Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mahmutpaşada Tezgahta Ne Satılır?

BaşlatanmuratingistTarih05/06/2013 21:09:38Yorum16

İlk mesaj
Üye131 yazı
Arkadaşlar mahmutpaşayı hepiniz bilirsiniz.İşte o caddenin tam ortasında en hareketli yerinde bi tanıdığımın gelinlikçi dükkanı var.Dükkanın önüne insanların geçtiği yerin hemen dibine bi kaç stand ve orta boy bi tezgah koyma şansım oluştu.1 haftaya kadar işe başlayacağım.Bi masrafım falan olmayacak.Sadece duruma göre tahminim en fazla 500 1000 tl aylık bi kira vericem.Oradaki dükkanların kiraları bilenler bilir on binlerle ifade edilmekte.Küçük gibi görünen ama aslında büyük bi iş.Orada normalde tezgah falan koyup mal satamassınız.Ama iyi bi tanıdığımız kendisi üstelik belediyedede iyi yerlerde.O caddede ağırlık olarak iç giyim,gelinlik,damatlık,ayakkabı,çanta vs. gibi ürünler satan mağazalar var bilenler bilir.Bana öyle şeyler tavsiye edinki aaa bu benim aklıma hiç gelmemişti diyeyim ve alıp satayım.Dileyenler kendi tedarik edebileceği ürünleri örnek göstersinler anlaşırsam onlardanda mal alabilirim.Güzel fikirlerinizi bekliyorum..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye34 yazı
merhaba;
tekstilde imalatını yapmış olduğumuz bayan çıtçıtlı ve dantelli body,tayt imalatımız vardır.Ayrıca elbise gömlekte mevcuttur
ilgilenirseniz yardımcı olurum
Vildan
vildan@desencitekstil.com

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Mobilya
Üye131 yazı
açıkçası daha çok iç giyim dışında fikirler bekliyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye131 yazı

Güncel..

Üye554 yazı
Valla bizimde orda mal verdigimiz bir magaza var 3 sene kapıda ceviricilik yaptım gül-sal da oraları cok iyi bilirim pazarın durumunu oranın müsteri portvoyünü vs
siz hangi magazanın önünde satıs yapacaksınız yerinize göre bir iki bilgi verebilirim,oralara orta ve orta gruba yakın insanlar gelir yas aralıgıda 35-60 dır genelde ordaki isportacılar semsiye gözlük oyuncak satar orda 1cm min bile lafı olur dükkan tezgah acarken dikkat edin
suan aklıma geldi kısa kilimlere büyük rabat var tamda bahsettigim yas grubunqa uygun bir ürün 10tl civarında satılıyor oralarda göremedimde düsünebilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Üye131 yazı
kilim uymaz açıkçası tezgaha.mahmutpaşanın o en kalabalık olduğu yerde işportacılar varmıki ben dikkat etmedim.ben bi gelinlikçinin önünde olacağım direk dükkanın kapısı yani öyle söyleyeyim.açıkçası benim kafamda kalitelş ve ucuz olmayan mal satmak var.5 liralık çorapta satıcam kalitelisinden ne bilim 200 liralık çantada.öyle dandik işporta malı satmıcam.günde 500 lira düşse süper bi rakam olur.sence düşermi yada kaliteli mal gidermi.bizde yeşildirekte esnafız ama çok bilmiyorum mahmutpaşadaki müşteriyi.açıkçası ben iyi para kazanırım çok insan var sürüm olur niyetindeyim.yani ayda 1 2 milyar kazanç kurtarmaz.ne düşünüyosun seloceza bu konu hakkında

Üye554 yazı
valla kardesim orda yapacagın ciro günlük 50tl en enn iyi durumda cumartesi günü 150tl ramazanda birtane mal satamassın biz dükkanda siftahsız kapatıyoduk oraya gelenler dedigim gibi ya sehir dısından tekirdag sakarya vs orta sınıfa yakın kesim 40-50yasındaki insanlar orda satacagın malın fiyatı 5-10-15 tl lik ürünler olmalı canta çorap isine gitme kürkcühanda 5tl bayan cantası satıyolar :) müsterinin hemen kararverecegi ürün olmalı dedigim gibi orada 1cm min lafıvar dükakn önünü kapattımı müsterilerle cok basın ağrır sen su 1metrelik kilimleri bi düsün derim .
tam olarak hangi magazanın önündesin ?

Üye131 yazı
adını bilmiyorum mağazanın.bi süre bakarım öleyse iş olmazsa gitmem bi daha.usa koca mahmut paşa günde milyon tane insan geçiyo önünden sırf çorap koyup satsam bile 200 300 toplarım gibime geliyo.ordaki esnafa soruyorum bazıları parayı koyucak yer bulamazsın diyo.siftahsız kapıyoruz diyosun ama ordaki kiraları ben çok yüksek diye biliyorum.sırf iç giyim işi yapan dükkanlar var orda nasıl dayanıyo bu millet o kadar az oluyosa anlamadım.sen halı işi falanmı yapıyodun yani pahalı ürünler satıldığı içinmi arada bi siftahsuz gidiyodunuz acaba.sürümü olan mallar koysak atıyorum sırf çeşit çeşit çorap koysak dahamı mantıklı acaba.ben orda ayda minumum 10 bin toplayamazsan bi işe yaramaz açıkçası

Üye554 yazı
is olmama konusunda sadice ramazandan bahsettim para kazanırsın kazanamassın demiyorum ayda 1.500 bırakır o paraya koycak yer bulamam isi eskidendi :) Mustafa abim vardı 42senelik isportacı mahmutpasada arada sırada onun tezgahada bakardım gecen sene rahmetli oldu hep konusurduk neyse; bizim cadde üzerinde 3 dükkan vardı gelinlik nisanlıktı giristeki ücüncü dükkan ;oraya gelenlerde para yok :) sorun o yer bilmiyen yurt bilmiyen eminönü ucuzdur diyen istanbulun eskileri insanlar geliyor yada almancılar adam almanyaya giderken birtek orası vardı gelince yine direk oraya geliyor kalabaligin %50si turist zaten onlarinda cop dahi aldigini gormedim hic birsey almazlar kapali carsidaki alisverisleri haric tekrar söylüyorum para kazanırsın
ama öyle 3bin 5bin 10bin bekleme.
Ama dene tam sezon acılısı tam is olacagı zaman bu zamanlar

Ama en guzel parayi soyle kazanirsin parti mali al aksam 5 den sonra bir iki saat tezgah ac tam eve donus saati calisanlarda isten cikiyo ek isgibi dusun ozaman guzel para kazanirsin adamin biri oyle tsort satiyodu 5tl ye aksam ustu 30=40 tane satiyodu 3tlkarla 100=150tl para kazaniyodur

Üye131 yazı
usta ahfta ici 50 cumartesi 150 ciroyla cebine 1000 tl bile kalmaz.bu arada pazar günleri o cadde açıkmı gene aynı şekilde yoğun oluyomu

Üye158 yazı
öyle bir tezgahın varsa bayanlara yazlık şal ve eşarp satabilirsin...biz bu işin bursada toptan satışını yapıyoruz . dilersen yardımcı olabilirim..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye131 yazı
bi kaç kişiden daha duydum şal sat diye

Üye554 yazı
pazar günü fazla kisi olmaz sadice gelinlikci dükkanları acıyo oda giristekinler kapalıcarsı tarafındakinler acmıyo sen oraya kira vercekmisin ?
ama kesin dene bu isi tam zamanı cünki ,parti mallarına bak şala gelince bir üst sokagı şal türbent merkezinin göbegi yüz tane dükkanvar onuda hesabet şal işinde.

Üye131 yazı
daha belli değil kira olayı.işin durumuna göre yani.kazanırsak vericez kazanmazsak zaten bişey yok.açıkçası benim kafamda 4 5 farklı ürün alıp satmaktı.kaliteli erkek çorabı çanta bijuteri gibi.ama ne olduğunu bilmedende girilmez öle her mala.ilk etapta baya bi çorap çeşidi doldurup koyayım satayım diyorum.ama kaliteli çorap.5 tlye 3 tlye satılıcak erkek çorabı mesela modal bambu merserize gibi.aynı şekilde bayan çoraplarıda en kötü 1.5 tl.iş olursa ortamada bakarız sonra gireriz diğer mallara.ama arakadaşım sen çok moralimi bozdun söyleyeyim:)umarım senin dediğin gibi günde 50 100 arası iş olmaz.benim kafamda günde ortalama 300 toplarım vardı açıkçasıda bi çok kişide rahat olur o kadar iş diyodu bakıcaz artık

Üye131 yazı
bide sabah saat kaçta işe başlamamı kaçta kapatmamı tavsiye edersin.yoğunluk ne zaman başlıyo ne zaman bitiyo

Üye554 yazı
ögleden sonra kalabalık baslar 5 den sonrada dönüsler baslar, dene denemekte fayda var insallah kazanırsın ama kesin dene 8e kadar durursan iyi olur is cıkısınıda yakalarsın.

Üye131 yazı
tam saat belirtirmisin bana.usta 8 çok geç değilmi kim kalır o saatde oralardaki esnaflar en geç 6 gibi gitmeye başlamıyomu.sabah kaçta açayım sence.bide sence sırf çorap .eşidiyle iş dönermi ama kaliteli çorap