Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mobil Sağlık Hizmetlerine Ortaklık

BaşlatanerginigzesTarih06/06/2013 14:24:17Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
Ortağıma kefil olmam sebebiyle 60 bin TL değerinde Mobil Sağlık aracıma 25 bin TL haciz konduğunu öğrendim.

Ortağım kayıp. Yasal yollarla ortaklığı sonlandırmama rağmen 2 yıldır ödenmeyen banka senedi sebebiyle hacizi devreye soktular. Haciz koyan firma ile anlaşamıyoruz.

Kısa sürede tek başıma bu sıkıntının altından kalkmam mümkün olmayacak. Aracıma henüz yakalama emri çıkmadı. Önümde büyük bir sağlık taraması işi olsa yine bu meblağ için ortaklık arayışına girmeyebilirdim.

25 bin TL karşılığında aracın tüm gelirlerine ortak arıyorum.

Ortaklık resmi yollarla sağlanacaktır. Aracın kendisini veya içinde ki tıbbi cihazları sermaye koyacak kişinin üzerine aktarabilirim.

Firmamın bunun dışında borcu yoktur.

İş Projeleri vardır. 2013 Eylül ayından sonrası için yüksek meblağlı kazanç sağlayacak proje imzalanma aşamasındadır.

Ev ve araç aldığım ve ortağımın bana attığı kazıkları temizlemek için krediler kullandım. Zaman zaman aksak ödemelerim olduğundan kredibilitem maalesef zayıf.

Bu şartlar altında Aracımın gelirlerine % 50 ortaklık kuracak 25 bin TL sermaye katkısı sağlayıp borcu ödeyecek girişimci kişiler arıyorum.

Detaylı bilgilendirme mesaj ve aşağıda ki mail adresi üzerinden verilecektir.

erginigzes@hotmail.com
Selam ve saygılarımla

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum