Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

E-trading

BaşlatanjanzorbazTarih23/05/2013 11:06:33Yorum2

İlk mesaj
Herkese kolay gelsin yaptığım işten ayrı e-trading yapmak istiyorum bu konuda araştırma yaptım tanıdığım insanlar vasıtasıyla mal alabileceğim yerler buldum kargo şirketleriyle görüştüm fakat aklımda bazı soru işaretleri var kısa bir süreliğine sahibinden sitesinde mağaza açarak başlamayı düşündüm fiyat aralığını 25 tl den üstüne cıkarmayı düşünmüyorum e-trading daha önce yapmış olan tecrübesi olan yada bu sitelerde nasıl bir alım gücü olduğu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim benim içinde boş zaman kaybı olsun istemiyorum teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
İngilizcem fena sayılmaz evet ama o ağız alışkanlığından olsa gerek öyle yazmışım :) ilk fırsatda ev aksesuarı olsun tekstil olsun bu tarz şeyler satmayı planlıyorum kargosu kolay olsun şimdilik sorumluluğu cok olmasın ki zaten sizinde bildiğiniz gibi e-ticaret bile çok uğraş gerektiren birşey gerek telefon gerek mail trafiği çok yoğun oluyor.Neden Türkiye derseniz bi Amerika bir Avrupa yüzde 80 lik dilimle internetden alışveriş yapabiliyor böyle bir talebi karşılayabildiklerine göre yeteri kadar talep karışayabilen siteler var Türkiye ise yüzde 15lik dilime daha yeni giriyor önümüzdeki 10 senede hızla büyümesi bekleniyor bu yüzden ülke içi düşünüyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
günceldir...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret