Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çözüm Ortakları Arıyoruz

BaşlatanerginigzesTarih27/03/2013 18:31:18Yorum21

İlk mesaj
Yeni Üye44 yazı
Herkese merhaba,

Satınalma ve Danışmanlık Hizmetlerimiz çerçevesinde tedarikçi firmalar arıyoruz.
Her sektör ve her daldan firmalarla çözüm ortaklığı kurmak istiyoruz.

Aşağıda hazırladığımız bloğun adresini paylaşıyorum, tedarikçi ve danışanlarımızın ilgisine göre resmi sitemizi bu şablonla olşuturacağız
http://satinalmahizmetleri.wordpress.com/

Bilişim sektörü, İnsan Kaynakları, Medikal üretim yapan firmalar ve diğer satış yapma hedefinde bulunan şirketlerin bilgilerini bekliyorum.
Çözüm ortaklarımız arasında yerinizi alın.
Lojistik, kimya, boya, çeşitli özel hastaneler, otomotiv sektöründen danışmanlığını yürüttüğümüz firmalarımız var.

Müşterilerimizden gelen talepleri tekliflendirebilecek, şartnamelerimizin hazırlasnmasına destek olacak, kazanacak ve kazandıracak firma, kişi yada kuruluşlar.
Lütfen erginigzes@hotmail.com üzerinden irtibata geçiniz.

Herkese bol ve hayırlı kazançlar dileriz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
Yeni Üye44 yazı

Bu arada sevgili dostlar, sadece tedarikçi olarak değil satın alma danışmanlık hizmetlerimiz içinde irtibat kurunuz. Otomotivden akaryakıta, lojistik ve taşımacılıktan, özel kuryeliğe bir çok tedarikçimizle satınalma operasyonlarınıza desteklemek ve yürütmekten memnuniyet duyarız.
Teşekkürler ve iyi çalışmalar herkese

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
Danışmanlığını yürüttüğümüz bir müşteri firmamız Sağlık Hizmetleri Faaliyetlerinde yürüttükleri Gezici Röntgen Aracını faal bir şekilde satmak istemektedir.

1997 Model Isuzu marka Midibüsün içinde özel dizayn rontgen ve işitme test kabini bulunmaktadır. Röntgen cihazı, kabinler ve araç toplam fiyatı 30 bin TL dir.

İlgi gösteren arkadaşların yurtmed@gmail.com mail adresimizden detaylı bilgi alabilirler.

Üye135 yazı

ADBLUE TEDARİĞİ YAPABİLİRİZ İBRAHİM YILMAZ 5323664254

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye13 yazı
Ofis mobilyaları, İnşaat malzemeleri ve Elektrik elektronik tedariği yapabilirim.

Aykut Gül 0 545 210 10 73

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
Soğuk Hava Deposu- Soğuk Hava Odası ,aksesuarları, izolasyon termik kapılar, soğutma sistemleri adına tedariğinizi yapabiliriz.

Fatih Emirhan
+90 553 383 65 65
www.konforiklimlendirme.com
info@konforiklimlendirme.com
VefaciGroup - Soğutma Sistemleri

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye44 yazı
Sayın Aykut Gül, sayın lyanous sayın Fatih Emirhan. İlginize teşekkürler.
İletişim bilgileriniz vasıtasıyla sizlere ulaşacağım. Karşılıklı bilgi laışverişinde bulunup tedarikçi firmalarımız arasına katılmanızı sağlayabiliriz. Buradan paylaşımlarınız içinde ayrıca teşekkürler.

Yeni Üye44 yazı
Turistik Organizasyonlar yürüten bir müşterimiz için taşımacılık ve servis hizmetleri verebilecek tedarikçiler aranıyor.
İstanbul-Antalya (Kalkan-Kaş ve yakın çevresine) gezi ve tur organizasyonları için otobüs-yarım otobüs sahibi servis işletmecilerinin irtibata geçmeleri ricasıyla.

http://kassafaritravel.wordpress.com/

Yeni Üye23 yazı
sayın engin bey adım Bülent

biz bebek çorabı , çocuk çorabı , külotlu çorap , tayt , aksesuarlı bebek ve çocuk çorabı ,erkek ve bayan çorabı imalatı ve ihracatı yapan bir firmayız. size ürünlerimizin e kataloğunu gönderiyorum. lütfen ürünlerimizi inceleyin . sizinle çalışmak istiyoruz.

Bülent Özcan
tel: 0 530 495 48 16
mail. : bulent.ozcan@kosarcorap.com.tr
BÜLENT ÖZCAN

cid:image001.jpg@01CDF4BA.E31A04C0

KOŞAR ÇORAP Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.

Abdi İpekçi Cad. Cem İş.Mrk.

No:180/69 Bayrampaşa /İST

TEL : 0530 495 48 16

Tel : +90 212 613 50 60

Fax :+90 212 613 91 05

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye44 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bulent0zcan
sayın engin bey adım Bülent

biz bebek çorabı , çocuk çorabı , külotlu çorap , tayt , aksesuarlı bebek ve çocuk çorabı ,erkek ve bayan çorabı imalatı ve ihracatı yapan bir firmayız. size ürünlerimizin e kataloğunu gönderiyorum. lütfen ürünlerimizi inceleyin . sizinle çalışmak istiyoruz.

Bülent Özcan
tel: 0 530 495 48 16
mail. : bulent.ozcan@kosarcorap.com.tr

Bülent bey detaylı bilgilendirme için teşekkürler. İletişim bilgilerinizi kayıt altına aldım. Danışanlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda sizlerle irtibat kurmaktan memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isterim. Selam ve saygılarımızla bol kazançlar dilerim.

Yeni Üye11 yazı
Yurt içi eşya taşımacılığı konusunda talepleri değerlendirebiliriz.
Kamyon-Tır-Low-bed nakliyeleri yapıyoruz.
Kaptan Nakliyat & Lojistik
Gebze-KOCAELİ
E.Mail : kaptannakliyat@superonline.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye53 yazı
ben bijuteri erkek yüzüğü üreticisi olarak bu konuda yardım ederim
iletişim: 05379487793

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye11 yazı
Türkiyeye ihtal edilen lüx araçların satıldığı bir araba galerisinde çalışıyorum.Şu anda piyasada bulunan birçok firmadan daha güçlü ve doğru iş yapma prensibiyle açıldı.Her türlü lüx araç ihtiyacınızda benimle irtibata geçebilirsiniz.(Rolls royce,Bentley,Porsche,Bmw,Mercedes,Maserati,Aston martin,Ferrai v.s)
altiokyavuz@hotmail.com
empiremotors.com.tr
530 6928180

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye44 yazı
Sosyal çevremizdende müşterilerimizden de talep olduğunda iletişim kuracağım sayın yavuzalitok.
ilginize teşekkürler.
filo kiralama-uzun dönem araç kiralama gibi hizmetleriniz varmıdır?

Yeni Üye98 yazı
İnşaat malzemelerinde iç kapı, parke ve mutfak dolabı, telefon aksesuarlarının ve promosyon ürünlerinin her çeşidini tedarik edebiliriz.
Tarık Buğra ÖZTÜRK

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Yeni Üye43 yazı
selam, danışmanlığını yaptığınız firmaların iş güvenliği uzmanlığı ihtiyaçlarını alanında uzman referans verebilecek çalışma bakanlığından yetkili b sınıfı uzmanından uygun çözümlerle karşılayabiliriz. ayrıca 12 yıldır aynı adreste muhkim danışmanlık ofisi olarak bilhassa beylikdüzü ve civar bölgelerinde emlak danışmanlığı noktasında aktif pazarlama desteği sunulur. işbirlikleri anlaşmalarının geliştirilmesi ve gerçekleştirilebilmesi umuduyla, iyi çalışmalar.. smevlevi@hotmail.com 02128725025

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye40 yazı
Ev ve sanayi tipi elektrik tasarruf cihazları üretiyoruz. Bu ürünleri imal etmek için tüm yasal belgeler mevcut ( tse. İso, ce ) tedarikçi olabiliriz.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Yöneticilik