Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Elektronik Sektörü

BaşlatanMUCİTTarih16/04/2013 20:40:08Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
s.a üstadlar... aranıza yeni katıldım. bir sorunum var sizlere danışmak istiyorum
Şimdi ben elektrik-elektronik teknisyeniyim PCB kart basımı montajı v.s işler yapıyrum henüz bir dükkanım v.s biryer yok evde çalışıyorum. ama gel görki işler kesat :( normalde benim yaptığım işi büyük şhirlerde yapanlar iyi para kazanıyor. ama benim işlerim berbat bir dükkan açayım desem sermayem yok birazda reklam çevre sıkıntım var sizce ne yapmam lazım ???
Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... "

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye42 yazı
güncell.....
Pazartesi sendromu, sosyete şımarıklığıdır. Ekmeğinin peşinde olanlar için pazartesi, 'besmele'dir... "

Yeni Üye78 yazı
merhaba... öncelikle ne boyutta ve kalitede pcb üretiyorsunuz? smd dizgi , şamadan pcb tasarimina doğru anahtar teslim diyebileceğimiz iş kapasiteniz ekipmaniniz varmidir. Hiz , maliyet ve kalite bu işte ön planda, eğer yeterince hizli ve kalitede üretim yapabiliyor iseniz. internette kendinize pazar bulabilirsiniz. Ben bile size baski verebilirim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye36 yazı

bende kamuda elektrik elektronik teknisyeni olarak çalışıyorum.boş vakitlerim oluyor bende bu türde işler yapmak istiyorum.siz nasıl iş alıyorsunuz ne türde kartlar üretiyorsunuz tşkler
elk elektronik

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye42 yazı
ürettiğimiz kartlar el yapımı olarak ütüleme olarak yapıyoruz genelde üniversite mühendislik fakültesinde okuyan öğrencilerin proje bitirme ödevlerini yapıyoruz sahibnden.comda birçok ilanımız mevcut ...