Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gelecekte Düşündüğüm İş

Başlatanemrtrn1903Tarih29/03/2013 08:23:40Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
HENÜZ ONAYLANMADI!!! Bilgilerim Değiştir Sil Yazıyı Şikayet Et

arkadaşlar abilerim amcalarım ablalarım ben daha 21 yaşındayım henüz sermayem yok ama hep ticaret ile alım satım ile uğraşmak istemişimdir yemişim memurluğunu :) herneyse şimdi bnim birikimim yok ama zamanla o da olacaktır ırak da tekstil üzerine veya çeşitli o bölgelerde ticaret yapma istiyorum bunu içi nereden başlanmalı illa tekstil mezunumu olmak lazım bu işleri anlamak için? ben üretmeyeceğim el değmeden aldığım ürünü orada pazarlamak istiyorum yani ırak da büro kurulup oradan satış gbi.ilerde öyle plan yapıyorum ama birikimim yok szice nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyeleriniz nelerdir? öncelikle sermaye bulup ilerde atılmak istiyorum ben ömür boyu başkasının işinde çalışamam:) hep kendi işim olsun istemişimdir şimdiden saygılar teşekkürler

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye58 yazı
Bu islere once bavul ticareti ve isportaciliktan basla. Ama buna bile sermaye lazim sermayesiz veya borcla is kurulmaz.

Yerleşim Sudan / HartumMeslek Mühendis
Yeni Üye31 yazı
ben bu işle ilgili bilgi almak istiyorum wep içn değil

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?renci
Yeni Üye45 yazı

Merhaba daha yaşın gençken tekstil sektöründe bilgi edinebilisin gir çok büyük olmayan bir tekstil üretim atölyesine 1 sene maaşlı çalış çok şey öğreneceksin ha ben çalışmam öyle diyorsan bu işi yapamazsın okulda öğretildiğinden farklı olduğunu sana söyleyebilirim 1 yıl çalışmayla en azından alım satım yapacak kadar bilgi sahibi olabilirsin sonrası artık sermaye bulman ve senin satış becerine kalmış başarılar.
Peşinden Gidebilecek Cesaretin Varsa; Bütün Hayaller Gerçekleşebilir.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye31 yazı
bnim akrabalarım hep tekstil işinde ege bölgesizaten biliyorsundur tekstil baya bol sektör.ben o bögeye gidip daha doğrusu güney doğuda depo gbi bi yer tutup oradan işleri yürütmek istiyorum kısmet olursa ırak a gideceğiz orada tanıdık akrabalarırmızda var.el değmeden sdce pazarlama olarakda güzel para kazanabiliriz dimi?

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ö?renci
Yeni Üye45 yazı
evet kazanabilirsiniz tabi ama bence 1 senenizi ayırıp ürünleri en başından nasıl üretiliyor hangi işlemlerden geçiyor hangi işlemde ne yapılıyor bunları bilmeden pazarlayamazsınız
Peşinden Gidebilecek Cesaretin Varsa; Bütün Hayaller Gerçekleşebilir.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Üye232 yazı
Genç kardeşim hırslı olmak çok güzel ancak çıraklığını yapmadığın bir işin patronu olamazsın. Önce ilgili bir yerde çalışmanı tavsiye edeceğim ben de. Allah dilediğin hayırlıysa gönlüne göre versin.
A.Sami Cansu
543 595 34 80

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye72 yazı
ırak ile ilgili uzun zamandır forumlarda paylaşımlarda bulunuyordum. yaklaşık 5 aydır açmış olduğum bir adres var. portalın ismi IRAK İŞ DÜNYASI . ırak hakkındaki birçok bilgi ve paylaşımı bulabilirsiniz. görüşmek üzere

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf