Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kreş Açtık Nasıl Tanıtım Yapabiliriz ?

BaşlatankazasaTarih30/03/2013 23:03:13Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
İzmir Gaziemir'de yeni bir kreş açtık. Bulunduğumuz yerdeki en iyi kreşiz diyebilirim. Çocuklara bir kreşte olması gereken her şeyi en iyi şekilde sağlıyoruz bunun yanında ingilizce eğitimi organik gıdalarla hazırlanmış yemekler sunuyoruz. Yaklaşık 2 aydır hizmet vermeye başladık. Tanıtım aşamasında neler yapabiliriz. Broşür dağıtıldı,brandalar asıldı,yerel radyoya reklam verildi,bazı şirketlerle çalışanlarının çocukları için görüşmeler yapıldı,alışveriş merkezinde stand açıldı. Ama hala tam olarak birçok kişinin dikkatini çekebildiğimizi düşünmüyorum. Başka ne yapabiliriz önerilinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye360 yazı
ne oldu da birçok kişinin dikkatini çekemediğinizi düşündünüz? bunu soruyorum çünkü belki de şu an için elde edemeyeceğiniz bir şeye ulaşmaya çalışıyorsunuzdur. biraz karışık oldu ama...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye42 yazı
iyi günler diliyorum.internette, gaziemirde yada izmirde kreş yazınca google da ilk sayfada çıkmanızı sağlıyoruz.Direk sizin için hazırladığımız sayfaya ulaşıyorlar.çok kısa zamanda iyi dönütler alacağınızı garanti edebilirim.daha iyi anlatabilmem için telim 5057697847 çaldırırsanız bende arayabİlirim. SANAL TÜRKİYEM POLAT
polat

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye109 yazı

kreş veya okul konusunda bulunduğunuz bölgede 5 km lik dairesel bir alan belirleyin.açın google maps i ve kreşiniz ortada olmakla 5 km lik dairesel bir alanda ne kadar mahalle varsa hepsini listeleyin.bu mahallelere özellikle posta kutularına el broşürü,ailelerle birysel görüşmeler ( kadın öğretmen ve bir bayan satış pazarlama sorumlusu giderse daha iyi olur ) lazım.

bir de küçük yaş grubu söz konusuysa bir web sayfası üzerinden canlı kamera görüntüsü aileler için daha etkileyici olur.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye26 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sennan
ne oldu da birçok kişinin dikkatini çekemediğinizi düşündünüz? bunu soruyorum çünkü belki de şu an için elde edemeyeceğiniz bir şeye ulaşmaya çalışıyorsunuzdur. biraz karışık oldu ama...

İnsanlar arasında pek konusulmuyoruz fısıltı gazetesi derler ya bundan dolayı pek dikkat cekemediğimizi düsündük

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye26 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ithalat_ihrct
kreş veya okul konusunda bulunduğunuz bölgede 5 km lik dairesel bir alan belirleyin.açın google maps i ve kreşiniz ortada olmakla 5 km lik dairesel bir alanda ne kadar mahalle varsa hepsini listeleyin.bu mahallelere özellikle posta kutularına el broşürü,ailelerle birysel görüşmeler ( kadın öğretmen ve bir bayan satış pazarlama sorumlusu giderse daha iyi olur ) lazım.

bir de küçük yaş grubu söz konusuysa bir web sayfası üzerinden canlı kamera görüntüsü aileler için daha etkileyici olur.

Broşür dagitimi yapildi . Yuzyuze gorusme biraz zor cunku krese cocuklarını veren aileler genelde calısan insanlar evde bulunmuyolar.

Yeni Üye15 yazı
sanırım bu tip işlerde ağustos-eylül dönemleri biraz daha hareketli olur. her ne kadar çalışan insanlar yazın çalışmaya devam etselerde yeni kreş arayışları okul açılma dönemlerinde olacaktır. şu an için yaz dönemi kampları hazırlayın onun tanıtımlarını yapın, 15 günlük yaz kampları, çocuklara havuz eğitimi, oyun havuzları gibi aktiviteler, kum ile oynatma, basketbol, tenis aktiviteleri gibi şeyler düşünebilirsiniz. bu aşamada kendi tenis sahanızın olması gerekmez, bir yerle anlaşın örneğin haftada 2 gün 3'er saatlik kiralama gibi...yine havuzlarla benzer şekilde anlaşılabilir diye düşünüyorum....
başarılar

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye26 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ylmzyildirim
sanırım bu tip işlerde ağustos-eylül dönemleri biraz daha hareketli olur. her ne kadar çalışan insanlar yazın çalışmaya devam etselerde yeni kreş arayışları okul açılma dönemlerinde olacaktır. şu an için yaz dönemi kampları hazırlayın onun tanıtımlarını yapın, 15 günlük yaz kampları, çocuklara havuz eğitimi, oyun havuzları gibi aktiviteler, kum ile oynatma, basketbol, tenis aktiviteleri gibi şeyler düşünebilirsiniz. bu aşamada kendi tenis sahanızın olması gerekmez, bir yerle anlaşın örneğin haftada 2 gün 3'er saatlik kiralama gibi...yine havuzlarla benzer şekilde anlaşılabilir diye düşünüyorum....
başarılar

Tesekkürler evet hareketli dönemler baslamadı aslında dediginiz gibi ama bos bos beklemek istemiyoruz özellikle tenis yapabiliriz diger kreşlerden farklı olarak havuzu her yer yapiyo artık cunku genelde bu tarz farklı etkinlik kamp önerilerinizi beklerim tesekkürler

Üye360 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kazasa
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sennan

İnsanlar arasında pek konusulmuyoruz fısıltı gazetesi derler ya bundan dolayı pek dikkat cekemediğimizi düsündük

ben de öyle düşünmüştüm. o halde birkaç bilgimi sizinle paylaşayım. necizane kendi düşüncelerimdir.

bir kreşin bulunduğunuz bölgede isim yapması, tanınması için;
1- iyi bir eğitim vermelisiniz ki sizin bu kısmı aşmış olduğunuzu düşünüyoruz.
2- kurumunuzun kuruluşunda 1 bilemedin 2 senenin geçmiş olması gerekir. zira sizin en iyi reklamınızı yine sizin okuttuğunuz öğrencileriniz yapacaktır. henüz mezun vermeden öğrenci okutmadan veli tarafından iyi okul hissiyatını olışturmanız zor. eğitime başlamadan alınan "iyi okul " ünvanı ancak ve ancak okulunuzun fiziksel özelliklerine verilen bir ünvandır. bu da iyi bir şeydir fakat artık veliler okulun fiziksel özelliklerinin her şey demek olmadığını da çok iyi biliyorlar.

o halde ben derim ki; sabırla emin adımlarla ilerleyin. acele etmeyin şu an sizin çok konuşulmamanız bunda 1 yıl sonra çok konuşulmayacağınız anlamına gelmez. bence gereken herşeyi zaten yapmışsınız.

Üye360 yazı
bir de diğer arkadaşlara katılıyorum. insanlar her şeyi ihtiyaç doğduğunda yaparlar. yeni sezon başlayıp iyi okul arayışına giren veliler sizin reklamınızı yapacaktır. iyi okul ihtiyaç olmadan, aranmadan iyi okul konuşulmaz. hele yeni eğitim dönemi ve kayıtlar başşlasın. bir de yaz okulu zamanı... rreklamlarınızı bu dönemde yeniden hızlandırırsınız. şu an bu anlamda durgun bir dönem.

Yeni Üye26 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sennan
bir de diğer arkadaşlara katılıyorum. insanlar her şeyi ihtiyaç doğduğunda yaparlar. yeni sezon başlayıp iyi okul arayışına giren veliler sizin reklamınızı yapacaktır. iyi okul ihtiyaç olmadan, aranmadan iyi okul konuşulmaz. hele yeni eğitim dönemi ve kayıtlar başşlasın. bir de yaz okulu zamanı... rreklamlarınızı bu dönemde yeniden hızlandırırsınız. şu an bu anlamda durgun bir dönem.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Evet bekleyip görücez dediğiniz gibi beklerkende elimizden gelenin en iyisini yapacagiz

Üye345 yazı
Gerekli yorumlar yapılmış hepside iyi fikirler

mahalle muhtarından kişilerin e-posta adreslerini alabilir cep telefonlarını alabilir mesaj yoluyla gerekli tanıtımınızı yapabilirsiniz

okulunuzda tanıtım günü düzenleyebilirsiniz iyi bir sanatçı getirerek yada açılışa belediye başkanı falan çağırarak dikkat çekebilirsiniz

ama en iyi reklam bir arkadaşımızında belirttiği gibi yaz okulu iyi bir yaz okulu programı okulunuzda gerekli öğrenci sayısını yakalarsınız

eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Yeni Üye53 yazı
Hocam ben size önereyim,
Öncelikle sizin hedef belirlemeniz gerekir.
1- Öğretmenler,
2- Kurumsal Şirketler,
3- Diğerleri

2 farklı reklam yapabilirsiniz. 1 yüz yüze 2 broşür dağıtımı.
Bir pazarlamacıya ihtiyaç var yada reklam danışmanlığı yapan bir firmaya, eğer yaparım derseniz sizdende olur.
1-Tüm küçük büfe ve marketlere el broşurü dağıtımı
2-öğretmenlerin bulundugu okul çevresinde araçların camlarına, yada eğer okul alırsa sizi öğretmenler ile yüz yüze (Yada bir öğretmenle konuşup diğer öğretmenlerede haber verebilir) olabilir.
3- Bence en büyük iş kurumsal şirketlerde olur ki, burada da insan kaynakları bölümüne başvurup bir çaylarını içmeniz en büyük avantaj olur. çünkü kreş sıkıntısı oldugunda çoğu kurumsal firmalarda insan kaynakları ilgileniyor.

Benim verebilecegim fikirler bunlar.
Web Tasarım ve Programlama

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye26 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eseslix
Gerekli yorumlar yapılmış hepside iyi fikirler

mahalle muhtarından kişilerin e-posta adreslerini alabilir cep telefonlarını alabilir mesaj yoluyla gerekli tanıtımınızı yapabilirsiniz

okulunuzda tanıtım günü düzenleyebilirsiniz iyi bir sanatçı getirerek yada açılışa belediye başkanı falan çağırarak dikkat çekebilirsiniz

ama en iyi reklam bir arkadaşımızında belirttiği gibi yaz okulu iyi bir yaz okulu programı okulunuzda gerekli öğrenci sayısını yakalarsınız

Muhtardan bu bilgileri nasıl alırız herkesle paylaşabileceklerini sanmıyorum gayri resmi olarak mı almaktan bahsediyosunuz ?

Yeni Üye26 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erkulkazim
Hocam ben size önereyim,
Öncelikle sizin hedef belirlemeniz gerekir.
1- Öğretmenler,
2- Kurumsal Şirketler,
3- Diğerleri

2 farklı reklam yapabilirsiniz. 1 yüz yüze 2 broşür dağıtımı.
Bir pazarlamacıya ihtiyaç var yada reklam danışmanlığı yapan bir firmaya, eğer yaparım derseniz sizdende olur.
1-Tüm küçük büfe ve marketlere el broşurü dağıtımı
2-öğretmenlerin bulundugu okul çevresinde araçların camlarına, yada eğer okul alırsa sizi öğretmenler ile yüz yüze (Yada bir öğretmenle konuşup diğer öğretmenlerede haber verebilir) olabilir.
3- Bence en büyük iş kurumsal şirketlerde olur ki, burada da insan kaynakları bölümüne başvurup bir çaylarını içmeniz en büyük avantaj olur. çünkü kreş sıkıntısı oldugunda çoğu kurumsal firmalarda insan kaynakları ilgileniyor.

Benim verebilecegim fikirler bunlar.

Kurumsal şirketler biraz daha öncelikli, bi kac firmayla görüstük ama geri dönüş alamadık ama görüşme çalışmalarına devam edecegiz

Üye317 yazı
ilk okullarla bağlantınız varsa, veli toplantılarında orada bulunun. Üç aşağı beş yukarı 1-2-3. sınıfların ufak kardeşleri vardır. Hazır velilerde toplanıyor. Belki faydası dokunabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye345 yazı
muhtarla aranız iyiyse alabilirsiniz yada isteyin verirse verir..........
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye351 yazı
Kimse kimsenin kisisel bilgisini veremez izinsiz data kullanimi kanunen suçtur bilginize

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye76 yazı
REKLAM vs işlerine girmissiniz. Bir eğitimci olarak size su bilgiyi verebilirim. Insanlar cocuklarina zeka dikkat gelişim testleri yaptırmak ister. Kimi meraktan kini hava olsun diye bu testleri uygulatir.

Ucretsiz dikkat testi . Ucretsiz dil gelişim testi yapılacaktır gibi bir duyuru yapın . Zeka testi pahaliya gelir size ama diğer basit testleri uygulayacak uzman bulabilirseniz faydasi olur.
Bu sayede hem profesyonel hem bilimsel çalıştığınızı göstermiş olursunuz velilerle görüşme yapabilir çocuğun sonuçlarını veliye aktararak gelişime nasıl katkıda bulunacağını aktararak bire bir ilgileniyoruz imajı yaratirsiniz.

Uzman bulamazsanız yada fiyatta anlasamaz iseniz bana ulaşabilirsiniz aklınıza yatarsa.

Kolaylıklar dilerim iyi çalışmalar
by mer-zer

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ö?renci