Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Akülü Araba Kiralana Fikirleriniz

BaşlatanbilgisayaralTarih22/05/2013 14:54:42Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
merhabalar arkadaşlar;

aşağıda iş fikrim ile ilgili bilgileri verirken olumlu yorumlarınızın yanında felaket senaryosu yaratan arkadaşların yorumlarını da sabırsızlanarak bekliyorum. :)

2-7 yaş arası çocuklara yönelik akülü araba kiralama işini yapmak için fizibilite çalışmalarına başladım.

1 - Oluşturulabilecek bir parkın içerisinde belli bir güzargahta (park içi diyorum trafiğe kapalı alan) 'da dakika usulu kiralama düşünüyorum

2- Saatlik, Günlük veya haftasonu kiralama işi sabit bir alan olmadan aile nezaretinde.

bu iş fikrinin düşünmemdeki amaç 2007 yılından beri internetcafe işletmecisiyim. geçmiş süreçte insanların evlerinde bilgisayar olmadığından iş yapıyorduk. Ama internet kolumuzdaki saate bile girince işler düştü ve yeni arayışlar içine girmem gerekti.

Arabaların fiyatları 750 - 1500 tl seviyesinde değişiyor.

yapılabilir bir iş fikri olduğunu düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim.

yorumlarınızı bekler hayırlı günler dilerim.

Hala deniyorum. Sonunda olacak inşallah.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye360 yazı
insanlar özellikle akülüü araba için oraya gelmezler. gezinti parkı gibi insanların ailelerini alıp çocuklarıyla sık gideceklerri bir yerde kurmalısın. zira insanlar özellikle hadi akülü arabaya gidelim deyiip evlerinde çıkıp, bi akülü arabaya binip geri dönmezler.

bir de sana tavsiyem arkadaşım başlığı değiştir. akülü araba felan yap. bak o zamana yazını okuyan da, yorum yazanda artacaktır. bu işin meraklılıarı çok ama sen şimdi başlığa bakınca farklı bir şey gibi geliyor. yazını hiç açmazlar bile.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye360 yazı
yaziyi guncelleyelim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye85 yazı

Bu iş için belediyeden ve ya her nereden aliniyorsa izin alınıyor mu?
Bbüyük bir park için de bu işi yapmak istiyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Yeni Üye53 yazı
Bazı AVM'lerin içerisinde mevcut bu iş. Belki bayilik veren firmalar vardır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye235 yazı
belediyeden işgaliye bedeli ödenerek sözleşme yapacaksınız en az 10 yıllık kiralamalısınız . Muhtemelen belediye ilk 2 senelik ücreti peşin ister sonrası aylık rutin kira olur .

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Üye537 yazı
bu is avm lerde tutar ankarada 10 dk 10 tl siz ne yaptiniz varmi bi gelisme?

Yerleşim Türkiye / Ankara