Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Harika Bir Ürün Piyasada Yok

BaşlatanWishmasterTarih26/05/2008 16:47:15Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Merhaba
Metaj bilgisayar ltd.şti. olarak bir ürünümüz var. Pazarlaması ve satması çok kolay olan bu üründen kendinize güveniyorsanız sizde satabilirsiniz. Teknik destek ve garanti firmamıza aittir.

Ayrıntılı bilgiyi özel mesaj atarak alabilirsiniz.
Referanslarımız; Ülker Holding, Anafen Dershanesi, Yapıkredi Emeklilik, Sunny Elektronik, Ankara TUTEV, PROVUS BİLİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Amerikan Hastanesi, Baykan Grup, Kültür Koleji İncirli, Özel Avcılar Hospital, Plascam A.Ş. Eren Holding, Botech Uydu Sistemleri, Makrobim Bilgisayar Kursu (Konya), Samsun Tarım İl Müdürlüğü referanslarımızdan bazılarıdır. Resimli referans ve iletişim bilgilerini www.metaj.com.tr den alabilirsiniz.
Ürünü almak ve satmak için şirket olmanıza gerek yoktur. Ürün 2 yıl garantilidir.

0 262 332 34 33 Karabaş Mah. Cengiz Topel Cad. 16/A Kocaeli/İZMİT

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye4 yazı

daha detaylı bilgi alabilirmiyim..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye184 yazı
web sitenizi ziyeret ettim daha detaylı bilgi alabilirmiyim. özel mesaj atabilirsiniz.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Mühendis
Yeni Üye31 yazı
Öncelikle bu ürünün fiyatı ve kasa maliyet fiyatı yaptığınızda örnek olarak fiyatlar aynı bile olsa bu ürünümz 5 w ile çalışmakta bilindiği üzere bilgisayar kasaları 250-300 w arası çalışmaktadır. Bu ürün sadece 15 ayda elektrik malliyetlerinden kendini amorti etmektedir.
Ürün 24 bit desteklemektedir. Ayrıca oyun desteklememektedir.
Birde çok iyi bir kasa 500 YTL olduğunu söylemişsiniz. Sizin 500 YTL aldığınız çok iyi bir kasayla 10 PC bağlanabilir (XP İşletim sisteminde) Windows 2003 ve Linux işletim sistemlerinde 30 Ürün fiyatı için bilgi@metaj.com.tr mail atınız. Yada 0 262 332 3433 numaralı telefonu arayınız. Yenileme maliyeti yoktur. Sizin çok iyi dediğiniz 500 YTL aldığınız bir kasa kaç ayda bir yenileme gerekiyor. Yada yıl bu ürünle sadece bir kasada yaptığınız yenileme yeterli yani yenileme masrafı yok. 500 YTL bir bilgisayar lisans aldığınızı düşünün lisans ücreti yok. Sitemizde karşılaştırılmalar vardır.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye31 yazı
Yorumunuz tamamen tutarsız ve alakasız. Şöyleki cihazı inceleseydiniz üzerinde mikrofon, hoporlör ve usb portlarının olduğunun görürdünüz. Üzerinde bu donanımlar olan bir aletin bu kadar basit anlamanızı ürünü incelemediğiniz ortada ürün aynı programı aynı anda değişik bilgisayarlardan çalıştırabilmektedir. Yani 3 bilgisayar düşünün 1 ana bilgisayarda yüklü ofis programlarını diğer terminallerde aynı anda çalıştırabilirsiniz. Üstelik aynı anda yazı bile yazabilirsiniz. Autocad, Phoshop, corel draw gibi ram istiyen uygulamaları aynı anda çalıştırabilirsiniz. Ürünün fiyatı 230 $ dır.

Ayrıca yaptığınız diğer yorumlar sadece havada kalmaktadır. Sebebi bu ürün referanslarını iceleyip görebilirsiniz. www.metaj.com.tr/galeri ve lütfen ürünü incelemeden yorum yapmayın. Ürün ortada referanslar ortada fiyat ortada avantajları ortada

Yeni Üye31 yazı
Ayrıca yaptığınız yorumu tam okumadım şimdi gördüm. Ürünü incelemediğiniz bir kez daha ortaya çıktı. Ürün üzerinde Ram,Hdd, İşlemci yoktur. Doğal olarak sizin tabirinizle ayrı ayrı depolama gibi bişey söz konusu değildir. Ürün hakkında yorum yapmadan önce www.google.com dan network, cisco, terminal gibi terimleri öğrenmenizi en azından birşeyler ortaya koyup yorum yapmanızı rica ederim. Havada kalan yorumlar yerine ürünü kullanmayı yada bilgi almaya çalışan kullanıcılara yardımcı oluruz.

Yeni Üye31 yazı
Aslında referanslarımızı inceliyerek görebilirsiniz. Bilgisayar Kursları, Web Desing Şirketleri ki bunların kullanığı yazılımlar belli, Irak konferansı resimlerden görebileceğiniz üzere kullanılan terminal sayısı aslında bir çok şeyide cevaplamış oluyor. Ayrıca Okullar hastaneler ve üniversitelerin de fotoğraflı referansları mevcut bununla neyi demek istiyorum. Bu ürün sadece basit bilgisayar uygulamaları için değil bir çok alanda zaten kullanılıyor. Faydası nedir ? Elektrik Harcamaz bakınız 5 W ile çalışır. Kendi kendini 15 ay gibi zamanda sadece elektrik masrafından amoırti eder. Yenilme bakım parça değiştirme gibi maliyetleri yoktur. İçerisinde fan işlemci olmadığından ses yapmaz ısı yaymaz elektriksel olarak tıbbı cihazları yada hassas cihazları etkilemez fabrika ortamında çalışabilir. Lisans sorununu yada maliyetini ortadan kaldırır.

Üye184 yazı
daha önce yazdığım gibi bilgi almak istedim ama wishmaster arkadaşım ilgi ve alakadar olmadı. yorumlarından da anladığım gibi bu işlerle pek alakası yok. canın sağolsun. zaten o cihaza da 230 $ verilmez.
İzcen Computer

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Mühendis
Yeni Üye31 yazı
Tamamiyle haklısınız 230 $ verilmez. Sonuçta bu ürün Elektrik Harcamaz bakınız 5 W ile çalışır. Kendi kendini 15 ay gibi zamanda sadece elektrik masrafından amoırti eder. Yenilme bakım parça değiştirme gibi maliyetleri yoktur. İçerisinde fan işlemci olmadığından ses yapmaz ısı yaymaz elektriksel olarak tıbbı cihazları yada hassas cihazları etkilemez fabrika ortamında çalışabilir. Lisans sorununu yada maliyetini ortadan kaldırır. Ayrıca ayrı şehirlerden bağlnıp remote acces yönetimi olan bu cihaza gerçekten 230 $ verilmez. :) Tüm teknik bilgiler ve fotoğraflı referanslar sitemiz de fiyat burada daha nasıl bir bilgi istiyorsunuz anlamış değilim.

Yeni Üye25 yazı

Merhabalar,

Ben yurtdisinda yasiyorum ve bu urun oldukca guzel bir urun sizin kendi imalatinizmi yoksa yurtdisinda herhangi bir yerde bulunuyormu eger kendi urununuzse bu urunun yurtdisinda satisisini nasil gerceklestiriyorsunuz.

Saygilarimla,

M.Ince

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye31 yazı
Merhaba Yoğunluktan dolayı çok fazla zaman bulamıyorum. Ürün bizim üretimimiz değildir.
Ayrıca Kocaeli Bölgesinde ürünün Demosunu ofisimize gelerek istediğini testlerden geçirebilirsiniz.