İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Okullara Yönelik İş Fikri Olan Var Mı?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
46 yorumM
Yeni Üye93 yazı
O
Üye219 yazı
06/05/2013 : 09:06:40#2
Web sitesi
Alıntı
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.
S
Yeni Üye82 yazı
Ben de aynı şekilde :)
B
Yeni Üye5 yazı
M
Yeni Üye93 yazı
fizibilete raporu yazabilecek deneyiminiz var mı?
N
Üye149 yazı
07/05/2013 : 20:33:35#6
Web sitesi
Alıntı
Okullara antibakteriyel yüzey koruma, biyolojik koku giderme (WC, yemekhane, çöp, logar v.b.) ürünleri uygulama ve satışı yapabilirsiniz...
Nanolife
_
Yeni Üye27 yazı
Vaktim olsa bir gezici kamyon'a gözlem evi kurup işletirdim. Özgün bir proje.Yapılmayını yapmak lazım.
M
Yeni Üye93 yazı
yorumlar için çok teşekkür ederim.
P
Üye355 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - betatester 1.000 tl ver senin için 2 hafta konuyu araştırıyım fizibilite raporunu sunuyum. |
...))))
M
Yeni Üye93 yazı
S
Üye360 yazı
çok güzel fikirler çıkıyor. daha önceden de buna benzer bir konu açılmıştı. içlerinden en çok "gözlem evini" beğendim açıkçası.
aslında özel okulların rağbeet göstereceği ve onların bunu alarak fark atmasına yardımcı olacak bir eğitim materyali, ya da yazılım geliştirilebilir. (akılı tahtaları düşünün mesela. şu an her özel okul ve dershanede var )
herkese kolay gelsin.
aslında özel okulların rağbeet göstereceği ve onların bunu alarak fark atmasına yardımcı olacak bir eğitim materyali, ya da yazılım geliştirilebilir. (akılı tahtaları düşünün mesela. şu an her özel okul ve dershanede var )
herkese kolay gelsin.
M
Yeni Üye93 yazı
akıllı tahta projesi fatih ismi ile yanılmıyorsam devlet tarafından okullarda yapılıyor pilot bölge tekirdağ da .
M
Yeni Üye93 yazı
okul yönetimi ve okula yönelik değilde çocuklara yönelik ne olabilir? örneğin kermes zamanı okullarda şişme oyun parkı kuruluyor. robot riding var. çocuklar robotun üzerinde geziyorlar. şarjlı hareket sensörlü . alış veriş merkezlerinde hayvan figürleri ile yapılan gibi birşey olabilir mi ?
M
Üye546 yazı
okullara fotograf,takvim,gezi planlari,veda geceleri,veda gecelerinde tsort baskilari,plaket,kupa vb seyler yapabilirsin.Mesela kupayi hediye edebilirsin hos durur.Butun bu isleri tek basina alabilirsen kazanirsinda.Ben fotograf isi yapacaktim yardimci olmak isterim fikir acisindan.0543 495 85 73 ben turizimde calisiyorum sistemi anlatabilirim.
M
Yeni Üye98 yazı
ARA GÖRÜŞELİM 5330290027
MZA Pazarlama
M
Yeni Üye93 yazı
yorumlar için teşekkürler
H
Yeni Üye14 yazı
Okullara uzaktan eğitim sistemi kurulabilir, farklı alanlardaki dersleri görsel ve anlık olarak tüm öğrencilere aktarılabilir.
M
Yeni Üye93 yazı
ilköğretim okullarına yönelik olarak fikirlerinizi bekliyorum
O
Üye219 yazı
13/05/2013 : 10:35:03#19
Web sitesi
Alıntı
Güncel...
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.
B
Yeni Üye2 yazı
Merhaba öğretmenim,
Biz ilköğretim kurumlarına yönelik deneme sınavı hazırlayan bir firmayız. Öğretmen arkadaşlar için ek iş olanağı sunuyoruz. Siz de kendi ilinizde bizim bayimiz olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için denemesiparis@hotmail.com adresimize email atabilirsiniz.
Biz ilköğretim kurumlarına yönelik deneme sınavı hazırlayan bir firmayız. Öğretmen arkadaşlar için ek iş olanağı sunuyoruz. Siz de kendi ilinizde bizim bayimiz olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için denemesiparis@hotmail.com adresimize email atabilirsiniz.
P
Üye355 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - bilalyag Merhaba öğretmenim, Biz ilköğretim kurumlarına yönelik deneme sınavı hazırlayan bir firmayız. Öğretmen arkadaşlar için ek iş olanağı sunuyoruz. Siz de kendi ilinizde bizim bayimiz olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için denemesiparis@hotmail.com adresimize email atabilirsiniz. |
bedava deneme sınavı yapan insanlar var .. ( cemaatler )
J
Yeni Üye68 yazı
14/05/2013 : 13:10:38#22
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar,
Kendi uretimimiz olan içinde çiçek açan, 3 boyutlu posta kartini, okullarda ögrencilere ücretsiz dagitmakla ilgili bir projemiz var. Hepimiz pamuk arasinda fasulye yetistirmisizdir. Artik bu tarihte kalmis deneyi, hem daha iyi bir sekilde, hem de daha iyi gozlemle olanagiyla cocuklarimiza sunabiliyoruz.
Ucretsiz dagitilacagi icin de buna bir sponsor, reklamveren, bulunmali. Dershaneler, etut merkezleri, o hedef kitleye ulasmak isteyen herkes için uygun bir reklam mecrasi. Reklamveren acisindan cok etkin bir reklam araci cunku urunumuzun omru 2-3 hafta arasi. Bu sure zarfinda reklaminiz hep, cocugun ilgilendigi urunde oluyor ve hem aklina kazinabiliyor, hem ebeveynlerine ulasiyor hem de cocugun arkadaslarina.
Sehrinizde bulunan okullarda bu projeyi gerceklestirmek icin eger ilgilenirseniz gorusebiliriz.
Kendi uretimimiz olan içinde çiçek açan, 3 boyutlu posta kartini, okullarda ögrencilere ücretsiz dagitmakla ilgili bir projemiz var. Hepimiz pamuk arasinda fasulye yetistirmisizdir. Artik bu tarihte kalmis deneyi, hem daha iyi bir sekilde, hem de daha iyi gozlemle olanagiyla cocuklarimiza sunabiliyoruz.
Ucretsiz dagitilacagi icin de buna bir sponsor, reklamveren, bulunmali. Dershaneler, etut merkezleri, o hedef kitleye ulasmak isteyen herkes için uygun bir reklam mecrasi. Reklamveren acisindan cok etkin bir reklam araci cunku urunumuzun omru 2-3 hafta arasi. Bu sure zarfinda reklaminiz hep, cocugun ilgilendigi urunde oluyor ve hem aklina kazinabiliyor, hem ebeveynlerine ulasiyor hem de cocugun arkadaslarina.
Sehrinizde bulunan okullarda bu projeyi gerceklestirmek icin eger ilgilenirseniz gorusebiliriz.
Yaşayan posta kartı; http://bit.ly/13ZYLSJ
Seçilmis ürünler; www.harikaurun.com
Dış Ticaret; www.yeldaren.com
Dünyanın girişimi bu adreste; www.girisimedya.com
Y
Üye115 yazı
eğer veliler ile birebir görüşme imkanı olan biri iseniz kişisel gelişim setler satabilirsiniz.Yada dershaneler ile anlaşıp örneğin mentalaritmatik dershaneleri ile öğrenci başı prim sistemi ile çalışabilirsiniz.Mentalaritmatik konusunda velileri çok kolay ikna edebileceğinizi tahmin ediyorum.
M
Yeni Üye93 yazı
GÜNCEL
J
Yeni Üye68 yazı
16/05/2013 : 12:39:17#25
Web sitesi
Alıntı
Sayin mtd59,ne zaman sundugumuz fikirlere karsilik fikir beyan etmeyi dusunuyorsunuz acaba?
Yaşayan posta kartı; http://bit.ly/13ZYLSJ
M
Yeni Üye93 yazı
YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ANCAK REKLAM ALINARAK YAPILACAK BU İŞE PEK SICAK BAKMADIM. BİZ OKULLARDA 3 D FİLM GÖSTERİMİ YAPIYORUZ YANINA BİŞEY EKLEYEBİLİRMİYİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ.
M
Yeni Üye93 yazı
OKULLARA ÜCRETSİZ DAĞITMAK İSTERSENİZ DAĞITIMI KONUSUNDA SİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ. JACANTURQO
E
Yeni Üye13 yazı
mtd59 yanında 3D sinema yanında; katılımcılar arasında gösterime katılan çocuklara çekilişle bisiklet, barby bebek oyuncak ve her katılan öğrenciye ufak çaplı hediyeler dağıtırsanız geleceğe yatırım da olur; şeklinde bir uygulama yaparsanız insanların katılımı daha da artabilir, diye düşünüyorum.
M
Yeni Üye93 yazı
teşekkürler eurest
M
Yeni Üye93 yazı
kum boyamayı kendiniz mi yaptınız yoksa malzemelerini öğrencilere mi sattınız?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz