Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Design Erkek Ayakkabı İmalatçısı

BaşlatanCanjuniorTarih15/05/2008 22:02:36Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
Slm arkadaslar, bana erkek model ayakkabi imalati yaban firmalar hakkinda bilgi verebilirmisiniz? Yurtdisina getirip burda pazarlamak gibi bir dusuncem var. Ozellikle deri ve bilinen markalar olmasi tercihim. Yardimci olursaniz sevinirim. tskler
Saygilarimla

Yerleşim Belçika / LimburgMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yazar997 yazı
Yernibosna'da pek çok imalatçı var, çoğu tanınmış yerli/yabancı markalara fason imalat yapıyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye94 yazı
Tekrar selam arkadaslar.. Bastaki yazilarimda da belirttigim gibi bijuteri aksesuar ve erkek ayakkabi uzerine calismalarim devam ediyor. Saglam ve secenegi bol bir bijuteri firmasiyla anlasmak uzereyim. Firmanin adi uysal bijuteri. Firme kaliteli ve durust. Fiyatlari sitelerinde mevcut. Ilgilenen arkadaslara tavsiye edebilirim. Her ne kadar da en ucuz firma olmasada bol secenegi ve kalitesi beni o firmaya itti ve onlarla gorusmelerim devam ediyor. Ayakkabi sektorunde ise henuz calismalarim bitmedi fakat buldugum birkac firma ismi var. Sizden istegim sizce hangi firmalarin ayakkabi cesitleri ve moda trendi en guzeli. bana yardimci olursaniz sevinirim. firmanin isimleri : POLARIS...CAT FOOTWEAR...DKNY...LACOSTE...TIMBERLAND...BETA...BIKKEMBERGS...INCI DERI...ECCO...SEBATA...FERRAGAMO...BASKA MARKALAR DA OLABILIR...Her turlu fikirlerinize dusuncelerinize acigim.
Saygilarimla

Yeni Üye94 yazı

Arkadaslar Istanbulda fason uretim yapan bircok irili ufakli firmalar varmis.. Bunlara nasil ulasabilirim? yardimci olursaniz sevinirim.. Bu isle ugrasan veya deneyimi olanlar var mi aranizda?
Saygilarimla

Yeni Üye53 yazı
BEN BU İŞİN İÇİNDEYİM TANIDIGIM İMALATCILAR VAR
AMA SİZ ALICIMISINIZ
BEN KAPLAMA İŞİYLE UGRASIYORUMONLARIN KAPLAMA İŞLERİNİ BEN YAPIYORUM
iletişim: 05379487793

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye191 yazı
hocam bu firmaların bir çoğu ufak imalatçılara fason yaptırmakta şahsen benim babam polaris desa derimod beta inci tergan gibi markalara çalışmakta bunların model konseptini en iyi mağazalarında inceleyebilirsin

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici