Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hollanda - Turkiye Arasinda İs İmkani

BaşlatanHorasanTarih13/05/2013 13:40:38Yorum61

İlk mesaj
Yeni Üye47 yazı
Hollanda da ikamet ediyorum.Turk vatandasligimin yaninda Hollanda vatandasligina da sahibim..31 yil Istanbul da ikamet edip uzun yillar muhasebeci olarak calistiktan sonra son 10 yildir Hollanda da boru kaynakciligi dalinda sertifika sahibi olup bu meslek uzerinde calistim fakat arzum Hollanda-Turkiye arasinda ticaret konusunda hizmet vermek...Ozellikle yurdisi dolasim sorunum olmadigindan ve dunya nin her noktasina problemsiz yolculuk yapabilecegimden oturu Turkiye deki firmalarimizin ve ticaret ile ugrasan isyeri sahiplerimizin avrupadan telep ettikleri ve ithal etmeyi dusundugu urunler uzerinde yogunlasmak istiyorum..Bu konu ile ilgili istek ve dusuncelerinizi paylasabilirsiniz..Saygi ve Selamlarimla...
Horasan

Yerleşim Hollanda / EmmenMeslek İnsan kaynakları
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
61 yorum
Yeni Üye47 yazı
guncel..
Horasan

Yerleşim Hollanda / EmmenMeslek Ynsan kaynaklary
Üye116 yazı
Oradan buraya degilde buradan oraya ev tekstili yollayabiliriz talep ederseniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye47 yazı
Sayin Gunel ilginize cok tesekkur ederim ama daha cok Turkiye den gelen talepleri degerlendirmek istiyorum.Tekrardan tesekkurler hayirli gunler..
Horasan

Yeni Üye47 yazı
Sayin ceytu-insaat Turkiye den gelecek herturlu teklife acigim gorusmeyi cok arzu ederim s.horasan@hotmail.com yalniz ustteki notumda da dedigim gibi daha cok ilk asamada Turkiye nin taleplerini degerlendirmeyi dusunuyorum talebiniz bu dogrultuda ise tekliflerinizi bekliyorum..
Horasan

Yeni Üye47 yazı
Konu gunceldir...
Horasan

Yeni Üye9 yazı
Şu an işletmemeizde boru makinasının imalatını bitirmek üzereyiz. boru ihracatı yapmak istiyoruz. Bana muratkastan@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca narenciye paketleme makinaları imalatı yapıyoruz. Hollanda narenciyenin merkezidir. Narenciye makinalarımızı da ihraç edebiliriz.

Yerleşim Türkiye / Adana
Yeni Üye1 yazı
Merhaba ;
Uzun senelerdir oradasınız hollanda da Turkiye de pazar oluşturulabileceğini düşüdüğünüz ne gibi ürünler mevcut hangi pazarları araştırdınız eğer bu konuda çerçeveyi daraltabilecek bir bilgi paylaşırsanız burada pazar araştırmasını yapabilirim. saygılar. kafkascorap@gmail.com
fss

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye96 yazı
Horasan merhaba

Araba elektronik aksamlari ile baslayabilirsiniz bana kalirsa .

Erdener Abi

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye47 yazı
Murat bey haftasonu size mailinizden ulasacagim..iyi calismalar,selamlar..
Horasan

Yeni Üye47 yazı
Sayin Fatihss,ilginize tesekkur ederim..Konunun sorun kaynagida bu zaten 10 senedir Turkiye den uzaktayim ve Turkiye nin genel ihtiyaci olan urunler hakkinda cok fazla arastirma ve bilgilenme sahibi olamadim..Bu yuzdendir ki konuyu cok acik tuttum..Bana gelecek herturlu istenilen urun teklifini gerek Hollanda gerek avrupanin diger ulkelerinde arastirmasini yapabilirim..selamlar,hayirli isler..
Horasan

Yeni Üye47 yazı
Sayin Erdener,cok ilgi cekici bir konu bahsettiginiz..sizin bu konu ile ilgili tecrubeleriniz ve baglanti noktalariniz varsa paylasmak isterim..Arzu ederseniz bana ozel den ve yahut s.horasan@hotmail.com mail adresinden ulasabilirsiniz..Selamlar,hayirli isler..
Horasan

Yeni Üye96 yazı
Sayin Horasan

Bu konu hakkinda maalesef guncel bilgim pek yok . Yani Turkiye'de su anda hangi model araba ve jeep'lerin elektronik aksamlarinin ihtiyacda oldugunu bilemiyorum . Bu isi yaklasik 5 - 6 sene once bir arkadasim yapiyordu ve bazi lux vasitalarin microchip'lerini cantasina doldurup Bursa'da araba yedek parcacilarina pazarliyordu . Bildigim kadariyla yukte hafif pahada agir cinsinden mallar bunlar .

Bende Amsterdam'da nasil cafeshop acarim diye soracak insan bakiyordum .

Zormu cafeshop acmak ?

Hollanda'da oturma ve calisma iznim var tabii ki .

Erdener Abi

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye47 yazı
Konu gunceldir.Calisma saatlerimin tersligi ve yogunlugundan oturu bir suredir giris yapamadim ve gorusecegimi soyledigim degerli arkadaslarla iletisime gecemedim ozur dilerim..Bu haftasonu muhakkak mail atacagim..tekrardan affinizi rica ediyorum..
Horasan

Yeni Üye47 yazı
Sayin Erdener dedigim gibi cok ilgi cekici bir fikir arastirilmaya deger cok tesekkurler ilginize..Yalniz ben maalesef size cok yardimci olamayacagim cunku inanin bahsettiginiz konu ile ilgili olarak hakikaten en ufak bir fikrim bile yok..Takdir edersiniz ki sigara bile icmeyen biri olarak bugune kadar hic ilgimi cekmedi dogrusu..Sunu soyleyebilirim ben Amsterdam da yasamiyorum fakat bizim burada bu isi yapan bir kisi var merhaba mizin disinda cok fazla gorusmuslugumuz yok eger olurda bir gun rast gelirsem kaba taslak bir fikir edinir size bildiririm..selamlarimla..
Horasan

Yeni Üye47 yazı
Konu gunceldir...
Horasan

Yeni Üye47 yazı
Konu gunceldir
Horasan

Yeni Üye47 yazı
Konu gunceldir...
Horasan

Üye420 yazı
siz hollandayıda türkiyeyi de biliyorsunuz.. hollanda da olup türkiyede olmayan tutacğını düşündüğnüz şeyleri paylaşın değerlendirelim bence
estrade@estradeland.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
arkadaşım .hollanda bir tarım ülkesi.tarım üzerinden ,sulama sistemleri olabilir,tarım makinaları olabilir,sera sistemleri olabilir.eğer ucuz olursa hayvan yemleri olabilir,ama bunların türkiyeden daha ucuz olması gerekli ki cazip olsun dimi.eğer düşünürsen mantıklı bence ,ben izmirin ödemiş ilçesinden yzıyorum.selamlar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye73 yazı
Tavsan derisi hakkinda ulasabileceginiz yerler varsa ortadogudan islenmis tavsan derisi ihracati yapmaktayiz..Bugun tavsan derisi cok degisik alanlarda kullanilmaya baslandi.ozellikle ispanya italya fransa hollanda isvicre bu pazarda cokca talep bulunan ulkeler..ilgilenirseniz goruselim
ebubekir

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye47 yazı
konu tekrar gunceldir..
Horasan

Yeni Üye47 yazı
bir iki gorusmede bulundum fakat cok saglikli sonuc alamadim bu sebeble konu yeniden gunceldir..ilgilenen arkadaslara simdiden tesekkurler..
Horasan

Yeni Üye4 yazı
mangal komuru satabilirmiyiz oraya bulgaristandan tesekkurler
basarilar

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
Yeni Üye94 yazı
Slmlar, bende komsu ulke Belcikadan yaziyorum. Beyin firtinasi yapmaktan inanin yoruldum. Turkiyeye ithalat konusu cok zor. Ozellikle bilinen sektorlerde sykynty var. Ben tekstil hazir giyim isiyle ugrasiyorum.. ihracati kolay ithalati cok zor. Hukumetin ureticiler icin aldigi onlemler ve uygulanan kotalar var.. Turkiyede uretilebilen hersey icin belli bir koruma var yani.. bu da gelismekte olan bir ulke icin cok normal.. Dolayisiyla avrupadaki turk vatandaslarinin bu tip isleri yapabilmesinin onu kapaniyor. Basit pazarlama islerini yapmamiz imkansiz.. en azindan avrupadan turkiyeye.. Turkiyede ozellikle istanbulda cok iyi bir piyasa arastirmasi yapilmasi lazim. Yurtdisindan hangi sektorler hangi urunleri, hammaddeyi ve ileri teknolojiyi ithal ediyor. Nelere ihtiyaci var. Olmazsa uretemeyiz dedikleri urunler hangileridir iyi analiz edilmesi lazim. Bu firmalar icin avrupada alternatif daha uygun firmalar bulabilirsek olabilir. Bu is icin de acele etmek gerek.. yoksa bes on seneye bu is de biter.
Saygilar
Saygilarimla

Yerleşim Belçika / LimburgMeslek Esnaf
Yeni Üye31 yazı
Merhaba
zeytin ve zeytinyağı düşünürseniz görüşebiliriz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye47 yazı
Sayin Canjunior verdiginiz bilgi ve konuya gosterdiginiz hassasiyet icin cok tesekkurler..Hakkimizda hayirlisi arstirmalara devam..cok selamlar,saygilar..
Horasan

Yeni Üye47 yazı
Sayin Hokiri cok tesekkurler tavsiyenizi dikkate alacagim tesekkurler,hayirli gunler..
Horasan

Yeni Üye47 yazı
Sayin uzayood pek bir fikrim yok ama arastiralim...selamlar..
Horasan

Yeni Üye47 yazı
Sayin hokiri ciddeyetimden dolayi kuskunuz varsa cevap yazma yada yorum yazma zahmetinde bulunmayin...Sonucta fikir alisverisinde bulunmak icin bu konu acildi ve her fikir degerlidir ve uzerinde dusunulur olur veya olmaz...siz benimle zaman harcamayin zamaninizi diger konularda degerlendirin..saygilar
Horasan