Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

400 Küllah Soft (yumuşak) Dondurma Nerede Satılır.

BaşlatanlasillasTarih12/05/2013 18:45:38Yorum5

İlk mesaj
Üye131 yazı
önümüzdeki yaz günlerinde toplamda 100 gün havanın sıcak ve güneşli olduğunu varsayarsak, 1 Tl'ya satılacak olan soft (yumuşak) dondurmanın nasıl ve nerede satılabilineceğini ne şekilde belirleyebilmeliyiz ki bu makinaları koyacağımız gıda satış yerleri ile birlikte bizde kayda değer bir şekilde para kazanabilelim?
ve bu satışı yapacak olan gıda işi yapan yerler ile nasıl anlaşabilmeliyiz?
ben bazı noktalara bu makinaları konuşlandıracak,sözleşme yapabilecek,gerçekten bir gün içinde 100 günün toplam ortalaması 400 adet satışa erişebileceğine inanan gıda satışı yapan (cafe-fast food-restaurant-bar-birahane-meyhane-belediye parkları-çocuk parkları-sahil plaj satıcıları-börekçiler-lokantalar-pastahaneler-kantinler v.b.) gibi yerler ile birlikte kazanabilelim diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye360 yazı
arkadaşım ifaden biraz karışık olmuş. bu makineleri nerelere koyalım mı demek istedin acaba? ya da bu günlerde benim anlamamda biraz sıkıntı var. biraz açarsan konu güzel, takip etmek isterim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye131 yazı
bu makineleri ben tedarik edeyim. veya bu makinaları sizin tedarik edebileceğiniz yerler varsa birlikte çalışalım. tüm yukarıda yazıldığı gibi uygun olan firmalar ile kağıtta sözleşmeye imza atarak makinaların yerini belirleyelim. her iki tarafında çıkarlarına en uygun karlılığı ortak bir şekilde kararlaştıralım.
bir hafta deneme yapıp haftanın tüm günlerinde ki satışı görüp ortalama kazancı belirleyelim.aylık ve sezonluk ne getirisi olur sonucunu ortalama keşfedip, her iki tarafın kasasına giren miktarı bulalım.yani bu işi yapabilecek ama rast gele karar verip ben bu işi yaparım demeden girişe bilecek evet benim bu yerim kazandırır diyebilen gıda satış yerleri ile oluru sağlamak maksadıyla makineleri koyabilecek yerleri bulabilmek amacındayım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
Üye131 yazı

sayın rayallen.kendi mekanınız gıda satışı yaptığınız dükkan mı? şu anda mekanınızın kanuni faliyet amacı nedir?

Üye131 yazı
mekanınızda sözleşmeye imza yetkiniz varmıdır? varsa ne şekilde var. siz şahsen bağkurlu veya sgklı kayıtlımısınız. yoksa öğrenci olup
dışardan bağlantı mı yapmak istiyorsunuz.

Üye131 yazı
ticarette stres kaybettirir.sizde haziranın 15 den sonra diye ileri tarih koymuşsunuz.sakin olmak şart.bu gün mayısın 21 müşteriyede istekleri doğrultusunda bir iki soru sorduğunda kardeşim alacaksan al yoksa sana dondurma mondurma yok mu diyeceksiniz.onun için tanışma sorularının başında benim anladığım işveren statüsündeki işletmeci siz olamazsınız. üzgünüm.
birde steden cep telefonunuz yayınlanması iyi değil.keşke url'den mesaj atsaydınız.