Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Geleceğin Ürününe Tüm İllerden Bayi Aranıyor

BaşlatanaydınzerTarih18/05/2013 01:25:32Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Merhaba Arkadaşlar,

Diğer yazımda bir çok arkadaşımız farklı ilde oluşundan ötürü katılamadıklarını ve oldukları ille alakalı bir çalışma olduğunda görüşmek istediğini belirtmişti.

Bir çok projeyi hayata bir bir geçirmeyi düşündüğümden en küçüğüyle başlangıç yapmayı düşünmüş ve sizlerle paylaşmıştım.
Amacım vizyonu ve geleceği olan bir çok işi paylaşarak çok hızlı bir şekilde hayata geçirmekti

Diğer yazımda da belirttiğim üzere tam anlamıyla 3 farklı ve oldukça büyük projelere sahibim. Bu projelerle alakalı tasarım üretim patent ve tescil gibi konuları tamamlanmış olan bu projelerimi gelen bu talepler neticesinde özellikle il bazında bayilik ve ortaklığı içermesinden ve bu tarzdan talepler almam dolayısıyla sizinle paylaşmak istedim.

Hastane,otel,pansiyon ve tatilköylerinde kullanılacak sağlık ve hijyenle alakalı kullan at bir ürünü sizlerle paylaşacağım. Ürünle ilgili kritik noktaları çok deşifre etmeden sizle paylaşmak ve teklfimi yapmak istiyorum.
* Ürün ciddi anlamda bulaşıcı hastalıkları engellemektedir.
* Ürün ciddi anlamda kişisel hijyeni sağlamaktadır.
* Ürün ekolojiye ciddi anlamda katkı sağlamaktadır. ( Özellikle temizlikte kullanılan kimyasal kökenli maddelerin toprağı ve suyu kirletmesini ciddi anlamda önleyeceğinden ekolojiktir.)
* Benzeri ve örneği olmayan ilk ve tek üründür.
Ürünün kullanıldığı alanları yukarda belirtmiştim. Şöyle düşünün hastanede yatarark tedavi gören her kişi otelde pansiyonda kalan her kişinin severek ve isteyerek kullanacağı bir üründür bu anlamda ilinizdeki potansiyeli ve çalışacağınız sektörün büyüklüğünü hesaplayabilirsiniz. Ayrıca ürün patentli olduğundan rekabeti de olmayacaktır. Elbette biz bu rekabetsi durumu suistimal etmeyeceğiz kamu sağlığını ilgilendiren bu konuyu sırf kar etmek adına kullanmayacağız ancak işin karlılığının büyük bölümünü maliyeti düşürmek için kullanacağız kaldı ki başlangıç maliyetimiz birim adette 3-4 tl civarında olacaktır. tüketimi ise şöyle düşünün her hastanın tuvaletinde,her otel odasının ve pansiyonun tuvalteinde hasta veya turist kaldğı sürece kullanacaktır. yani her ürünün yaklaşık 30 günlük kullanım süresi olacaktır. Dolayısıyla bir otelin aylık oda kiralama adeti kadar satışı ve geri dönüşümü söz konusudur. Yani bir tatilköyünde bir hafta kalan bir ailenin veya bir hastanede yatan hastanın faturasına aylıkta maksimum 3 tl olarak yansıyacağından oldukça ekonomik ve sirkülasyonu olacak bir üründür.
Ürün tam anlamıyla tuvalette hijyen sağlamakla kalmıyor aynı zamanda tıpkı otellerin tek kullanımlık terlikleri gibikişiye özel olacaktır. İnsanlar bu ürünle bulaşıcı hastalıklardan ve mikroplardan koruncaklardır. Tıpkı tek kullanımlık enjektörlerin bulaşıcı hastalık riskini ortadan kaldırması gibi piyasaya sunulduğu andan itibaren hızla yayılacak bir üründür.
Teklifim şudur. İllerden gelecek bayilik taleplerine tarafımdan bir form yollanacaktır. Bu formu dolduran ve gerekli şartları karşıladığını düşündüğümüz arkadaşları bayi adayı olarak netleştireceğiz ve il bazında bayiliklerin adayları tesbit edilmesinin ardından adaylarımıza brifing verlicek ürün ve ortaklık ayrıca bayilik koşullarını tam olarak ortaya koyacağız.
Sizlerden ricam bu büyük işin altından kalkabilecek arkadaşlarımızın ciddiyetle konuyu değerlendirmeleridir.
Amacım bayiliklerin yanı sıra üretim şirketinin % 40 lık hissesini bayilerle paylaşmaktır.
Adayların mail adreslerini ve iletişim bilgilerini içeren bir mail yollamalarıdır.
Umarım hepimiz için hayırlara vesile olan bir iş birlikteliğini hep beraber tesis ederiz
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye42 yazı

Sayın/
Alfa16
galerisami
boraumut

İlginize teşekkür ediyorum. Mail adreslerinizi kaydettim. Bu konuyla alakalı yeni bir amil adresi oluşturup sizlere ileteceğim.
Görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Yeni Üye42 yazı
Mail adresimizi ve bilgi mailimizi tarafınıza gönderdim
ilginize teşekkürler

Yeni Üye94 yazı
Genis Bilgi göndermenizi rica ediyorum.
frf99@mynet.com

Yerleşim Avusturya / FeldkirchMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye42 yazı
Sevgili arkadaşlar,

Bilgi talep eden gerek özel gerekse yorum bölümündeki mesajlarınıza topluca burdan cevap vermek istiyorum
Arkadaşlar,
Ürün çok yeni patent ve inceleme raporları askı süresini henüz doldurmadı. Bu aşamada teknik detay vermek işlevselliği net olarak ortaya koymak bazı uyanıklarla gereksiz uğraşları ortaya çıkaracaktır.
Dolayısıyla ürünün kullanım alanı, faydaları, kullanılacak sektörler gibi can alıcı bilgilerle sizleri şimdilik yeterince bilgilendirdiğimi düşünmekteyim Daha fazlası şimdilik bu sektörden,faydalarından,ve kullanım alanından bahsettiğimiz ürün eğer ilginizi çekiyorsa elbette detayları da öğreneceksiniz.Ancak bizde ve bu detaylı bilgilendirmeyi yapacağımız kişi ve kuruluşları tanımak yeterliliklerini ve samimiyetlerini görmek isteriz.
sonuç olarak konuya samimi ve yeterlilikle yaklaşan tüm arkadaşları teknik detaylar ve ürünün birebiri üzerinden en kısa süre içersinde bilgilendireceğiz.
1- ürünün pazarı oteller,hastaneler,tatilköyleri,pansiyonlar ve sonuçta wc kullanan tüm bireysel kullanıcılar
2- Ürün wc de tam hijyen sağlayan ve kimyasal olmayan bir üründür.
3- Ürün kişiye özel olduğundan otel odasında wc de veya hastanedeki oda wc sinde kullanılır.
4- Umumi tuvaletler veya restoran tuvaletleri için uygun değildir.
5- Ürün çevreci ve ekolojiktir. kimyasal değil eşya niteliğindedir.
6- çok rahat 30 günlük konaklama veya tedavi süresince kullanılır.
7- maksimum nihai tüketiciye faturasında yansıyacak rakam maliyeti 4 tl dir.
8- Çevre kirliliği yaratmaz geri dönüşüm çalışması ile birlikte dağıtıma çıkacaktır.
9- illerde bayilikler yoluyla otellere,hastanelere,pansiyon ve tatil köylerine dağıtımı yapılacaktır.
10- Bayi karlılığı minimum % 25 dir.
11- Reklam ve sponsorluklarla maliyet düşürelebilecek karlılık artırılabilecektir.
Sevgili arkadaşlar,
ürünün pazara çıkışına kadar bayilik çalışmalarını elbette tamamlamak çok mantıklı ancak bayi adaylarımız için çok fazla kriteri zaten açıklamış durumdayız.
Diğer detayların açıklanması muhtemel bayi adaylarımızın tamamına aynı anda yapılacaktır.
Gösterdiğiniz ilgi ve anlayış çok teşekkür ederiz.
Bayi adaylığı düşünen arkadaşlarımızın özgeçmiş , iletişim bilgileri ve referanslarını içeren bilgileri aşağıdaki maile ulaştırmalarını rica ediyoruz
bayiiletisim@hotmail.com
Saygılarımızla

Yeni Üye42 yazı
Sevgili Arkadaşlar,

Ürünün markasıveya birebir kendisiyle alakalı bir görseli bildiğiniz nedenlerden ötürü paylaşamıyorum
sanıyorum bunun için birkaç ay yeterli olacak
Ancak ürünün sağladığı avantajlar fiyat bilgisi ve kullanacak sektörlerle ilgili bilgilerden yola çıkarak ürünün ne kadar gerekli yada ne kadar gereksiz olacağı konusunda bir fikre sahip olacağınızı düşünüyorum.
Bu anlamda bilgi almak isteyen arkadaşların sorularına mümkün olduğunca cevap verebilirim.
detaylı bilgi isteyen arkadaşlarımızın algılayamadıkları yeri özellikle sorgulamaları daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Birebir temas kurmak isteyen arkadaşlarımız beni 05545058001 den arayabilir
Saygılarımla

Yeni Üye42 yazı
Herkese şunu sormak istiyorum
Bir oteldesiniz yada bir hastane odasında tuvalete girdiğinizde aklınıza şu gelmezmi?
Sizden önce klozete hangi bulaşıcı hastalığı olan biri kullanmış sonuçta vücudunuzla temas edeceksiniz sivilceniz yada deri çatlağınız ordaki bu bulaşıcı hastalığı çok kolayca size transfer edebilir. Sonuçta Hepatit a-b-c ekzema hatta AİDS' bile yakalanmak mümkün sizce bu çok önemli bir konu değilmi?
Bundan korunmak ve klozetinizin bu türden yerlerde size özel olmasını istemezmisiniz? Temizlik görevlisi kurallara u**** mı temizlemiş acaba? ilk sildiği bezi ikincide 2ncide kullandığını 3 ncü kurulamada kullanmaması gerkiyor sizce bu işlem ne kadar doğru yapıldı yada artık o klozetteki mikrop ve bakteriler acaba klor vs gibi insan sağlığını suyu ve toprağı tehdit etmekle kalmıyor da mikroplarda bağışıklık kazanmış ve evrim geçirmiş olabilirmi?
İşte bu iş fikrini aslında birazda bu noktadan değerlendirmek gerekiyor.
Pazar belli sağladıkları ortada
Siz olsanız bu ürünü kullanmak istermiydiniz yapacağınız 1 haftalık tatil için faturanıza yansıyacak rakam maksimum 5 tl bu çokmu? Risk almaya değermi?
bence bu konuları uzman arkadaşlarla değerlendirmek lazım
Hiç gittiğiniz bir tatilde hava değişikliği denilen olayla rahatsızlanmadınız mı?
bağırsak enfeksiyonuna yakalnamdınız mı?
peki acaba bu rahatsızlık sizde kalıcı bir bulaşıcı hastalığı ortaya koydumu acaba bunu ne kadar biliyoruz ve ne kadar önemli?

Yeni Üye42 yazı
Sonuç olarak bu ürün bu alandaki temas gerektiren nesneyi sizin için özelleştiriyor içiniz rahatça dokunup kullanacaksınız zira size özel
ve hiçbir risk almayacaksınız iş fikrimiz bunla alakalı % 100 temizlik %100hijyen %100 sterilizasyon ve % 100 içiniz rahat ve bedeli maksimum 5 tl
bu iş tutarmı??
Bana sorarsanız bunca araştırma analiz ve rapor sonuçları sonucu doğmuş bir ürün elbette süper bu yüzden yıllardır bunla yatıp bununla kalktım
otel temizlik görevlisi artık orda temişzlik yapmayacak zira özel eşya personelden tasarruf kimyasal ilaç kullanmayacak bundan tasarruf suyu ve toprağı kirletmeyecek daha ekolojik ve en önemlisi % 100 koruma ve % sağlık yorumlarınızı alabilirmiyim?

Üye251 yazı
detay varsa özelden alayım bir şey söylemek gerekirse tutmayacak diye bir şey yok ama iyi reklam şart birde iyi bir ekibin olsun gerisi kendisinden gelir reklamın en ucuzu ve en etkilisi kulaktan kulağa olandır hatırlatayım sen zaten bir nevi onu yapmışsın tebrik eder allah yolunu açık etsin korkmadan yürü derim :)
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye42 yazı
tevrat kardeş,
Teşekkür ederim. ben yinede iş mantığı konusunda fikrini almak isterim. sence gereklimi önemsiz mi?

Yeni Üye42 yazı
İş fikirleri altında yazılmış birçok yazıyı özellikle çok hit olanlara baktım. Genelde satmak ucuz bildik ürünler veya yazılanlar da şunu mu yapsam bunumu yapsam tarzında. Genellikle geyik tabir edilen yorumlarla dolu Aslında bu değerlendirme biraz da toplum yapımızı ortaya koyuyor.
Madem burda bir zaman geçiriliyor bir iş fikri etrafında sanal birlitelikler oluşturulabilir işin realitesi tartışılabilir konuya katkı sağlanır ve ham bir fikir pazara hazırlanabilir diye düşünüyorum.
Örneğin;
Herhangi bir işfikri grupları Bilgisayar yazılımcısı,reklamcı,mühendisşlik branşından kişilerle pazarda bu konuya yakın kişiler bir grup oluşturup bir iş fikri konusunda iş paylaşımıyla sanaldan realiteye geçiş sağlanabilir.
İsterdim ki e-ticaret ayağını hazırlayacak bir arkadaş grubun fikirlerini değerlendirerek herhangi bir ürünü pazara ortak olarak sokabilsinler böylece sanalda başlayan deneme ve gayretler hayata uyarlanabilsin herkes birbirnin yeterliliklerini görerek ortaklıklar kurabilsin.
Bence ülkemizin ihtiyaç duyduğu şeyler bunlar satmak yerine üretmek farklı olmak yenilik katmak böylelikle bir kaç kişinin kazancı yerine çalışanların tedarikçilerin ve satıcıların derken daha geniş tabana yayılmış bir gelir ağı ortaya çıkar buda hepimiz için daha hayırlı sonuçlar verir.
.mesela burada bilişimci arkadaşlar grup kur up bir arama motoru konusunda sanaldan ortak bir çalışma yapabilriler eklentiler konusunda veya ismi konusunda burdan fikir alışverişinde bulunabilirler böylece ortaya çıkacak başarı diğer kitleleri de böyle bir çalışmaya teşvik eder.
Ben şahsen projemle ilgili burdan bazı arkadaşlarla kontaklar kurdum gelişmeleri burdan diğer arkadaşlarla paylaşacağım. O kadar çok konu ve proje var ki gruplara oluşturabileceğimize kanaat getirsem ayrı yazılar halinde bunları paylaşmak isterim
Örneğin. ENERJİ KONUSUNDA , ORGANİK TARIM KONUSUNDA, VE BİR KAÇ SANAYİ ÜRÜNÜ HAKKINDA PROJELERİM VAR istiyorum ki konuya hakim ve katkı sağlayabilecek arkadaşlardan bir grup ortaya getirebilsek bunları tartışıp bir fizibilite çıkarsak sonrada bu grubun çok küçük katılım paylarıyla minikten bir başlangıç sağlanabilse.
ACABA ÇOK MU ABUK ÇOK MU HAYALCİYİM OLAMAZMI bu bilgisayarı ve sanal ortamı kullananların çoğu geyik için mi burdalar yoksa bir ciddiyet mi bulamıyorlar da sessiz ve çekimser kalıyorlar.?!!!!!!