İlk mesaj
Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri
İç Giyim Alanında Tedarik Yapılır
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
30 yorumO
Yeni Üye53 yazı
M
Üye279 yazı
mesutpazarlama@hotmail.com
05423031732
05423031732
E
Üye567 yazı
P
Yeni Üye17 yazı
S
Yeni Üye5 yazı
01/05/2013 : 00:40:33#5
Web sitesi
Alıntı
Merhaba.
Ürünleri inceleyebileceğimiz site adresini toptan fiyatlar hakkında bilgi ve iletişim bilgilerinizi gönderirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.
Ürünleri inceleyebileceğimiz site adresini toptan fiyatlar hakkında bilgi ve iletişim bilgilerinizi gönderirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar.
M
Üye131 yazı
yazan tüm arkadaşlara cevap verildi..
A
Yeni Üye77 yazı
ürünler,web siteniz ve toptan fiyatlarınız hakkında bilgi verirseniz sevinirim ernestochem@hotmail.com
Hayata yeniden başlasaydım, saniyelerin nabzını tutardım.
U
Yeni Üye43 yazı
ürünler, web siteniz ve toptan fiyatlarınız hakkında bilgi verirseniz sevinirim umtgndz66@hotmail.com
UMUT66
M
Üye131 yazı
mail adresim muratingist@hotmail.com
C
Yeni Üye84 yazı
06/05/2013 : 08:27:58#10
Web sitesi
Alıntı
Görüşebilirsek sevinirim
E-ticaret sayfam için sizinle çalışmak isteriz ...
Y
Üye303 yazı
TEKSTİL ÜRÜNLERİNİZ BAY BAYAN COCUK FARKETMEZ TOPTAN NAKİT ALINIR.
0 533 5160354
0 533 5160354
T
Yeni Üye7 yazı
ürünler, web siteniz ve toptan fiyatlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz? gurkan.cayir@hotmail.com
T
Yeni Üye8 yazı
ürünler, web siteniz ve toptan fiyatlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz? zaferyenidunya@hotmail.com.tr
Turas Eğitim Hizmetleri Turizm Gıda Metal Maden Enerji San.ve Tic.Ltd.Şti
S
Yeni Üye8 yazı
21/05/2013 : 05:11:32#14
Web sitesi
Alıntı
sedat@groupmrt.com adresine web siteniz ve fiyat bilgilerini gönderirseniz sevinirim.
Bodrum yazlık villa ve daire kiralama, gayrimenkul satış hizmetleri
F
Üye786 yazı
21/05/2013 : 14:02:06#15
Web sitesi
Alıntı
toptan olarak alım yapacağım resim fiyat ve en az alım bilgisi ödeme şekli ve iletişim numaranızı gönderirseniz sevinirim bymorfius@hotmail.com
M
Üye131 yazı
Büyük düşünen kişiler ve e-ticaret siteleri için konu hala güncel..
M
Yeni Üye36 yazı
Mail,tel vs size ulaşabileceğim bi numara lütfen yilmazkeles61@hotmail.com 05336535296
M
Üye131 yazı
Güncel..
E
Üye123 yazı
02/06/2013 : 19:23:34#19
Web sitesi
Alıntı
Merhaba
İletişim ve e-ticaret sitenizin bilgilerini gönderebilir misiniz? talatbilgicer@hotmail.com
İletişim ve e-ticaret sitenizin bilgilerini gönderebilir misiniz? talatbilgicer@hotmail.com
www.cabarerestaurant.com
B
Yeni Üye5 yazı
Şuan halihazırda birkaç marka ile çalışıyoruz ama markalar ayrı ayrı firmalara ait olduğu için sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Tek merkezden tedarik sağlayabilirsek bizim için çok daha iyi olacaktır. İletişim bilgilerinizi ve ürünlerinizi, markaları görebileceğimiz web adresinizi verebilir misiniz?
S
Yeni Üye4 yazı
ürünler, web siteniz ve toptan fiyatlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?ozer.sercan@mynet.com
N
Yeni Üye40 yazı
ürünler, web siteniz ve toptan fiyatlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz natureel@live.com
S
Yeni Üye13 yazı
09/06/2013 : 21:08:29#23
Web sitesi
Alıntı
Merhaba.
hakanarslan41@hotmail.com.tr
İyi çalışmalar.
hakanarslan41@hotmail.com.tr
İyi çalışmalar.
D
Yeni Üye10 yazı
site adresi toptan satış fiyatları ve iletişim bilgilerinizi alabilirmiyim..
discovery_magic@hotmail.com
discovery_magic@hotmail.com
E
Üye123 yazı
11/06/2013 : 07:24:41#25
Web sitesi
Alıntı
Daha önce yazmıştım fakat tarafınızdan herhangi bir geri dönüş yapılmadı.
Ürünler, web sayfanız ve toptan fiyatlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?
talatbilgicer@hotmail.com
Ürünler, web sayfanız ve toptan fiyatlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?
talatbilgicer@hotmail.com
www.cabarerestaurant.com
F
Yeni Üye94 yazı
Genis Bilgi göndermenizi rica ediyorum.
frf99@mynet.com
frf99@mynet.com
B
Yeni Üye5 yazı
Daha önce de yazdım ama bilgi gelmedi özel mesajla veya mail yoluyla ürünleriniz hakkında bilgi alabilir miyim?
mail adresim : tedarik@missgiyim.com
mail adresim : tedarik@missgiyim.com
M
Üye131 yazı
Çalışma sistemimiz biraz değişmiştir.Arkadaşlar iç giyim ve çorap toptancısıyız.Bi çok markanın ürünlerini isteyen olursa ve anlaşırsak toptan olarak sağlayabiliriz.Öncelikle fiyat ve çeşit konusunda en fazla yardımcı olabileceğimiz markaları sıralamak isterim.Bu markaların dışındada ürün tedariği sağlayabileceğimiz bi çok marka var o markalarıda ciddi bi şekilde görüşürsek paylaşırız.Ama öncelikle fiyat konuusnda en çok yardımcı olabileceğimiz markaları paylaşıyorum.Aderente,Secret Dreams,Nilay,Kom,Yeni İnci,Artış,Roly Poly,Cotbox,Dagi,Eros,Pierre Cardin,Nbb,Şahinler,New Night(Gecem) ve bu markaya dahil diğer tüm markalar,Xlady,Doremi,Bella Donna,Emay,Formeasy,Seher Yıldızı,Le Jardin,Orkide,Ylç,Penti,Armes(tesettür mayo),Lablinque,Berrak,Tutku,Xman,Maranda,Teknur.Bu markaları en bilinenlerden bazıları diye özellikle yazdım.Diğer bazı markalarlada çalışıyoruz.Görüşme esnasında isteklerinizi bildirebilirsiniz.Ayrıca bi çok çorap markasınında ürünleri bulunmakta(Normal pamuklu,merserize,modal,bambu bay,bayan,çocuk,bebe çoraplarını kastediyorum.Örnek markaları söylemem gerekirse Golden,Aler,Desing ve diğerleri.Sizlere en büyük avantajım herhangi bi markanın az miktarda bile ürününü isteseniz kesinlikle 1 çuval mal alıyormuşsunuz gibi toptan fiyatlarını alacak olmanız.Arkadaşlar lütfen kimse klasik cevap olarak resim ve fiyat bilgisi lütfen diye yazmasın.Sizden istediğim bilgiler nerede nasıl satış yaptığınızı söylemeniz.Bana hangi markaların hangi ürünlerini istiyosanız tek tek yazmalısınız ve özellikle istediğiniz ürünlerini ad yada kodlarını söylemelisiniz.Bunun karşılığında bende size o ürünün fiyatını söyleyebilirim.Yada istediğiniz bi markanın rastgele bi ürününün fiyatını söylerim sizde ona göre fiyatı değerlendirirsiniz.Yani foto ve fiyat bilgisi istiyorum diyenler değilde markaları tanıyanlar ve hangi ürüne ihtiyacı olduğunu bilen kişiler yazsın lütfen.Bir markadan en az 100 tl'lik sipariş vermelisiniz.Toplam siparişiniz ise en az 750 tl olmalı.Bu miktarlar aslına bakarsanız toptan bile sayılmaz gerçekten düşük adetlerdeki siparişler bunlar ve buna rağmen toptan fiyatlarla yardımcı olabiliriz.Bu kolay ve avantajlı şartlarda size yardımcı olabiliriz.Tüm markaların bütün modelleri bulunmaktadır.
S
Yeni Üye4 yazı
merhaba fiyat ve resim gönderirmisiniz ozer.sercan@mynet.com
M
Yeni Üye50 yazı
Merhaba
Detaylı bir mail alabilirmiyim iletisim@markaix.com
Detaylı bir mail alabilirmiyim iletisim@markaix.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz