Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Sokak Arasi Dukkanim Var Ne Acsam?

BaşlatanmerdemTarih21/10/2012 21:38:20Yorum25

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba arkadaslar,siteyi uzun zamandir takip ediyorum.Girisimcilik ruhu oyle bir seyki hakikaten insanin icinde durdukca kayniyor.Universite mezunuyum ozel sektorde magaza yoneticisiyim aylik 1600 civari gelirim var.Ancak memnun degilim isimden ve artik kendi isimi yapmak istiyorm.Evimizin altinda dukkanimiz var su an bos ama sokak icinde ana caddeye 6-7 metre icerde yani.Birseyler alip satmak istiyorum ama dukkan konum itibari ile beni dusunduruyor.Sizce ne yapmaliyim degerli fikirlerinize ihtiyacim var.Simdiden tesekkurler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
25 yorum
Üye400 yazı
hocam çevreyi iyi araştır öncelikle o bölgede olamayan ihtiyaç olabilecek her şey olabilir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye10 yazı
Köfteci pek gitmez gibi geliyor.Ayrıca birine bağlı olarak pek iş yapılmaz gibi geliyor bana.(Yani köfte ustası)

Yeni Üye10 yazı

pek gitmez gibi geliyor bizim dukkanda.yine de fikriniz icin tesekkurler

Yeni Üye10 yazı
heryerde köfteci, fast foodcu.........

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Üye119 yazı
duvar kagıdı işini araştır uygulaması basit kavraya bilirsen karlı.
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Gyda
Üye211 yazı
Krep restoranti ac cok az maliyet ve herkese hitab eder
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Üye381 yazı
okul falan varsa çevrende kırtasiye aç, büfe aç.. ama gıda bitmez iş arkadaşların da dediği gibi..

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye10 yazı
Gıda işi ve kırtasiye gitmez değerli arkadaşlar.aslında ahşap merağım var kıl testere kesimi ile panoda yapmıştım.bunu geliştirmeyi denesem mi sizce?

Yeni Üye1 yazı
Öncelikle kendi işini yapacaksan işin stresine katlanman gerekiyor. Sonra bu işten memnun olmayıp bırakıyorum dersen kendi işini asla yürütemezsin. Dükkan açmayı düşündüğün yerde bence bayana yönelik bir iş yapmayı düşün mesala eşarp/şal gibi.
<a href="http://www.tarzsaat.com">tarzsaat</a>

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye17 yazı
15- 18 arası cocuklar cokmu ? kesinlikle internet kafe veya PlayStation salonu açabilirsin :) ... market çok az ise market açabilirsin ..

ya aslında sokak arası yerler günümüzde çokta bi getirisi olacağını sanmıyorum :) yani şu anki işinden daha az bi gelirin olur wibi boşuna paranı harçama ...

illa yok ben burayı değerlendirmek istiyorsam yeri kiraya verebilirsin :) veya anket yaptırarak çevrediki insanların ne istediğini öğrenebilirsin ona göre yolunu görürsün ..

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Muhasebe
Yeni Üye43 yazı
Tavuk doner veya play satition tavsiye ederim
STS TEKSTİL uzun süredir sektörde deneyim kazanmış kurucuları ile 2003 yılında Yazma – Eşarp ve Şal satışına başlamış, kısa sürede bilinen bir firma haline gelerek imalat’a yönelmiştir. EŞARP ŞAL imalatında anadoluya yönelik ürünlerin yanı sıra yurtdışı taleplerine de karşılık vermektedir. KARANFİLİPEK Ve ARMANCA scarf ile bilinen firmamız birçok toptancı müşterisiyle portföyünü hergeçen gün arttırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Toptancılarına alırken kazandırmayı hedefleyen STS TEKSTİL uygun fiyatlarda yüsek kaliteyi sizlere sunmaktadır. Firmamız ayrıca Kendi pörtföyüne kattıgı dijital baskı makinalarıyla hem yurt içi hep yurt dışı müşterilerine Şal eşarp empirime ve her türlü kumaşa fason baskı yapabilmektedir müşteri isteğine göre her türlü renk ve modeller sunmaktadır Bursa ve istanbul olmak üzere toptan satış magazalarımız hizmet vermektedir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
Sayın Merdem dükkanınız kaç metrekare , caddeye 6-7 metre dediniz caddenin insan akışı nasıl , çevredeki iş yerleri ve bunun gibi bilgileri bizimle paylaşırsanız bizimde aklımızda ona göre bir kroki oluşur , fikrimizide ona göre söyleriz . Saygılarımla
Denemeden Anlaşılmaz

Yerleşim Belçika / BrukselMeslek Serbest meslek
Üye149 yazı
Ara sokaktaki bir dükkanı ancak adres ve depo olarak kullanıp telefonu cebine yönlendirip kendinde dışarıda pazarlama satış faaliyetinde bulunabilirsin. Ne satabilirim diye soracak olursan o da ayrı bir konu :) O senin birikimin, bilgi ve becerin ile ortaya çıkacaktır.
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye56 yazı
1600 lira geliriniz varsa o dükkanda maeraya girmeyin derim size.en hesaplı şekilde orayı da kiraya verin diye tavsiyede bulunabilirim.
dükkanı verebileceğiniz en uygun fiyata kiraya verip seyredin .ne demenk istediğimi daha iyi anlayacaksınız zamanla.
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye57 yazı
Elimde 2 çeşit ürün var arkadaşlar
1. Ürün renk değiştiren kristal top

*Ürün Özellikleri;
* 1 dakika içinde 6 farklı renge geçiş yapar
* Kırılmaz
* 3 Adet AG 13 İle Çalışır
* Piller yanında verilecektir.

2.Ürün : Renk değiştiren kalp

Gökkuşağını odanıza getiren sihirli kalp!

Sürekli değişen renkleriyle her ortamda büyülü bir hava yaratıyor.

Özel PVC maddeden üretilmiştir. Kırılmaz niteliğe sahiptir.
Gece lambası olarak çok iyi bir alternatif olabilir. Yada dekorasyon amaçlı. Karar sizin.
Güçlü LED ışıklarıyla tüm gökkuşağı renklerini yumuşak geçişlerle dönüşümlü olarak veriyor.
3 adet LR44 mini pille çalışır. Piller pakete dahildir.

Ölçüler:
7 cm x 5 cm x 7 cm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Üye151 yazı
bankong fatih daha önce telefon numaraları vermiştin. arkadaşıma verdim.hiç biri çalışmıyormış

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Yeni Üye49 yazı
kaliteli ayakkabı sat kardeş

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Mühendis
Yeni Üye95 yazı
artık işi dükkan yapmıyor

sen yapıyorsun dükkanı adres olarak kullanırsın.

peki neler yapabilirsin.

ünlü bir gayrmenkul şirketinin ofisini açabilirsin.

ithalat yapabilir orayı satış ofisi olarak kullanabilirsin

bebek giyim olabilir kadınlar elbet onu bulur.

ustası olmayan yiyecek işlerine girebilirsin

ev çevresi ise pek bulaşma yorucu olur.

hiç bir şey bilmiyorsan nasıl olsa yer senin

bir çay evi aç otur. çayın kilosunu 12 den alırsın sedirini koy radyonu aç

ayda 2 bin lira öyle böyle toplarsın keyiflide olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye10 yazı
Çok değerli fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar.Sanırım şimdilik pek bişe yapamayacağım.
Zaman belkide en doğru fikri verir..

Yeni Üye6 yazı
Bursada Pizza Durumu Nedir ?
VAR DIYENE VARIM !

Yerleşim ALMANYA / DüsseldorfMeslek Ticaret