. Tür olarak romanov koyunu , kıvırcık ve merinos bulundurmayı planlıyorum. bu sektörde nasıl ilerlemeliyim ? ürünlerimi nereye ve nasıl pazarlamalıyım ?
Yorumlarınız adına şimdiden teşekkür ediyorum.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - VSL MİLFSHAKE ''Kardeşim peşpeşe yazmış olduğun şu yazıları lütfen bir gözden geçirmeni tavsiye ederim ''''''''''' Tarihleri de dikkate al lütfen. 15-03-2013 ‘’’’ Öncelikle Herkese Merhaba ; Bay - Bayan - Çocuk T-Shirtlerinin Tasarımını , Aynı Zamanda Satışını (İthaalat & İhraacat) Gerçekleştirmek İstiyorum. Nasıl Bir Yol İzlemeliyim. Tecrübeli Arkadaşlardan Yardım Bekliyorum. Teşekkürler.’’’’’’ ---------------------------------------------------------------------’’ 14-04-2013 ----Herkese Merhaba ; Pazarcılık hakkında ne düşünüyorsunuz ? yani biraz daha açiyim konuyu . bu işten ekmek yenir mi ? geleceği var mıdır ? hangi ürünler satılmalı ? nasıl yer sahibi olunur ? maliyeti nedir ? ben ilk iş olarak meyve ve sebze ağırlıklı düşünüyorum. mevsimine göre örneğin yazın erik , çilek kışın ise elma , portakal vs. şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.--- 14-03-2013 -------Evet Arkadaşlar ; Tekstil Sektörüne Atılmayı Düşünüyorum. Yaratıcılığıma ve moda bilgime ( trend ) güvendiğim için ilk olarak aklıma tişört tasarımı geldi. bununla ilgili olarak gerekli eğitimimi aldıktan sonra ( moda tasarım kursları ) iyi işler çıkaracağıma canı gönülden inanıyorum. fakat kafama takılan problem ise ; şu an düşük maaşlı çalışan bile gidip bir mağazaya en kaliteli ürünü 5 - 6 taksit yaparak kolay bir şekilde alabiliyor. bunlar ile nasıl baş etmem gerekir ? ürün fiyatını mı düşürmeliyim ? sürümden mi kazanmalıyım ? değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.------ 14-03-2013 ---------Arkadaşlar Merhaba ; şu sıralar maliyetinin düşük olması sebebi ile bir temizlik firması açmayı düşünüyorum. araştırdığım kadarı ile okul , cami vb. ihaleler almak için bu sektörde en azından 5 yıl tecrübemizin olması gerektiğini duydum. küçük çaplı başlamak için ne önerirsiniz ? hizmet alanlarımız neredir ? değerli yorumlarınız için teşekkürler.---------- 14-03-2013 -----Evet Arkadaşlar ; Soru Gayet Açık Hayvancılık Sektöründe İlerlemek İstiyorum. Tekirdağ Bölgesinde Küçük bir mekan( yer ) alıp 20 Küçükbaş Hayvanla Bu İşe Başlamam Gerektiğini düşünüyorum . Tür olarak romanov koyunu , kıvırcık ve merinos bulundurmayı planlıyorum. bu sektörde nasıl ilerlemeliyim ? ürünlerimi nereye ve nasıl pazarlamalıyım ? Yorumlarınız adına şimdiden teşekkür ediyorum.---------------------------------------------------------------------------------------- 14-03-2013 ------------Arkadaşlar Merhaba ; Şu An Elimde iki cepheyi gören şu an bakkal olarak kullanılan bir dükkanım var. kiracımın kira kontratı bitince ben kullanmak istiyorum. yalnız yemen yukarımıza yeni bir süpermarket tarzında bir yer açıldı dolayısıylada iş verimimiz ister istemez düştü. bu krizi fırsata dönüştürmek için ne yapabilirim ? mesela bakkal ile birlikte kuruyemişçi yada bakkal ve şarküteri tarzı olarak ilerletmek istesem sorun teşkil eder mi ? değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.-------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- BU NASIL BİR HİKAYEDİR ÇÖZEMEDİM : Kabzımal mı olmak istiyorsun ? Pazarcımı ? Temizlikçimi OLmak istiyorsun ? Bakkalmı ? Yoksa ünlü bir tasarımcı ve Modacımı ???? Ve sürekli konu güncel güncel diye yazıyorsun, bazen ciddiye alıp yorum yapmaya kalkıyorum, bunlarıda peşpeşe okuyunca , yorum yazarak ne kadar S a L a K lık yaptığımı düşünüyorum, ama yorum yaparken karşımızdaki kişinin aklı başında mantıklı girişimci kişilikte insanlar olarak görmekteyim. Bir arkadaşımız Esnaflık nereye gidiyor diye sormuş ve esnaflar ile ilgili olumsuzlukların, esnaftan kaynaklandığını yazmıştım, görüldüğü üzere esnafımız bu halde. |