Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Endonezya Ile Ticater Yapmak Isteyenler Buraya

BaşlatanturkindonesiaTarih16/04/2013 21:45:01Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye40 yazı
Dunyanin En buyuk ticaret merkezlerinden birisi olan Endonezya'ya urun satmak veya buradan urun almak istiyorsaniz musteri veya satici bulma konusunda yardimci olabilirim. 3 yildir Endonezya'da yasiyorum ve burada cevrem genis ve dil konusunda'da hicbir sorun yoktur. Eger kendi urununuzun Endonez'ya pazarina girmesini istiyorsaniz veya buradan herhangi bir urun satin almak istiyorsaniz urun bilgileri ve fiyat konusunda detayli bilgilerini gkilic52@gmail.com adresine detayli sekilde gonderiniz.

Ilginiz icin simdiden tesekkur ederim.

Iyi calismalar.

Yerleşim Endonezya / SurabayaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Yeni Üye26 yazı
merhaba,

endonezya ya türkiye den kuru üzüm ve kuru kayısı satma durumu olur mu?

bu konuda fikir alışverişi yapabiliriz

suleymaniye34

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye40 yazı
Ne yazikki iki urunde burada olmayan ve burdaki insanlarin damak tadina uymayan urunlerdir. o yuzden Endonezya pazarina girmesi kolay olmayacaktir.

Yerleşim Endonezya / SurabayaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye21 yazı

tekstil durumu nedir(perde)?....

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye40 yazı
Tekstil olarak Endonez'ya cogu urununu Cinden almaktadir ve geri kalan kismi kendisi uretmektedir.

Yeni Üye40 yazı
Sadece urun satmak isteyenler degil ayni zamanda urun satin almak isteyenlerede her turlu yardimda bulunulur.

Yeni Üye50 yazı
arkadaşım,oradan Türkiyeye ne ithal edilebilir acaba...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye385 yazı
Uluslararası araç ticareti yapmaktayım
Toyota-mitsubushi-Nissan
pick up-jeep-otobüs-minibüs-kamyonet-binek araba-ambulans satabilirsen uygun fiyat teklifleri veririm sende oradaki yerel fiyata göre karını koyup satarsın.
böylece para koymadan riske girmeden para kazanabilirsin.
araçlarım Türkiyede değil dünyanın çeşitli yerlerinde stoklarım var.
irtibat için mail atabilirsin boragizay@yahoo.com. ilgilenirsen detayları özel konuşuruz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye40 yazı
Faruk bey siz ne cesit urunlerle ilgileniyorsunuz?

Yeni Üye59 yazı
alüminyum satabılırmıyız dukkan doğramaları için balkon korkulukları için

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
Yeni Üye67 yazı
ustam fındık durumları nasıl oralarda fındık ceviz
/*-*/

Yerleşim Türkiye / SakaryMeslek Ö?renci
Yeni Üye65 yazı
Arkadaşlar Endonezya pazarına birşey satmanız oldukça zor onun için uğraşmayın. İnsan alım gücüoldukça düşük ve Pazarı Çinlilerin elinde. Ondan dolayı buradaki arkadaş size sadece oradan gelebilecek ürünler konusunda yardımcı olabilir oda oradan ne gelicekse. Arkadaşım sen burada iş yapmak istiyorsan oradan buraya satabileceğin ürünleri listele tabiki tr de olmayan. Orada çevrenin olması birşey kazandırmaz sana anladığımkadarıylasen orada başka işle uğraşmaktasın ve bunu ek iş olarak fırsat kovalıyorsun bunuda yapabilecek kapasite değilsin sanırım.

Sana tavsiyem oradaki çevrenden bak bakalım buraya ne satabilirsin neler yapabilirisin. Sana tavsiyem bu tur işler yapacaksan ön çalışman olmalı öyle çıkıp Endonezyadan iş yapmak isteyenlere yardımcı olayım yok şu bu deme . Ben sana oradan yapabileceğin bir iş sunardım ama yada ortaklık ama sende ticaret kapasitesi olmadığını gördüm. Bana sen buraları neredne biliyorsun da işi ne bilecen havasına girme ben orada 4 sene yaşadım ve oldukça iyi biliyorum. Oradan Tr ye yapılacak en güzel iş o da bende saklı kalsın şimdilik ( yapmadığıma şuan pişmanım) ama dediğim gibi ön hazırlığın olsun.

Selamat Pagi
Bike Bike
Taylan ŞENDUR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
Merhaba toptan zuccaciye ve hediyelik esya isindeyiz ben internet kismindayim isin bu kilasmanda orda aklinizda olan verebilecegimiz yada alabilecegimiz urun varsa ilgilenirim bilgilendirirseniz yada kafaniza yatarsa karsilikli istisare ederiz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye25 yazı
Merhaba ;

Yağ alım talebinizi karşılamak isteriz, Firmamızı kısaca tanıtmak isterim.

Biz CGT By Tarfan International Trade Co., LTD. olarak doğal zeytinyağı sabunu ve bitkisel yağlar, organik & inorganik kimyasallar,temperli cam, krom nikel plate üretimi yapmaktayız.Tesislerimiz Türkiye,Çin ve Hong Kong lokasyonlarındadır,Ayrıca Bangladeş ve Pakistan ‘ da temsilciliklerimiz bulunmaktadır.

Yatırımlarımıza 1999 yılında başladık, Tarfan International Trade Co, LTD. ise 2011 yılında grup şirketlerimizin pazarlama faaliyetlerini tek elden yürütmek adına kuruldu. Tarfan International Grup şirketlerimiz faaliyetlerini 5 branş üzerinde yoğunlaştırmasına rağmen, pazarlama firmamız vasıtasıyla ; Gıda,Çelik kapı,Ev Gereçleri,Mermer & Granit,Mücevher,Hijyenik ürün,Stok ürün,0 ve 2.el Makine, A4 fotokopi kağıdı şirketlerinden acentalık sıfatı kazandık.

Bizler işimizin her aşamasında , iki taraf içinde fayda sağlamayı kendimize ilke edindik, Amacımız bütün dünyadan gelen sektörel talepleri cevaplandırarak uzun soluklu ticari ilişkiler kurma ve ülkemize katma değer oluşturmaktır.
Tam 14 yıldır güvenen herkese teşekkürler .
CGT: İthalat & İhracatın Yeni Yolu . . .

Saygılarımla

Ali YILMAZ

Dış Ticaret Müdürü / TARFAN International Trade Co., LTD.

Dış Ticaret ve OSB Komisyon Üyesi / Kayseri Genç Girişimciler Derneği

a.yilmaz@chinagtrade.com
www.chinagtrade.com
Mobil: + 90 530 972 04 72
Ali YILMAZ
Foreign Marketing Manager
KGGD Dış Ticaret Komisyon Üyesi

Tarfan International Trade CO. LTD.
+90 530 972 04 72
a.yilmaz@chinagtrade.com
www.chinagtrade.com

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye53 yazı
ern bijuteri olarak erkek yüzüğü imalatı yapıyoruz bu ülkenin erkek ürünü ihtiyacı varmı
iletişim: 05379487793

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye53 yazı
ern bijuteri olarak erkek yüzüğü imalatı yapıyoruz bu ülkenin erkek ürünü ihtiyacı varmı
iletişim: 05379487793

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye40 yazı
taylanşendur Beye Dusuncelerinden dolayi Tesekkur ederim.
Diger urunler icin ise lutfen bana email yolu ile katalog gondermenizi rica ederim. kisisel emailim: gkilic52@gmail.com

Yeni Üye40 yazı
Guncel

Yeni Üye4 yazı
Selamlar,
2005 Yılında Mermer Malzemeleri Pazarlama olarak girdiğimiz bu güzel sektörde bayrağımızı daha ileri seviyelere taşımak için Dış ticaret yapmayı planlıyoruz.
Çin ' den Granit ithal edip, buradan da Bej ihraç etmek istiyoruz.
İlgilenen arkadaşlarla bu konuda çözüm ortaklığı yapabiliriz.
ilbeycalis@gmail.com
www.unaltas.com
0532 400 12 09
İlbeyÇalış

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
Merhaba, Endonezya da enerji sektöründe yatırım yapmak isteyenler var ise karşılıklı olarak değerlendirebiliriz. brckrabas@gmail.com
Bilgi havuzunda kazanç içinde boğulalım.
Burcu Karabaş
+90532 472 9417 / brckarabas@gmail.com
Saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama