Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Online Oyun E-pin Leri Hakkında.

Başlatanmert1034Tarih11/05/2013 22:26:48Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye68 yazı
Selamlar.Ben internetten e-pin yani oyun parası satmak istiyorum.Bunun yasal mevzuatı nedir,ne tür bir şirket kurmak gerekli,vergi durumu nedir..lütfen yardımlarınızı esirgemeyin..

Saygılarımla

Mert

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye82 yazı
oyun parası derken ?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
Yeni Üye68 yazı
@siranun,knight online,metin 2,lol gibi oyunlarda kullanılmak üzere,yani çoğu şirketinde var olduğu bir sektör.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye82 yazı

o nasıl oluyor peki ? olaydan tamamen bihaberim :)

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
Yeni Üye68 yazı
hocam oyun içi sanal aksesuar almanızı sağlayan bir araç diyelim :)

Üye166 yazı
internet üzerinde her tür iş alım satım gibi bir kalıp vardır muhasebeciler bilir zaten, illegal birsey degil, verginizi de verdikten sonra sorun olmaz. sahis firmasi kurulur zaten bu iş icin.

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye6 yazı
Bence Bitcoin isinde buyuk bir gelecek var. Eger ileri duzeyde Ingilizce biliyorsaniz ben Bitcoin satmanizi oneririm. Kibristaki son banka krizinden sonra Bitcoin cok degerlendi. Cok spekulasyon yapildi hakkinda ama eger Internette Bitcoin satislarini izlerseniz nis bir piyasa oldugunu goreceksiniz.

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye107 yazı
bitcoin çok hava duruyor sanki , daha geçen hackerlar saldırmış mıydı ne öyle birşey olmuştu.

e-pine gelince, ilk başta sadece bir oyunun e-pinini satmaya başla**** işe girebilirsiniz. oyun sektörü son derece kazançlıdır, şahıs firması kurarak başlanabilir.

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ö?renci
Yeni Üye68 yazı
yalnız şöyle bir durum var bu tarz şirketlerin çoğunun merkez ofisi kıbrıs'ta bulunuyor,bunun sebebi nedir ?

Üye107 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Zaragota
bitcoin çok hava duruyor sanki , daha geçen hackerlar saldırmış mıydı ne öyle birşey olmuştu.

e-pine gelince, ilk başta sadece bir oyunun e-pinini satmaya başla**** işe girebilirsiniz. oyun sektörü son derece kazançlıdır, şahıs firması kurarak başlanabilir.

şaka gibi...

bunu yazdığım tarihte bitcoin alsaymışım sermayemi 10'a katlamış olacaktım, kaldiki bitcoin ilk çıktığında 5 liralık bitcoin alan/kazan birisinin şuanda 500 bin lirası var.

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ö?renci
Üye181 yazı
suanda bit coinin adedi 450 USD bareminde:)
Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
Yeni Üye99 yazı
ve dahada kalkiyor
elegez

Yerleşim Türkiye / YgdirMeslek Di?er