Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Toptan Temizlik Ürünleri

Başlatancenk544Tarih02/04/2013 21:43:47Yorum8

İlk mesaj
Öncelikle tüm sayfa sakinlerine saygılarımı sunarım.Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve sizlerden yardım istemek bu güne kısmetmiş.Muğla ve ilçelerinde toptan temizlik ürünleri ticareti yapmak istiyorum ve bu konuda bilgisi tecrübesi olan abilerimden ablalarımdan kardeşlerimden düşüncelerini paylaşmalarını bekliyorum.saygılarımla...

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
paylkaşılan bilgileri benimlede paylaş ...
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
merhaba,
yeni endüstriyel temizlik ürünümüzün kendi bölgenizde satış pazarlamasını gerçekleştirmek istermisiniz?İ
SOLİD ENDÜSTRİYEL ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ VE DEZENFEKTAN

* ÇOK AMAÇLIDIR,SUDAN ETKİLENMEYEN HER TÜRLÜ YÜZEYDE KULLANILIR.

* EKONOMİKTİR,YÜKSEK ORANDA SU İLE SEYRELTİLEREK KULLANILIR.

* TEMİZLİĞİN YANI SIRA KÖTÜ VE PİS KOKULARI GİDERME,DEZENFEKTAN ÖZELLİĞİ VARDIR.

* GENİŞ KULLANIM ALANLARINA HİTAP EDER.

* TAMAMEN DOĞAL HAMMADDELERDEN FORMÜLE EDİLMİŞTİR,İÇERİSİNDE SOLVENT,KOSTİK,TİNER,VS GİBİ AĞIR KİMYASALLAR İÇERMEZ.

* FABRİKALAR,ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ,OFİSLER,RESTORANT,GIDA İŞLETMELERİ,SERVİSLER,VS. BİRÇOK KULLANIM ALANI İÇİNDİR.

* DERİ DÖŞEMELER,YAĞLI YÜZEYLER,İNOXLAR,METALLER,PARKE VE YER DÖŞEMELERİ,VS,

* EN GÜZEL ÖZELLİĞİ İSE HER ŞEY İÇİN TEK ÜRÜN OLMASIDIR.

GENEL TEMİZLİK,CAM SİL,YAĞ ÇÖZÜCÜ,KLORAK,DEZENFEKTAN,VS.....

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama

yokmu bi yardımcı olacak !!

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bilgisayar-Bili?im
kardes temizlik ürünü derken tam ne demek istiyon
ozon tuz ruhu camasır suyu kircöz por cöz
sodanmatik ve benzeri bi cok ürünü yapan ankara da benim de calıstıgım bi firma var sen önce ne istedigini tam söle sonra yardım edebilirmiyiz bakalım:)
cihan gürbüz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gyda
amaç lokanta, catering ,öğrenci yurtları gibi yerlere toptan temizlik malzemeleri pazarlamak.Bu malzemeler; çamaşır ,bulaşık, zemin temizleme kimyasalları ,kağıt havlular talabe göre fırça süpürge temizlik arabaları vs.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bilgisayar-Bili?im