Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yeşil Çay Ekstresi

Başlatanahmetdemirci53Tarih23/05/2008 19:40:08Yorum7

İlk mesaj
Üye104 yazı
Size zararlı güneş ışınlarından (UVA-UVB)korumada yardımcı.Akneye (ergenlik sivilcelerine) etkili.Detoksa yardımcı.Cildi yenileme ,nemlendirme ,yatıştırma özelliği olan.Cildi besleme ve erken yaşlanmaya karşı koruyucu olan.Hücre ve DNA yı koruyan antioksidan etkili.Kırışıklık çizgilerini geciktirme ve cilt kanserlerini önlemede etkili.Ödemleri gidermede etkili olduğu bilimsel olarak ispatlanmış bir ürün sunuyoruz.Geliştirdiğim bu ürünü üretmek isteyen yatırımcılarla iş birliği yapmak istiyorum..
TEL:05385836435

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye2 yazı

nasıl bir bütçe lazım neler lazım ayrtıntılı bilgi vemeniz mumkunmü ozkantufan@hotmail.com

tşkler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye181 yazı
sayin ahmet bey bu isi birazdaha acarmisiniz nasil oluyor nekadar sermaye lazim bu caylari nerden bulucaz bu konularda bilgi verirseniz ciddi sekilde isbirligi yapabiliriz .benim oturdugum eyalette guzellik denince su gibi para harcayacak insanlar dolu.adresim, dogan1907li@hotmail.com
Bosluga Bakip Dusunme

Yerleşim ALMANYA / AschaffenburgMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye7 yazı

merhabalar, ben almanyada bu isi yapmak istiyorum, isbirligi icin bilgi istiyorum,
saygilarimla

Yerleşim / MünihMeslek Ticaret
Yeni Üye26 yazı
Ahmet bey merhabalar;

Uzun bir süre özellikle şifalı bitkiler üzerinde çalışmalarım oldu.Ucucu aromatik yağların eldesi,çeşitli bitkisel preperatların hazırlanması ve etkiler (Aynısefa kremi,kantaron kremi vs.), saç dökülmesini kesinlikle engelleyen bitki yağ altı suları ve ucucu yağlarla hazırlanmış şampuan gibi.Türkiye belki ilktir bundan yıllar önce selulit sabununu yaptım,ama reklam tanıtım destek olmayınca bir noktaya ulaşamadım.ilgilenirseniz mail adresim : azorlu80@gmail.com.

“ Günümüz toplumu,benzer eğitim almış benzer çalışanların;benzer fikirlerle benzer ürünleri,benzer kalite,benzer fiyat ve benzer yöntemlerke sattıkları benzer firmalarla dolu.”
Kjell Nordstrom&Jonas Ridderstrale

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Kimyager
Yeni Üye75 yazı
dediğiniz etkilerin bilimsel verileri varmı ? bir deneye veya deneklere dayanıyormu ? lütfen bilimsel verileri açıklayınız.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye104 yazı
Öncelikle gösterdiğiniz ilgi ve duyarlılık için teşekkür ederim.Dediğim etkilerin hepsi bilimsel verilere dayanmaktadır.Bu konuyla ilgili bütün Türkçe ve İngilizce literatür taranmıştır.Bu konuyla ilgili bazı Türkçe araştırmalar şöyledir. 1.Çay ve Deri (Tea and skın) Doç.Dr.Vahide BAYSAL.Süleyman Demirel Üniv.TıpFak.Dermatoloji ABD (İsparta2004) 2.Yeşil Çay ve Deri Dr.Stephen Hsu.Augusta .Georgia.JAAD Türkçe baskı cilt 2.Sayı 3.(2005) 3.Dermatolojide Yeşil Çay Dr.Ulviye ATILGANOĞLU .SSK Vakıf Gureba Hastanesi Dermatoloji Kliniği( TÜRKDERM 2002) 4.Yeşil çay cilt kanserini önlüyor. Chicago (Archives of Dermatology 2007) 5. Sigara ve yeşil çay,Şişmanlık ve yeşil çay, Yeşil çay kolesterol ve kanser .Prof. Dr. Erdem YEŞİLADA (Sabah Gazetesi makalelerinden) Daha fazla bilgi ve belge arzu ederseniz gönderebilirim .Saygılarımla
TEL:05385836435

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Mühendis
Yeni Üye42 yazı
selamlar, belirttiğiniz ürünlerin benzerini eczane kanalında satan üretici global şirketlerde çalıştım. ayrıldığım bu sektörede geri dönmek üzereyim şimdi. üreticilik ve girişimcilik hedefinizi saygıyla karşılıyorum ancak şimdiden uyarmak isterimki pazarlamada ciddi sıkıntılarla karşılaşmanız muhtemeldir. Ürünü mas market diye tabir ettiğimiz eczane dışı kanalda satarsanız bilinçli tüketici ürününüze itibar etmeyecektir. Eczane kanalına girebilmek için ise yoğun bürokratik sürecleri tamamlayıp her bölgede satış ekipleri kurmak suretiyle müthiş rekabetin içine girmeniz gerekecek. gerçekten zorlu bir sektör. dolayısıyla 5 ytl/br maliyetiniz 5-6 katına ulaşabilir diye düşünüyorum. (reklam ve lojistik giderleri hariç)umarım hedefinize ulaşmanızda faydam olur, başarılar diliyorum..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama