Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kaldırıldı

BaşlatanAl SafiTarih25/03/2013 15:08:07Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye57 yazı
kaldırıldı

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye57 yazı
Akdeniz, Ege, Karadeniz taleplerinizi bekliyoruz!
Ve promosyoncular ürünün tente ve çanta kısmına müşterilerinizin marka logolarını ekleyip gönderebiliriz.
negelmis@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye104 yazı
Rüzgarlı havalarda uçar gider bu.Hep üzerinde uzanacak değilsiniz ya.. Hele Karadenizde rüzgar bunu alır ***ürür...Bunun için tedbir nedir..?? Çözüm olarak bir kazıkla yere sabitlenirmi?? Kazığı fiyatı haricinde varmıdır...:)) Fiyaf oldukça fahiş geldi.. çok yüksek ..

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye57 yazı

İçinizden düşünseniz olmaz mı?
Ürün Avrupa'da yılın en şık tasarımı ödülünü alır burada da gelir kazık falan derler Allahım

Yeni Üye57 yazı
güncel

Yeni Üye57 yazı
bu sorularla zaman kaybetmeyelim diye yukarıda belirtmiştim fiyatı 13 TL+KDV/ adet

Yeni Üye57 yazı
güncel

Yeni Üye98 yazı
bu urunun markasi nedir? bende vardi hemen yirtiliyor.markadini yazarmisin
www.annevebebekbakimi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye57 yazı
Biz bu ürünün Türkiye distribütörü olduk yakında kendi markamız ile satışlara başlayacağız, bunun dışında bir markası olduğunu düşünmüyorum yurt dışında farklı farklı fabrikalarda üretiliyor ithal ediliyor.
2 yıldır bu ürün üzerinde çalışıyoruz yurt dışında piyasada çok daha kalitesizleri olabilir ama bizim çalıştığımız fabrikayı yerinde görüp ürünlerini inceledikten sonra ithalatı gerçekleştirdik!
Hemen yırtılma konusunda kesinlikle size katılmıyorum en azından kendi ürünüm için.!
Kenarındaki dikişleri gayet sağlam ve ekstra kalın bir kumaş kullanılmıştır kenar kısmında,
Doğru şekilde katlanmadığı taktirde bu dikişler zorlanır onun dışında her hangi bir zorlanma durumu olmadığı için yırtılması söz konusu değildir

siz nereden aldığınızı söyler misiniz ?