Öncelikle hayırlısı olsun.
Yol kat etmiş bir sektörde başkalarının ürünlerini satmak gittikçe zorlaşıyor. Bunun tanımını kısaca şöyle yapabiliriz; İşiniz giderek zorlaşacak!
Öncelikle e-ticaret sektöründe en büyük gider reklam olduğunu unutmayalım. Şimdi bir site açarız, hemen satmaya başlarız gibi düşüncelerle işe başlamak hayatınızın hatası olur. Bu sektörde geleceğiniz olmayacağı gibi, doğru düzgün bir bilgi ve tecrübe sahibi de olamazsınız.
Ama bu işi ben yapmak istiyorum diye ısrar ediyorsanız, iki alternatifiniz var.
1. Gittigidiyor gibi aracı siteler üzerinden satış yapmak.
2. Kendi domaininiz üzerinden e-ticaret yazılımı kullanarak satış yapmak.
1. Gittigidiyor gibi siteler üzerinden satış yaptığınızda yazılım, reklam, çalışan, sanal pos, tadarik ve kargo masraflarından kurtulmuş oluyorsunuz. Ayrıca büyük bir kitle hazır müşteriniz olacak. (Bunu ilk test ettiğimde çok şaşırmıştım. Gittigidiyor üzerinden aldığımız saati tekrar satışa çıkardığımda 1 saat içine satılmıştı.)
2. E-ticaret yazılımı kullanmak konusunda ise yazılıma çok cuzi rakamlar ödeyerek giriş yapabilirsiniz. Üstelik ücretsiz sanal pos kampanyalarından da yararlanmak cabası. Bugün bana gelen kampanya göre, 900 TL ödeyerek başlangıç paketi satın alıp başlayabilirsiniz. (İdeaSoft bayisiyim)
Tedarik, depolama ve sevk işlemlerini kolaylaştırdığınızı düşünürsek karşılaşabileceğiniz en büyük sorunlar: 1. Ziyaretçi trafiği 2. Güven vermek
1. E-ticaret sitelerinde ziyaretçi trafiği yaratmak amacıyla verilen reklamlar gerçekten çok ciddi rakamlara ulaşabiliyor. Çünkü her 1000 ziyaretçiden sadece birkaç kişinin satın alım yaptığını düşünecek olursan bütçenin ne kadar ciddi olduğunu farkına varabiliriz sanırım. + 1000 gösterim yapan bir reklamın yüzde 5 tıklanma oranına sahip olduğunu da hesaba katarsanız çok ciddi sitelere reklam vermek gerektiğini anlamış oluyoruz.
Bunun maliyetini gelince; 1000 gösterim için talep edilen ücreti 3 TL olarak varsayarsak, 100.000 gösterim için ödeyeceğiniz ücret 300 TL. Bu ücretin karşılığında ortalama 5000 ziyaretçi çekebilirsiniz. (İyi bir banner çalışması yaptırmanız gerekir) Bu 5000 kişiden sadece birkaç kişinin alışveriş yapma olasılığını da hesaba kattığınızda reklam harcamalarınızla - geliriniz arasında dağlar kadar fark olduğunu göreceksiniz.
2. Bir kullanıcı (potansiyel alıcı) sitenize girdiğinde iyi bir tasarım, güven veren bir yapının, iletişim bilgilerinin, aradığında 24 saat ulaşabileceği bir telefon numarasını görmek ister. (Buna markalaşmış internet sitelerinde pek dikkat edilmez)
E-ticaret sitelerinin trafik için kullandığı 3 yöntem daha var. Bloglar, SEO ve AdFly tarzı siteler.
Ürününüzü ve sitenizi ilgili bloglarda tanıtabilirsiniz. * Bu siteden şu ürünü aldım. Siteden ve üründen çok memnunum tavsiye ederim. (Şuan özellikle kadın blogları bu tarz ücretli tanıtım sitelerinden ciddi rakamlar kazanabiliyorlar. Bazılarının aylık 50 bin TL gibi kazançları olduğunu da biliyorum)
SEO konusunda ise gerçekten ciddi bir firma ile anlaşmanız gerekiyor. E-ticaret sitelerinin ücretsiz trafik yaratmak için kullandığı en değerli yöntemlerden birisidir. Eğer gerçekten size bu hizmeti verebileceğini iddia eden varsa, Sözleşme yapmadan yapmanız sizi ciddi sıkıntılara sokabilir. Lütfen referans almadan SEO'dan uzak durun.
AdFly gibi sitelerde sitenizin görünürlüğünü artırabilirsiniz. Çok cuzi rakamlarla denemenizi tavsiye ediyorum. 5 Dolar / 10000 gösterim gibi.
Son olara Google Adwords. Kesinlikle ilk reklam vermeniz gereken mecra Google. Düşük aranma hacmi (düşük rekabet) ile ilgili kelimelere cuzi rakamlarla reklam vererek başlayabilirsiniz.
Her sektörde olduğunu gibi bu sektörde de ölçümleme şart. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar ölçümleyin.
Notlar:
- Facebook reklamlarından uzak durun. (Bu facebooktan uzak durun anlamına gelmiyor)
- SEO konusunda ciddi kişilerle çalışın.
- İçeriklerin özgün olmasına dikkat etin.
- Sosyal paylaşım sitelerinde mutlaka yer alın.
Daha fazla bilgi için
r.terzioglu@gmail.com