Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çok Müthiş Bir Sektör İçin Ortak Arıyorum!

BaşlatanİdealistTarih19/05/2013 07:43:56Yorum0

İlk mesaj
Üye464 yazı
Merhaba Biz %100 Doğal Enerji İçeceği Hazırladık Alınmaması İmkansız. + Bir Ürünle Çokokrem Tarzınca Süper Tatlı Hazırladık Kahvaltılarda Cokokrem Gibi Sürüp Yenilicek:) Vicuda Cikolata Gibi Zararıda Yok Tam Tersine Yararları Sınırsız. Alınmaması İmkansız.

Şuan Labaratuarımızda Deneylerini Bitirme Aşamasındayız. Ürünlerimiz Hazırlandı.

Biz Hissedar Arıyoruz Bu İş Ve Geliştirecegimiz Diğer İşler İçin.

Hissedar Çok Aslında Talep Sınırsız Para Herkeste Var Bizdede Var Ama Önemli Olan Üreticilik.

-Bize Hissedar Belli Bir % İle Ortak Olucak.
-Hissedarımızı Biz Seçiçez Birisi Vardır Ben 1 Milyon Koydum Der Almayız Birisi Vardır 10.000 Koydum Der Gel Kardeşim Diyebiliriz.
-Bizim İçin Tabiki Para Önemli Gelişme İçin Yanlız İNSAN Daha Önemli.
İnsan Vardır 10000 Koyar Varlıgı 1 Milyon Eder. İnsan Vardır 1 Milyon Koyar Varlıgı 10 Kuruş Etmez.
Yani Bunu Acıklamaya Calıstım.

Türkiye Geneli Bütün Marketlere, Alısveriş Merkezlerine Heryere Ürünümüz Dagıtılıcak. Hiçbirsorunumuz Yok.

Bakanlıktan Onayımız Daha Ürünlerimiz Çıkmadan Hazır. Referanslarımız Kuvvetli.

Her Ürünümüzün Altında Gıda Mühensidisi Doktorların Dahi İmzası Var.
Bakanlıktaki Mühendis Dostlarımız Bile Prosedör Uygulama Mecburiyeti Olmasa Gelip Bize Bile Bakmazlar Herkes Bizi Biliyor. Hata Yapamayız Kötü Üretim Yapamayız..

Birçok Büyük Firmanın Merkez Ve Arge Bölümlerinden Mühendis Dostlarımız Referanslarımızda Mevcuttur.

Para Kazanmak Ve Kalıcı Bir Sektörde Hergün Büyümek İstiyen. Kimlikte Degil Gercekte Müslüman Vatan Millet Sevgisi Olan Herşeyi Kendisi İçin Degil Milleti İçinde Oturup Düşünen. Gerçek Bir Vatan Evladı Arıyoruz. Sanırım Anlatabildim.

Düşünen Dostlarımın Yazılarını Özelime Bekliyorum.

Herkese Bol Kazançlı Hayırlı Günler Dilerim.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / İçelMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum