Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bireyselemeklilik Üyelerine Tablet Hediye Okuyun

BaşlatanBireyselemeklilikTarih27/04/2013 20:12:05Yorum33

İlk mesaj
Üye658 yazı
İstanbul avrupa yakasındaki acentemize bireysel emeklilik lisansı olan bireysel emeklilik müşterisi olan müşteri yönlendirmesi yapabilecek cayma süresi sonunda yönlendirdiği her müşteriden adet başına 50 tl gelir elde etmek isteyen, hacimli satışlara ayrıca ödül verilecektir.
Bankacı, sigorta şirketlerinin elemanter sigorta bölümünde çalışıp da bireysel emeklilik isteyen bireyleri bize yönledirebilecek arkadaşlar, bireysel emeklilik aracıları.
Ayrıca kamu ve özel sektörde idareci olup kendi kurumunda bireysel emeklilik ürünlerimizin kurum çalışanlarına pazarlanması konusunda kuruma girişimize izin verebilecek ve o kurumda yapaılacak her satıştan komisyon kazanmak isteyen ciddi arkadaşlar çok acil bizimle iletişe geçsinler.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Üye658 yazı
Ciddi teklifimizdir hacim satışına göre PRİM de artış sunulabilir siz sadece müşterinin adını soyadını ve telefonunu veriniz satış bizzat tarafımızdan da yapılabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye658 yazı
Özellikle iş bankasında ve ing bank da çalışan çalışma arkadaşları ve özel ya da kamu sektöründe yöneticilik yapan arkadaşlar kurumları gezmemize izin verin birlikte kazanalım.

Üye658 yazı

İlanımız günceldir.

Üye658 yazı
ilan günceldir

Üye658 yazı
İlan güncel olup özellikle ing bank ve iş bankasında çalışan arkadaşlar bireysel emeklilik satışı yapmayan acente arkadaşlarla iletişime geçemek isteriz.

Üye658 yazı
TEKLİFİMİZ GÜNCEL OLUP ACİL DÜŞÜNEN VE ÇEVRESİ GENİŞ OLAN ÖZEL VE KAMU SEKTÖRÜ YÖNETİCİLERİ DAHA ÖNCE BES SATIŞI YAPMIŞ BİREYSELEMEKLİLİK SİSTEMİNİ BİLEN VE MÜŞTERİSİ OLAN ARACILAR YADA BANKA ÇALIŞANLARI YÜKSEK KOMİSYON ORANLARI İLE BİRLİKTE KAZANALIM.
SİZ MÜŞTERİNİN ADRESİNİ TELEFONUNU VERİN BİZ GİDİP SATALIM KOMİSYONU PAYLAŞALIM.

Üye658 yazı
GÜNCEL

Üye658 yazı
TEKLİFİMİZ GÜNCEL OLUP ACİL DÜŞÜNEN VE ÇEVRESİ GENİŞ OLAN ÖZEL VE KAMU SEKTÖRÜ YÖNETİCİLERİ DAHA ÖNCE BES SATIŞI YAPMIŞ BİREYSELEMEKLİLİK SİSTEMİNİ BİLEN VE MÜŞTERİSİ OLAN ARACILAR YADA BANKA ÇALIŞANLARI YÜKSEK KOMİSYON ORANLARI İLE BİRLİKTE KAZANALIM.
SİZ MÜŞTERİNİN ADRESİNİ TELEFONUNU VERİN BİZ GİDİP SATALIM KOMİSYONU PAYLAŞALIM

Üye658 yazı
Kazanmak isteyene teklifimiz günceldir.

Üye658 yazı
GÜNCEL ACİL

Üye658 yazı
güncel

Üye658 yazı
GÜNCELDİR.

Yeni Üye69 yazı
çevre ve portföy de büyük bir sermayedir. benim şu ,20.000 kişilik portföyüm mevcut. Firmanız hangisi özelden yazarsanız, belki çalışma şansımız olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - beko34
çevre ve portföy de büyük bir sermayedir. benim şu ,20.000 kişilik portföyüm mevcut. Firmanız hangisi özelden yazarsanız, belki çalışma şansımız olabilir.

Sayın arkadaşım talebinize özelden yanıt verilmiştir. Çevresi geniş olan özellikle kamu ve özel sektörde idareci konumda olan arkadaşlarla tanışmak isterim istanbul ilk tercihimizdir.

Üye658 yazı
güncel

Üye658 yazı
Mevcut bireyselemeklilik sözleşmeniz varsa mevcut birikiminiz 15 bin tl ve üzerinde ise yada adınıza yeni 24.000 tl lik bireysel emeklilik açabilme gücünüz varsa BİZDEN SİZE BİR TABLET HEDİYE İLGİLENEN ARKADAŞLAR NOT BIRAKSINLAR YADA BİZE ÖZELDEN ULAŞSINLAR...

Üye658 yazı
Mevcut bireyselemeklilik sözleşmeniz varsa mevcut birikiminiz 15 bin tl ve üzerinde ise yada adınıza yeni 24.000 tl lik bireysel emeklilik açabilme gücünüz varsa BİZDEN SİZE BİR TABLET HEDİYE İLGİLENEN ARKADAŞLAR NOT BIRAKSINLAR YADA BİZE ÖZELDEN ULAŞSINLAR

Yeni Üye83 yazı
Bu bireysel emeklilik işini doğru düzgün anlatan çıkmadı şimdiye kadar karşıma. Herkes üye yapmak derdinde. Şu kadar para verirseniz birikiminiz bu kadara ulaşır, böylelikle para biriktirme imkanınız olur, yatırım yapmış olursunuz, ikinci emeklilik şansınız olur vs.vs. Tam olarak işlevinden bahseden biri yok. Belki sen yardımcı olabilirsin.
Mesela aylık 150 lira ödesem ben emeklilik şirketine ve bildiğim kadarıyla %25'de devlet desteği var, sonrasında da bu parayı hem emeklilik şirketinin istediği süre boyunca muntazam olarak ödesem ve ardından da gerekli yaş şartına ulaşsam -sanırım 50'li yaşlar- şirket bana ortalama ne kadar aylık ödeme yapar?
Bugüne kadar kaç tane bireysel emeklilik çalışanı benimle muhatap olduysa hepsine de bu soruyu sordum ama hiçbirinden tatmin edici net bir cevap alamadım. Ürünü pazarlamaya çalışan insan bile gelecek konusunda bilgili değil ki. Müşteri nasıl adım atsın?
Bir de ben 10 sen boyunca her ay 150 lira yatırım yapsam -her sene artan seviyelerde tabi- ve sonrasında da bu parayı kullanmak için 15-20 sene beklesem zaten iyi bir yatırım yapmış olurum. Bunun için bireysel emeklilik şirketine ihtiyacım yok ki?
Yani ben bu olayın bir cazibesini göremiyorum.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye658 yazı
Günceldir

Üye658 yazı
güncel

Üye248 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Det
Bu bireysel emeklilik işini doğru düzgün anlatan çıkmadı şimdiye kadar karşıma. Herkes üye yapmak derdinde. Şu kadar para verirseniz birikiminiz bu kadara ulaşır, böylelikle para biriktirme imkanınız olur, yatırım yapmış olursunuz, ikinci emeklilik şansınız olur vs.vs. Tam olarak işlevinden bahseden biri yok. Belki sen yardımcı olabilirsin.
Mesela aylık 150 lira ödesem ben emeklilik şirketine ve bildiğim kadarıyla %25'de devlet desteği var, sonrasında da bu parayı hem emeklilik şirketinin istediği süre boyunca muntazam olarak ödesem ve ardından da gerekli yaş şartına ulaşsam -sanırım 50'li yaşlar- şirket bana ortalama ne kadar aylık ödeme yapar?
Bugüne kadar kaç tane bireysel emeklilik çalışanı benimle muhatap olduysa hepsine de bu soruyu sordum ama hiçbirinden tatmin edici net bir cevap alamadım. Ürünü pazarlamaya çalışan insan bile gelecek konusunda bilgili değil ki. Müşteri nasıl adım atsın?
Bir de ben 10 sen boyunca her ay 150 lira yatırım yapsam -her sene artan seviyelerde tabi- ve sonrasında da bu parayı kullanmak için 15-20 sene beklesem zaten iyi bir yatırım yapmış olurum. Bunun için bireysel emeklilik şirketine ihtiyacım yok ki?

ben sana söyleyim,7 sene garanti bankasına 200$ ödedik son 3 sene vakıf emekliliğe geçtik yine 200$ ödedik 10. yılın sonunda 600 tl maaş bağlamayı teklif ettiler geçen ay.yok dedik 600 tl para mı,60000 küsür bi para birikmiş onu alıp çıkıcaz.kimseye de tavsiye etmiyorum tam bir kandırmaca.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye658 yazı
e abi daha ne bekliyordun ki...
devlete 25 yıl ödüyon 1000 tl alıyorsun .... 10 yılda 600 daha ne olsun

Üye450 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Gıdacı_İzmir
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Det

ben sana söyleyim,7 sene garanti bankasına 200$ ödedik son 3 sene vakıf emekliliğe geçtik yine 200$ ödedik 10. yılın sonunda 600 tl maaş bağlamayı teklif ettiler geçen ay.yok dedik 600 tl para mı,60000 küsür bi para birikmiş onu alıp çıkıcaz.kimseye de tavsiye etmiyorum tam bir kandırmaca.

Merhaba,
Bu 600 TL ömür boyu değil sanırım. Ana para eksile eksile verip ne zaman sıfırlandığında bu maaş bitecek değil mi?
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye658 yazı
genelde 10 yıldır....

Üye658 yazı
genelde 10 yıldır....
60.000 bize bağlarsanız size 2.000 tl hediye çeki sunabilirim... 1-2 yıl kalması yeterli.. düşünün bana yazarsınız.

Üye248 yazı
devlete mecburen ödüyorsun,daha doğrusu kendi kesiyor,karşılığında sağlık hizmeti de alıyorsun,aylık da 1600 bağladılar eyvallah.
illa yapmak isteyen varsa aylık 500 600 lira ödesinler ki bişeye benzesin.
www.kilizmangida.com

Üye711 yazı
600 lira mı :) o para yastığın altındada birikir :) resmen küfür etmişler gibi...insanları kandırıp paralarını resmen gasp edenlere bi dur diyecek yok mu ya

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye248 yazı
Şimdi arkadaşın işini kötülemek gibi olmasın ama aylık yüksek rakamlar yatırmazsanız bir espirisi yok bence.en az 500 600 yatırılmalı.
www.kilizmangida.com

Üye658 yazı
100 yatırım 1000 beklemek agız açık kuş beklemeye benzer bencede ne kadar para o kadar köfte..... varsa düşünen yardımcı olurum

Üye248 yazı
Yıllarca 100 yatırın 1000 vercez dedi meslekdaşlarınız.ondan sonra ilk başlayanların alcakları paralar belli olunca salağa yattılar.bişey soruyosun kem küm bilmezden geliyorlar.
www.kilizmangida.com