikolata dondurma vs.günlük cirom 200-350 arası değişiyordu site yönetimiyle sorun yaşadım ve sitede 1+1 bir daire kiraladım orayı markete dönüştürdüm 650tl kira vericem açalı 1 hafta oldu günlük cirom 500-550 arasına çıktı sizce bu işten ben karlı şekilde devam edebilrmim yorumlarınız neler %25-30 civarı kar koyup satış yapıyorum birtek dondurmada fiyatlar sabit olduğu için %10-20 arasında karım yorumlarınızı bekliyorum birde eleman almak istiyorum çünkü sizce bunu karşılayabilirmiyim?

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye131 yazı
Selamlar,

günlük cironuzdaki artışın (~300->500) 200 TL olduğunu ve kâr oranının %20 olduğunu varsayarsak siz

bir ayda 200x30x(%20)= 1200 TL ek kâr elde edersiniz.
Bunun içinden 650TL kira ve bunun %15 stopajını düştüğünüzde yaklaşık
1200 TL- 750 TL = 450 TL gelir artışı olur.
Elektrik ve su için ise aşağı yukarı (dondurucunuzun ve bağlı sürekli çalışan klima gibi elektrik sarfiyatı olan cihazları düşünerek) 450 TL'yi harcarsınız.

Bu durumda eleman almak pek mümkün görünmüyor. Önümüzün tatil sezonu olacağını ve site sakinlerinin tatil için ayrılacaklarını ve cironun biraz düşeceğini hesap edersek bu kadar bilgi ile hemen hemen aynı kazanç oranında kalırsınız gibi görünüyor.

Hayırlı kazançlar dilerim.

en büyük kurnazlık dürüstlüktür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye245 yazı
Site icinde hangi akla mantiga hizmet market acilir anlamam.
Ya arkadas ac disarda siteye servis koy budur olay. 15 yildir bu isin icindeyim aylik 60.000 cirolu site icindersinde ki marketi mi alirsin, yoksa aylik 30.000 tl lik site disinda lokasyonu iyi olan bi market mi diye sorsalar tereddutsuz 30 lugu tercih ederim. Ne demek istedigim belki anlasilmayacak ama olsun.
Gelelim sorunuza okullarin kapanmasi demek suan icin coluk couk bollugu demek. Ufaktan bi cirak alirsin haftalik50 ya da 100 artik neyse verirsin isini gorur. Kar marjini pek etkilemez. Yukardaki hesaplar prosedure uyuldugunda gecerlidir. Kimse uymaz prosedure o ayri. Kirayi kontratta dusuk gosterirsiniz olur biter. Devlete vercegine elemana verirsin. Ok bye.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye100 yazı

karlılıgını artırmak istersen kontor sat turkcell vodafone avea fatura tahsilatı yaparısn aylık en az 1000 tl kar edersin bilgi almak ve bızımle calışmak istewrsen numarlarımız 5353971170 03583120664 5464889444 yeni.cepfaturaonline.com bilgi alabırsın

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Ticaret
Yeni Üye40 yazı
bence edebilirsin sana fikrim internet üzerinden yada cep telefonu ile sipariş al ufak siparişler olabilir. Android olarak sipariş uygulamasıda hazırlatabilirsin.
www.1fikrimvar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye15 yazı
arkadaşlar ben bu işe başladığımda 700 liralık sermaye ile başladım kira yoktu elektrik yoktu su yoktu hepsini site karşılıyordu şimdi işler değişti işte ama yer değişikliği iyi oldu gibi işler açıldı %25 ortlama kar ile 500-600 arası ciro 125 lira bırakıyor bana 550 ye eleman tuttum 1 tane evlere paket ***ürüyor ayrıca sitenin fitness salonu havuz sahuna gibi imkanlarındanda faydalanıyorum bunuda saymak lazım =) 650kira+550çocuk+250 diğer masraflar desek 1450 yapar 125x30:3750 yapar 2000 kalıyor gibi bana rahat

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Gyda