Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hafta Sonu İçin Ek İş Önerisi

BaşlatanEurestTarih22/05/2013 09:26:54Yorum2

İlk mesaj
Merhaba özel bir şirkette yöneticilik yapıyorum, hafta sonları evde oturmaktansa ek iş yapmak istiyorum. Aracım var. Fikri olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
kitap satış işi düşünürseniz yardımcı olunur. 05330290027
MZA Pazarlama

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Bende ek iş olarak mesleğim ile ilgili yeni bir internet sitesi açtım.( www.projeiste.com ) internetten bir kaç ilan verdim. sektör iyi olduğu için dönüş oldu. Tavsiyem, bildiğin bir sektörde çalış derim.

Tavsiyeme gelince; istanbul'da yaşıyorsun herhalde. Bende 3 sene yaşadım. İstanbul'un taşı toprağı gerçekten altındır. İstanbul'da yaşayıp, ticari anlamda başka bir ilde yaşamayan kıymetini anlayamaz. İstanbul'da çok sayıda toptancı mevcut. İlgi alanına göre bir sektör seçip, bununla ilgili internetten pazarlama yapabilirsin.

O gider mi, bu gider mi deme, buralarda bulamadın mı bulamıyorsun. o zaman kıymete biniyor.

Kendi mesleğim ile ilgili olarak örnek vereyim.(Bir zamanlar yaptım). Güvenlik kamera toptancılarının çoğu istanbul'da. Bu toptancılarda kamera aldım. Hazır sistem yapıp sattım. Kamera+kayıt cihazı+hazır kablo+ bağlantı elemanları + güç kaynağı. Şu anda yeni bir sektörde hazır cihazlar satıyorum:))) taşınabilir güneş çantası (Kendim yaptım)

İstanbul'un kıymetini bilin derim. Nacizane...
www.projeiste.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Elektrik / Elektronik