Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Şahıs Firması Olarak İhracat Yapmak

BaşlatantarıkerenTarih22/05/2013 00:35:15Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye53 yazı
mrb ben imalat yapıyorum sahıs firmam var . İhracat nasıl oluyor ne yapmalıyım kuralları devlet prosedürü ne teşvik varmı bu konuda bilgi verin lütfen
iletişim: 05379487793

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye21 yazı
sevgılı kardesım neyın ımalatını yapıyorsun onu bılelımkı yardımcı olalım.
osman

Yerleşim Türkiye / KayseryMeslek Saty? / Pazarlama
Üye628 yazı
İmalatçı kardeşim neyin imalatını yaptığının, bir önemi yok, sanırım müşteri aramıyorsun.
Sadece İhracatı düşündüğüne göre, imal ediyorsun ve malına talep var.
1. Müşterini bul
2. Ödemeni al
3. Gümrükçü yoksa bir firmayla anlaş, Gümrük işlemlerin için, ( Bazı aklı evvel arkadaşlar, gümrükçüye gerek yok ben kendim, gümrük işlemlerimi yaparım, diyip sonrada nasıl yapmam gerekiyor diye sorarlar, asla yapamazlar :-) sen öyle yapma gümrükçüye vereceğin 200-300 tl bir para.

Hepsi bu kadar faturanı kes (muhasebecin le birlikte kes, detayları atlamaman için ) gümrükçüne ver faturanı işlemlerini yapsın.

Prosedür v.s yok, eksik evrak varsa sana gümrükçü söyleyecektir, İhracatçı birlik kaydı v.s gibi bunlar basit 1-2 saat içinde halledilebilecek şeyler.

Son olarak Devlet teşviklerini unut, hayalini bile kurma, ne zamana kadar ? İhracat'ın sistemini anlayıp öğrenene kadar. (Ben önce teşvik alıp sonra ihracat yapacağım diyen arkadaşlarımız, bir tek ihracat bile gerçekleştiremeden, fabrikayı kapatıp gitmek zorunda kalmışlardır )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye420 yazı
merhaba ne imal ettiğinizi merak ettim gerçekten haızr müşteriniz olup olmadığınıd

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Üye109 yazı
Tarık Bey bir Gümrük Müşavirliği şirketine gidin onlar gereken herşeyi size anlatacak.Zaten bu bahsettiğiniz süreçte onlara kesinlikle ihtiyacınız olacak.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
Şahıs firması olmasının arkadaşlarının dediği gibi hiçbir farkı yok fatura kesebiliyor olmanız yeterli
www.termaderm.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ymalat
Üye258 yazı
oncelikle ukraynadan herkese selamlar.uzun yillar ukraynada yasamaktayim ve ukraynaya ihracat yapmak isteyenlere iyi bir onerim olacak.kataloglarini veya urunlerinin numunelerini alip ukraynaya gelebilirler.ben kendi arabamla havaalanindan karsilar butun ukraynayi gitmek istedikleri sehirleri gezdirip toptan alicilari bulabilir ve tercumanlik yaparim sadece masraflarin karsilanmasi halinde.bu sistemin cok daha karli olacagini dusunuyorum.fuar masraflarindan daha az ve daha karli oldugu kanaatindeyim.saygilarla

sedat_14950@hotmail.com

+380936682165
+380951608483
+380671847556 (viber,tango)

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Üye258 yazı
oncelikle ukraynadan herkese selamlar.uzun yillar ukraynada yasamaktayim ve ukraynaya ihracat yapmak isteyenlere iyi bir onerim olacak.kataloglarini veya urunlerinin numunelerini alip ukraynaya gelebilirler.ben kendi arabamla havaalanindan karsilar butun ukraynayi gitmek istedikleri sehirleri gezdirip toptan alicilari bulabilir ve tercumanlik yaparim sadece masraflarin karsilanmasi halinde.bu sistemin cok daha karli olacagini dusunuyorum.fuar masraflarindan daha az ve daha karli oldugu kanaatindeyim.saygilarla

sedat_14950@hotmail.com

+380936682165
+380951608483
+380671847556 (viber,tango)

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er