Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Markali Urunler

BaşlatanArif VilniusTarih08/05/2013 14:32:48Yorum5

İlk mesaj
Üye181 yazı
Sevgili Arkadaslar,

Litvnayada yasiyorum .. Burada ufak tefek ticaretle mesgulum.

Son donemde artan talep uzerine , sizlerden bilgi alisverisi ve ticari girisimlerinizi bekliyorum.

Son donemde artan talep derken belirtmedim, bu arada markali urunlerin satislari gercekten cok yuksek , yani bizim yaptigimiz canta , jeans , kemer gozluk ve saat gibi urunlerde satislar gercekten iyi.

Bu konuda bilinmis buyuk marka urunleri temin edebilecek arkadaslarla iletisime gecmek istgerim ,,

Lutfen ciddi ciddi is yapmak isteyen arkadaslarla goruselim resim ve benzeri gibi olaylarda yardim edebilecek , hatta bazi arkadaslarin avrupaya sorunsuz yollayabildigini duydum . Bu tarz islerle ugrasan arkadaslarla gorusmek isterim.

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye181 yazı
Arkadaslar bu islerle ugrasan arkadaslardan ciddi ciddi ticaret yapmak istiyorum ilgilenen varsa lutfen iletiisme gecelim
Veni Vidi Vici

Üye181 yazı

iki arkadasa da mail attim .. umarim degerlendirir siniz ..
Veni Vidi Vici

Yeni Üye8 yazı
şu an kargoda ciddi sıkıntılar var ben banko yaparım diyen hayal kuruyordur markada sıkıntı yok fiyat tuttugu sürece tabi dediğim gibi nakliyede kimseyi riske atamayız ama en azından bilği paylaşımı için veya avrupadanda stok alırım diyorsanız... ikizlerexport@yahoo.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil