İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İş Sağlığı Ve Güvenliği
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumM
Yeni Üye12 yazı
P
Yeni Üye54 yazı
R
Yeni Üye10 yazı
Tabi ki İş güvenliği uzmanının bir kaza anında sorumlulukları var. Yeni yasanın düşünce olarak güzel fakat uygulanabilirliğinin zor olduğunu düşünüyorum. Maalesef bu işten en karlı çıkanlar eğitim veren kurumlar.
M
Yeni Üye12 yazı
T
Üye292 yazı
24/05/2013 : 13:57:33#5
Web sitesi
Alıntı
Bir firmada Kalite ve Çevre Sağlık Güvenlik Sorumlusuyum.
İş Güvenliği basında abartıldığı gibi bir iş kapısı değil, suçlu ataması gibi bir durumdur. Yeni kanunla beraber İşverenin yükümlülük ve sorumlulukları azaltılarak iş güvenliği Uzmanlarının omzuna yüklenmiştir. Şöyleki
- İş Güvenliği Uzmanı risk değerlendirilmesinde ön görmediği bir tehlikeden dolayı suçlu konuma düşmektedir.
- İşveren tüm tavsiyelere rağmen iş güvenliğini sağlamazsa İş Güvenliği Uzmanı İşvereni bakanılğa şikayet etmelidir. Ücret aldığın kişiyi şikayet edeceksin.
- İşveren riskleri görmemen için size yalnış, eksik bilgi verebilir. Bunun için Sözleşmenizde KAPSAMı belirtmelisiniz.
Ben bu iş üzerine 1.5 yıldır araştırmalar yaptım ve Ekim 2012 de uzman oldum. Ocak 2013te Şantiye İSG Uzmanı olarak başladım. Şu an Yurtiçi Yurtdışı şantiyelerin takibini yapmaktayım.
OSGBlerden uzak durun diyemem sadece anlaşmanızı iyi yapın. Şartları tek tek konuşun.
Haftasonları Bağımsız olarak Risk değerlendirmesi, Acil Durum Planları ve Temel İş Güvenliği Eğitimi hizmetlerinide vermeyi düşünüyorum.
İş Güvenliği basında abartıldığı gibi bir iş kapısı değil, suçlu ataması gibi bir durumdur. Yeni kanunla beraber İşverenin yükümlülük ve sorumlulukları azaltılarak iş güvenliği Uzmanlarının omzuna yüklenmiştir. Şöyleki
- İş Güvenliği Uzmanı risk değerlendirilmesinde ön görmediği bir tehlikeden dolayı suçlu konuma düşmektedir.
- İşveren tüm tavsiyelere rağmen iş güvenliğini sağlamazsa İş Güvenliği Uzmanı İşvereni bakanılğa şikayet etmelidir. Ücret aldığın kişiyi şikayet edeceksin.
- İşveren riskleri görmemen için size yalnış, eksik bilgi verebilir. Bunun için Sözleşmenizde KAPSAMı belirtmelisiniz.
Ben bu iş üzerine 1.5 yıldır araştırmalar yaptım ve Ekim 2012 de uzman oldum. Ocak 2013te Şantiye İSG Uzmanı olarak başladım. Şu an Yurtiçi Yurtdışı şantiyelerin takibini yapmaktayım.
OSGBlerden uzak durun diyemem sadece anlaşmanızı iyi yapın. Şartları tek tek konuşun.
Haftasonları Bağımsız olarak Risk değerlendirmesi, Acil Durum Planları ve Temel İş Güvenliği Eğitimi hizmetlerinide vermeyi düşünüyorum.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.
A
Yeni Üye32 yazı
Mrb bende ısonun verdiği iş sağlığı ve güvenliği sertifikam var.Üniversite mezunuyum iş güvenliği uzmanı olmam için ne yapmalıyım başka şimdiden teşekür ederim...
H
Yeni Üye16 yazı
01/07/2013 : 23:41:35#7
Web sitesi
Alıntı
kursa gidipte 2 bin lira harcayan arkadaslarim sinavi kazanamadi. sinav cok ciddi yapiliyor. iyi calismak lazimmis. basarilar dilerim.
www.projeiste.com
K
Üye187 yazı
02/07/2013 : 00:30:55#8
Web sitesi
Alıntı
iş guvenliği uzmanları sertifikalarına gore sorumluluk sahibi.
o yuzden iyi inceleyin.
birde bütün üni mezunları olmuyor belli branslara verilmiş durumda...
o yuzden iyi inceleyin.
birde bütün üni mezunları olmuyor belli branslara verilmiş durumda...
www.kayelajans.com
www.sifa24.com
www.sifa24.com
K
Yeni Üye7 yazı
lise mezunları için söz konusu sınav yok o zaman a b ve diye 3 gruba ayırmış durumda bunlar nedir
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz