Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hayvancılık Sektörü (yardım)

Başlatanumitkaragoz1988Tarih15/04/2013 21:12:35Yorum2

İlk mesaj
Üye135 yazı
arkadaşlar. benim samsunda 3 dönüm arazim bulunmakda. burada büyük baş hayvancılık yapmak istiyorum. devletin ne kadar teşviki, hibesi desteği oluyor. bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz. arazim bomboş arsa. hayvancılığa merak sardım ama hayvancılıkla ilgili bilgilerimde yok tecrübesizim

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye86 yazı
3 dönüm araziyle bu iş olmaz güzel kardeşim. yemini kendin karşılamalısınki para kazanabilesin. fakat sen 3 dönümlük yere yem bitkisimi ekeceksin ahırmı yapacaksın yetmez burası sana

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Veteriner
Yeni Üye86 yazı
Or-Köy işletmeleri köylerde ikamet eden işsiz - sigortasız herhangi bir geliri bulunmayan veya kazancı az olan kişilere 22500 tl lik küçükbaş koyun veya keçi kredisi sunuyor. Köyünüzden küçükbaş işi yapmak isteyen 5 kişi bularak köy muhtarınıza gidiyor ve bir dilekçe ile en yakın or-köy müdürlüğüne gidiyorsunuz. 1 ay içerisinde size elden 22500 tl nakit para veriliyor kişi başına bu parayla sizden 30 koyu veya keçi 1 koç almanız isteniyor. siz ister 10000 tlye ister 15000 tlye alın kalan para size kalıyor. ödemeler ise 2 yıl geri ödemesiz 5 yıl ödemeli şekilde oluyor ve ayrıyeten size verilen 22500 tlnin 5500 tlsini sizden geri istemiyorlar tamamen hibe şeklinde oluyor sizin ödeyeceğiniz miktar 7 sene içerisinde 17000 tl oluyor. eğer köyünüde 5 işsiz veya sigortasız yoksa emeklilerde faydalanabiliyor.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Veteriner