Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Öğrencilerin Olduğu Semtte Kumpirci Açmak İstiyorm

BaşlatanZaragotaTarih08/05/2013 14:41:06Yorum5

İlk mesaj
Üye107 yazı
Selam herkese

Üniv. öğrencilerin çok olduğu semtte kumpirci açmak istiyorum. Dönercisi, çiğköftecisi, pizzacısı, sosiscisi, pidecisi var ama kumpir satan yer yok.

Açmak istediğim civarda yürüme mesafesinde 2 yurt var. Aynı zamanda okul da yürüyerek 10dk. Özel bir hastane de mevcut. Yani hastaneden sipariş de verilebilir. Ayrıca bir sürü öğrenci de apartman dairelerde kalıyor.

Kumpirin kar marjı da yüksek. Açmak istediğim mekan ise öğrenciye yönelik olacak. Yani biri sevgilisi ile gelip yayıla yayıla oturabilcek, diğeri de aynı şekilde.

Kumpiri ben yapamam vaktim de olmaz, o yüzden kumpiri yapabilecek birini tutmak gerek, 1 motorlu eleman ve 1 garson. Bulaşıkcıya gerek yok, meşrubatlar şişelerinde, kaşıklar plastik. Bulaşık olursa da bi şekilde yıkanır.

Tüm bunların bana maliyeti ne kadar olur ?

Saygılar.

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye345 yazı
25000
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye107 yazı

Var mi arttıran :)

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ö?renci
Yeni Üye18 yazı
dostum ben izmirde yaşıyorum.kumpir işi burda tavan yapmış durumda ve yatırımı sağlam bi iş.öz sermayee de bi esneklik olursa ve şubeleşmeye niyetin varsa süper bir iş,izmirde meşhur olan kumrucu İZZET kumrucu ŞEVKİ bunlar aldı başlarını yürüdü gitti,daha 1 sene olmadı adamlar paraya para demıyo.bu işi en önemli adımları YER+İSİM(reklam)+KALİTE bu üçünü tutturabilirsen iş seenindir derim :)
zaman.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye107 yazı
Mekan dizaynı ve kalite bir şekilde tutturulur bence ama yer işi açıkçası burada çok zor. Sermayemi başka bir işte kullandım maalesef.. Ama bu yıl içinde nasipse açacağım napıp edip.
faydalı bilgi için teşekkür ederim saygılar sevgiler..

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ö?renci