Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tekstil İle Ugrasan Arkadaslarimizin Dikkatine!

Başlatanoemer-28Tarih16/05/2008 16:25:43Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Merhaba arkadaslar.
Ben almanyada yasiyorum. Türkiye'den ev tekstili üzerine yatak örtüsü, nevresim takimi, yastik, yorgan, alez gibi ürünleri eylül ayindan itibaren temin etmek istiyorum. bu tür ürünlerin imalatcisi olan arkadaslar varsa lütfen irtibata gecelim.

ilginize tesekkürler...

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye17 yazı
Merhaba..Ben atölyemde bahsettiğiniz ürünleri çalışıyorum.Şimdiye kadar butik otellere (çarşaf, nevresim takım,yastık, yatak örtüsü) ve restorantlara (masa örtüsü, runner,) çalıştık istenilen kumaş ve modelden..Lakin bizim çalışmalarımız daha çok butik tarzı özel ürünler olup tamamen işyerinin konseptine uygun karşılıklı fikir birliğine varılarak yapılan ürünlerdir..Bu konuda dikkat ettiğimiz ve bizden istenilen aynı ürünleri farklı iş yerlerine çalışmamak.Büyük montamlı seri üretimler değil daha çok orta ölçekli işleri kabul etmekteyiz.Stoklu çalışmamakla beraber sipariş üzerine çalışmaktayız.Almanyada ki iş proğramınızla ilgili olarak model sınırı olmaksızın sizin istediğiniz veya bizim tasarlıyacağımız ürünlerin hepsinin uygulamasını yapabiliriz..Arzu ederseniz irtibata geçebiliriz.İyi çalışmalar..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı
akasya üstadim ilgine tesekkürler, irtibata gecmemiz iyi olur.
mail adresim: info-omer@gmx.de

Yerleşim ALMANYA / DortmundMeslek Kamu sektörü