Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Dikkat Mutlaka Yurtdışındakiler Okusun

BaşlatanalligatorTarih14/05/2013 14:42:36Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye67 yazı
arkadaşlar türkiyede nasıl sahibinden gittigidiyor sanalpazar vb siteler mevcut ve çokta güzel kazanıyorlar neden her ülkede olmasın diyorum ve bu tarz sistemlerin daha tam anlamıyla oluşmadığı oturmadığı ülkeleri bulup oralarda bu girişimleri yapalım diyorum mesela şuan bunu okuyan yurtdışındansa bulunduğu ülkedeki e ticaret durumunu kısaca özetlerse ordan yola çıkıp bir sonuca varabiliriz diye düşünüyorum saygılar
/*-*/

Yerleşim Türkiye / SakaryMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye17 yazı
her ülkenin kendine özgü bir sitesi var zaten.
en babası ebay var malumunuz...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Üye628 yazı
Öğrenci kardeşim madem öğrencisin, az buçuk ingilizcen vardır, merak ettiğin ülkeler eğer gelişmiş avrupa ülkelerini kastediyorsan, :-) biraz internette dolaşmanı tavsiye ederim, bütün gününü hangi sitelerde geçirdiğini bilemiyorum, Avrupanın her yerini karış karış gezmiş olmamla birlikte, merak etme bahsettiğin sitelerin çok çok daha iyileri de mevcut.
Zaten bahsettiğin siteler artık ülkelere ait olmuyor, dileyen dilediği ülkeden ,siteden, alışverişini yapıyor.
Yok ben daha bakir olan yerleri arıyorum diyorsan , al haritayı önüne medeniyetin gitmediği yerleri araştır, projeni hazırla, medeniyet gittiği zaman start verirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı

kuzey kore,moğolistan ve dominik cumhuriyeti bakir olabilir :)))

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye35 yazı
kuzey ırak kesinlikle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye99 yazı
Merhaba. Kenan bey. www.zembilfrosh.com
Kuzey irakta olan bir onlaine site
Selamlar
elegez

Yerleşim Türkiye / YgdirMeslek Di?er