Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şeker Otomatları

BaşlatanenTURKtainmentTarih18/05/2008 10:44:48Yorum3

İlk mesaj
Üye123 yazı
Uzun zamandır şeker otomatlarını araştırıyorum ve aklıma yattı gibi. Bu işi daha önceden deneyen arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler...
www.cabarerestaurant.com

Yerleşim Türkiye / İzmir SelçukMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye71 yazı
Merhaba, şevkinizi kırmak istemem ama bir ara bende bunları çok araştırmıştım. Hatta Çin'den getirmeniz durumunda çok ta ucuza bulabilirsiniz. Burada otomatları satanlarda günde şu kadar satarsanız şu kadar kazanırsınız, şu kadar zamanda kâr etmeye başlarsınız diye bilgi de veriyorlar. Ama alışveriş merkezlerinde ve bakkalların önünde bir şeye dikkat etmiştim. KİMSE BURALARDAN ŞEKER ALMIYOR. Markette zaten herşey ucuz olduğu için çocuğu tutturursa içeriden kilo veya paketle alıyor. Bakkal gibi yerlerde de bunlara kimse para vermeyip direk bakkaldan alışverişini yapıyor. Ama tabiki bu benim görüşüm. Yorumu olan arkadaşlar varsa lütfen yazsın. En azından bende düşüncemi test etmiş olurum...
İthalat Danışmanı...
www.ugurdisticaret.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye123 yazı
Açıkcası ben de son günlerde bu şekilde düşünmeye başladım. Artık çokta sıcak bakmıyorum. Yorumun için teşekkürler
www.cabarerestaurant.com

Yerleşim Türkiye / Yzmir SelçukMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı

arkadaşlar bende 1 adet şeker otomatı mevcut..IVC pazarlamadan almıştım.resimlerine oradan bakabilirsiniz.kullanılmamış.bir mekana koymaya çalıştım olmadı. dilerseniz çok uygun fiyata verebilirim.
05054776277 mustafa

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Ö?retmen