Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Okullara Yönelik İş Fikri Olan Var Mı?

Başlatanmtd59Tarih05/05/2013 17:19:35Yorum46

İlk mesaj
Yeni Üye93 yazı
OKUL YÖNETİMİ YADA OKULLARDA YAPILACAK İŞ FİKRİ OLAN VAR MI?

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
46 yorum
Yeni Üye93 yazı
okullardda 3 d film gösterimi yapıyoruz bunun yanına bişey daha ekleyebilirmiyiz okullara yönelik .

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Muhasebe
Üye219 yazı
Takipteyim...
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye82 yazı

Ben de aynı şekilde :)

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ö?renci
Yeni Üye5 yazı
1.000 tl ver senin için 2 hafta konuyu araştırıyım fizibilite raporunu sunuyum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye93 yazı
fizibilete raporu yazabilecek deneyiminiz var mı?

Üye149 yazı
Okullara antibakteriyel yüzey koruma, biyolojik koku giderme (WC, yemekhane, çöp, logar v.b.) ürünleri uygulama ve satışı yapabilirsiniz...
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye27 yazı
Vaktim olsa bir gezici kamyon'a gözlem evi kurup işletirdim. Özgün bir proje.Yapılmayını yapmak lazım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye93 yazı
yorumlar için çok teşekkür ederim.

Üye355 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - betatester
1.000 tl ver senin için 2 hafta konuyu araştırıyım fizibilite raporunu sunuyum.

...))))

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye93 yazı
günceldir

Üye360 yazı
çok güzel fikirler çıkıyor. daha önceden de buna benzer bir konu açılmıştı. içlerinden en çok "gözlem evini" beğendim açıkçası.

aslında özel okulların rağbeet göstereceği ve onların bunu alarak fark atmasına yardımcı olacak bir eğitim materyali, ya da yazılım geliştirilebilir. (akılı tahtaları düşünün mesela. şu an her özel okul ve dershanede var )

herkese kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye93 yazı
akıllı tahta projesi fatih ismi ile yanılmıyorsam devlet tarafından okullarda yapılıyor pilot bölge tekirdağ da .

Yeni Üye93 yazı
okul yönetimi ve okula yönelik değilde çocuklara yönelik ne olabilir? örneğin kermes zamanı okullarda şişme oyun parkı kuruluyor. robot riding var. çocuklar robotun üzerinde geziyorlar. şarjlı hareket sensörlü . alış veriş merkezlerinde hayvan figürleri ile yapılan gibi birşey olabilir mi ?

Üye546 yazı
okullara fotograf,takvim,gezi planlari,veda geceleri,veda gecelerinde tsort baskilari,plaket,kupa vb seyler yapabilirsin.Mesela kupayi hediye edebilirsin hos durur.Butun bu isleri tek basina alabilirsen kazanirsinda.Ben fotograf isi yapacaktim yardimci olmak isterim fikir acisindan.0543 495 85 73 ben turizimde calisiyorum sistemi anlatabilirim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye98 yazı
ARA GÖRÜŞELİM 5330290027
MZA Pazarlama

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye93 yazı
yorumlar için teşekkürler

Yeni Üye14 yazı
Okullara uzaktan eğitim sistemi kurulabilir, farklı alanlardaki dersleri görsel ve anlık olarak tüm öğrencilere aktarılabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye93 yazı
ilköğretim okullarına yönelik olarak fikirlerinizi bekliyorum

Üye219 yazı
Güncel...
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
Merhaba öğretmenim,
Biz ilköğretim kurumlarına yönelik deneme sınavı hazırlayan bir firmayız. Öğretmen arkadaşlar için ek iş olanağı sunuyoruz. Siz de kendi ilinizde bizim bayimiz olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için denemesiparis@hotmail.com adresimize email atabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Üye355 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bilalyag
Merhaba öğretmenim,
Biz ilköğretim kurumlarına yönelik deneme sınavı hazırlayan bir firmayız. Öğretmen arkadaşlar için ek iş olanağı sunuyoruz. Siz de kendi ilinizde bizim bayimiz olabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için denemesiparis@hotmail.com adresimize email atabilirsiniz.

bedava deneme sınavı yapan insanlar var .. ( cemaatler )

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye68 yazı
Merhabalar,

Kendi uretimimiz olan içinde çiçek açan, 3 boyutlu posta kartini, okullarda ögrencilere ücretsiz dagitmakla ilgili bir projemiz var. Hepimiz pamuk arasinda fasulye yetistirmisizdir. Artik bu tarihte kalmis deneyi, hem daha iyi bir sekilde, hem de daha iyi gozlemle olanagiyla cocuklarimiza sunabiliyoruz.

Ucretsiz dagitilacagi icin de buna bir sponsor, reklamveren, bulunmali. Dershaneler, etut merkezleri, o hedef kitleye ulasmak isteyen herkes için uygun bir reklam mecrasi. Reklamveren acisindan cok etkin bir reklam araci cunku urunumuzun omru 2-3 hafta arasi. Bu sure zarfinda reklaminiz hep, cocugun ilgilendigi urunde oluyor ve hem aklina kazinabiliyor, hem ebeveynlerine ulasiyor hem de cocugun arkadaslarina.

Sehrinizde bulunan okullarda bu projeyi gerceklestirmek icin eger ilgilenirseniz gorusebiliriz.
Yaşayan posta kartı; http://bit.ly/13ZYLSJ
Seçilmis ürünler; www.harikaurun.com
Dış Ticaret; www.yeldaren.com
Dünyanın girişimi bu adreste; www.girisimedya.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye115 yazı
eğer veliler ile birebir görüşme imkanı olan biri iseniz kişisel gelişim setler satabilirsiniz.Yada dershaneler ile anlaşıp örneğin mentalaritmatik dershaneleri ile öğrenci başı prim sistemi ile çalışabilirsiniz.Mentalaritmatik konusunda velileri çok kolay ikna edebileceğinizi tahmin ediyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Yeni Üye93 yazı
GÜNCEL

Yeni Üye93 yazı
YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ANCAK REKLAM ALINARAK YAPILACAK BU İŞE PEK SICAK BAKMADIM. BİZ OKULLARDA 3 D FİLM GÖSTERİMİ YAPIYORUZ YANINA BİŞEY EKLEYEBİLİRMİYİZ DİYE DÜŞÜNÜYORUZ.

Yeni Üye93 yazı
OKULLARA ÜCRETSİZ DAĞITMAK İSTERSENİZ DAĞITIMI KONUSUNDA SİZE YARDIMCI OLABİLİRİZ. JACANTURQO

Yeni Üye13 yazı
mtd59 yanında 3D sinema yanında; katılımcılar arasında gösterime katılan çocuklara çekilişle bisiklet, barby bebek oyuncak ve her katılan öğrenciye ufak çaplı hediyeler dağıtırsanız geleceğe yatırım da olur; şeklinde bir uygulama yaparsanız insanların katılımı daha da artabilir, diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye93 yazı
teşekkürler eurest

Yeni Üye93 yazı
kum boyamayı kendiniz mi yaptınız yoksa malzemelerini öğrencilere mi sattınız?