Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Kot Pantolo Penye T-shirt,sw-shirt Ve Triko Kazak

Başlatancihansahin80Tarih27/01/2010 11:59:50Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar ben Amerika kıtasına ve Avrupa kıtasına İhracat yapan İstanbul'daki fabrikalardan çok uygun fiyatlara İhrac fazlası,Terminden dolayı kalmış mal ve ikinci kalite malları toplayıp çok uygun fiyatlara satıyorum fakat bunların bazı kuralları var mesela fabrika müşterisiyle yaptığı anlaşma gereği ürettiği malı altı ay elinde tutmadan satmıyor ve her ülkeye mal veremeyeceğimi belirtiyor ayrıca malların internetten satışınada izin vermiyor ırak neredeyse hepsinin mal satmamda üretilen markanın yöneticilerince sakınca bulunmadığı bir ülke dolayısıyla benimde girmek istediğim bir pazar
Cihan Şahin

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye1 yazı
merhaba kardes ürün hakkında bilgi alabilirmiyim saygılarımla
turkuaz

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Üye247 yazı
tm anlamadım ürünleri satmak mı istiyorsunuz yoksa başka şey mi soruyorsunuz?

eğer satmağı düşünüyorsanız resim ve fiyatları ayrıca en az kaç adet söylermisiniz?
Uygun Fiyata Otel Arayanlar Benimle irtibata geçsinler.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye22 yazı

mrb ürün resimlerini ve fiyatlarını alabilirmiyim saygılar
orhaan.sen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye16 yazı
Bende ihraç fazlası ürünlerden alıp satmak isterim bir arabam var bunu satıp sosyetelerde 5 arkadaş satıcım var bir şey olabilirmi ırak pazarı içinde türk okulları ile oralara giden esnaflardan zaman gastesine ilan vererek bulabilirsin veya tuskon dan yardım isteyebilirsin iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye30 yazı
ürün resimlerini ve fiyatlarını alabilirmiyim saygılar

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye5 yazı
Irak'a ihracat yapan firmaların alacaklaırını tahsilde sorunlar yaşadıklarını duymuştum. Hala öylemidir bilemem. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Üye125 yazı
YAZI nın gönderilme tarihine bakın arkadaşlar 27/01/2010 : 11:59:50
kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. Benjamin Button/ KADER http://www.vidivodo.com/video/benjamin-button-kader-/322349

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye77 yazı
şuan elinizdeki ürünlerle ilgili bir resimli mesaj atarsanız satış konusunda yardımcı oluruz esteban67_67@hotmail.com
mrtkcm

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Ymalat
Yeni Üye12 yazı
ercan.abd@hotmail.com burdan ulaşırsanız sevinirim çeşit renk ve beden ler hakkında bilgi verirseniz yardımcı olurum 0507 701 01 64

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye11 yazı
selamlar... resim ve fiyat alabilir miyim...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf