Yeni Üye Toplam 2 yazı |
|
Straze Üye Toplam 153 yazı | 04/06/2013 : 00:15:58 ![]() siz hangi aşamadasınız. Kursa yazıldınız mı ? Kursta bütün bilgiler veriliyor zaten. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Mühendis |
zen Üye Toplam 324 yazı | www.jovenmedya.com Yerleşim : Türkiye / Antalya | Meslek : İthalat / İhracat |
Straze Üye Toplam 153 yazı | 04/06/2013 : 23:23:31 ![]() Dükkan açmak için Tübitak tan ne alınacak Allah aşkına. Proje olsa dükkan sözü geçermiydi? Yapılacak bir proje varsa şayet TÜBİTAK desteklerine bakılır. Yapılacak girişim 20-50 bin TL aralığında ise KOSGEB girişimci desteği çok uygun bir hibe programıdır. Ayrıca hibe alındıktan sonra 2 yıl geri ödemesiz ve faizsiz 70 bin tl kredi alabiliryorsunuz. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Mühendis |
ayse.m Yeni Üye Toplam 27 yazı | 08/06/2013 : 10:22:10 ![]() Aykal Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : İmalat |
BUSRAYESİLOVA Yeni Üye Toplam 2 yazı | 12/06/2013 : 15:36:32 ![]() ben bayan giyim mağazası açmak istiyorum. bunun için kosgeb kredisi kullanmayı düşündüm. dükkan fiyatlarına bakıyorum mal sahipleri tam bir soyguncu. hiç insaf yok yaa. yaptığımız karıda dükkan sahibine vericez resmen. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Yöneticilik |
ayse.m Yeni Üye Toplam 27 yazı | 13/06/2013 : 15:07:49 ![]() hyır hıc bır faalıyetı gostermıs oldugunuz işin mal konusunda destek yok yanlızca makına techızata destek var.tadılata dahı verılmıyor Aykal Yerleşim : Türkiye / Sakarya | Meslek : İmalat |
Straze Üye Toplam 153 yazı | 13/06/2013 : 17:05:47 ![]() Tadilat işinizin bir parçası ise veriliyor ama görsel amaçlı, işinizin bir parçası değil ise verilmez. Örneğin üretim yapacak makinelere su, elektrik ve zemin düzenlemesi için yapılan tadilat işlemlerine alabilirsiniz. Ofisinizin kartonpiyer, boya badana, düzleme, parke döşeme gibi işlemleri için alamazsınız. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Mühendis |
Straze Üye Toplam 153 yazı | ![]() ![]()
Demirbaşlar destek kapsamında ancak hammadde veya satılacak ürün alımlarında bir destek söz konusu değil. Market açılışlarında marketin raflarını, yazar kasa sistemlerini, bilgisayar girdi çıktı yazılımı, market arabalarını, rafları destek kapsamında düşünebilirsiniz. Bazı durumlarda market tabelası da destek kapsamında oluyormuş. hiç görmedim ama. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Mühendis |
ufuks Yeni Üye Toplam 7 yazı | 03/11/2015 : 12:21:39 ![]() ARKADAŞLAR 10 AYDIR HAZIRDA DEVAM EDEN BİR İŞLETM VAR DESTEK HİBE KREDİSİ VERME KRİTERLERİ NEDİR ACABA VAR MI BÖYLE BİR KREDİ ALAN VARSA TECRÜBESİNİ PAYLAŞABİLİR Mİ RİCA ETSEM .... ÇOK TEFERRUAT VAR MI YOKSA ... SORUNSUZ YARDIM EDİLİYOR MU Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama |
Platin Üye Toplam 195 yazı | Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ticaret |
abitgulistan Üye Toplam 216 yazı | Sadece yeni girişimcilere değil işletmesi aktif olanlara da yaklaşık 36 adet kosgeb tarafından verilen destekler var. Hemen hemen her işletme kosgeblerden yararlana bilir Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum Yerleşim : Türkiye / Hatay | Meslek : Danışmanlık |
erdemçağlar Yeni Üye Toplam 5 yazı | 18/11/2015 : 17:21:48 ![]() sayın büsrayesilova yazıızın üstünden çok zaman geçmiş merak ettim destek alabildinizmi ne durumdasınız Yerleşim : Türkiye / Ankara |
ugurum2211 Üye Toplam 844 yazı | katılan 30 kişiden hepsi de destek alabilir aslında ama benim gözlemlediğim her eğitimde 2 3 girişime destek olunabilirse güzel gelişme sayılır. buda normaldir aslında. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İthalat / İhracat |
tugiacar Üye Toplam 100 yazı | 22/11/2015 : 14:00:54 ![]() Ben bu kursa katılmak için işkur'a başvuru yaptım.Kursa dahi kabul edilmemişim. Bu başvuruları neye göre değerlendiriyorlar anlamadım çünkü görüşme bile yapmadı kimse benimle.Ben lisans mezunuyum 13 yıl yöneticilik tecrübem var 1 yıldır iş arıyorum.Bunun yanında çeşitli projelerim var ama kursa dahi kabul edilmiyorum.Kabul edilmek için illaki ilkokul mezunu mu omak gerekiyor.Bilenler varsa sebebi nedir işkur ve kosgeb açıklama yapmıyor. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Diğer |
ugurum2211 Üye Toplam 844 yazı |
oyle birşey yok, kontenjan dolmustur, her kurum kendi belirler bazıları form doldurtur değerlendirir, bazısı ilk basvuranları alır, tek bir kurum yapmıyor belediyeler dernekler odalar gibi kurumlar düzenliyor bu kursları illa birine sizde girersiniz. Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : İthalat / İhracat |
3rdew Yeni Üye Toplam 4 yazı | 05/11/2017 : 19:14:24 ![]() Ben Aldım Hocam Butik Üzerine Açtığım İş Yerinde Aldım Ama Başvuru Yapmadan Önce Bence burayı bi okuyun https://www.finanskrediler.com/category/kosgeb/ bana çok yararı oldu Yerleşim : Türkiye / Yozgat | Meslek : Bankacılık-Finans |
serhataki Yeni Üye Toplam 2 yazı | arkadaşlar konuyu hortlatmış oluyorum sanırım ama imzamda ki sitede kosgeb kategorisinden dilediğiniz bilgiyi alabilir ya da soru sorabilirsiniz. Yerleşim : Türkiye / Mersin | Meslek : Danışmanlık |
veysel00 Yeni Üye Toplam 43 yazı | Kosgeb hakkinda guncel ve detayli bilgiye ulasmak için https://enuygunfirmalar.com/HaberKategori/kosgeb-rehber.html Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf |
isfikirleri Yeni Üye Toplam 2 yazı | bu konuda yeteri kadar açıklama var geri ödemesiz kredi desteği sunuyor devlet https://yatirimfikirleri.com/kosgeb-kredisi-nedir/ https://yatirimfikirleri.com/kategori/is-fikirleri/ https://yatirimfikirleri.com/kategori/is-fikirleri/ek-is/ Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Eczacı |
![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
| ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2025 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım |