Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Çankırı Kaya Tuzu Lambası

Başlatancicek18Tarih24/04/2013 22:49:48Yorum0

İlk mesaj
Üye141 yazı
selamlar hayırlı akşamlar arkadaşlar kendi memleketimizin topraklarından çıkan kaya tuzumuzu tüm dünyaya tanıtımını şatışını yapıyoruz ufak capta kendi cevremize eş dost olaraktan şatısını yaptık yapıyoruz işlerimizden dolayı her yere koşturamıyoruz şiparişler alıyoruz ama her yere koşturamadığımızdan bunlar yeterli olmuyor piyasa fiyatı en düşük 50 tl olarak satılan ürünleri biz daha uygun fiyatlı satıyoruz kar oranı düşük satış oranını yükseltmek amaçlı cevrenizde satarım diyorsanız size bu işi teklif edebilirim istanbul-kocaeli bölgelerinden ben sizlere ürünü teslim yapacagım yada sizler ürün tanıtımını yapıp satışını halledip bana dönerseniz ben de en kısa zamanda sizlere dönüş yaparak en fazla 7 iş günü içerisinde ürünü temin etmeye calışırım suanda 1000 tane ürün elimizde hazır umitcicek18@hotmail.com adresinden mail atıp irtibat kurabiliriz telefon numaramı veremıyorum cunkı cok yogun bir trafik var mahcup olmak istemem

GİBİ DAHA COK RESMİNİ çekemedigim ürün var fiyat bilgisi parekente 35 tl en az 5 adet alımda 30 tl daha cok alımlarda düşebilir
selamlar saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum