İlk mesaj
Genel İlanlar
Kaldırıldı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumA
Yeni Üye57 yazı
Ve promosyoncular ürünün tente ve çanta kısmına müşterilerinizin marka logolarını ekleyip gönderebiliriz.
negelmis@gmail.com
C
Üye104 yazı
A
Yeni Üye57 yazı
İçinizden düşünseniz olmaz mı?
Ürün Avrupa'da yılın en şık tasarımı ödülünü alır burada da gelir kazık falan derler Allahım
A
Yeni Üye57 yazı
U
Üye141 yazı
ürün fiyat listesini alabilir miyim?
A
Yeni Üye57 yazı
bu sorularla zaman kaybetmeyelim diye yukarıda belirtmiştim fiyatı 13 TL+KDV/ adet
A
Yeni Üye57 yazı
güncel
B
Yeni Üye98 yazı
11/04/2013 : 10:44:04#8
Web sitesi
Alıntı
bu urunun markasi nedir? bende vardi hemen yirtiliyor.markadini yazarmisin
www.annevebebekbakimi.com
A
Yeni Üye57 yazı
Biz bu ürünün Türkiye distribütörü olduk yakında kendi markamız ile satışlara başlayacağız, bunun dışında bir markası olduğunu düşünmüyorum yurt dışında farklı farklı fabrikalarda üretiliyor ithal ediliyor.
2 yıldır bu ürün üzerinde çalışıyoruz yurt dışında piyasada çok daha kalitesizleri olabilir ama bizim çalıştığımız fabrikayı yerinde görüp ürünlerini inceledikten sonra ithalatı gerçekleştirdik!
Hemen yırtılma konusunda kesinlikle size katılmıyorum en azından kendi ürünüm için.!
Kenarındaki dikişleri gayet sağlam ve ekstra kalın bir kumaş kullanılmıştır kenar kısmında,
Doğru şekilde katlanmadığı taktirde bu dikişler zorlanır onun dışında her hangi bir zorlanma durumu olmadığı için yırtılması söz konusu değildir
siz nereden aldığınızı söyler misiniz ?
2 yıldır bu ürün üzerinde çalışıyoruz yurt dışında piyasada çok daha kalitesizleri olabilir ama bizim çalıştığımız fabrikayı yerinde görüp ürünlerini inceledikten sonra ithalatı gerçekleştirdik!
Hemen yırtılma konusunda kesinlikle size katılmıyorum en azından kendi ürünüm için.!
Kenarındaki dikişleri gayet sağlam ve ekstra kalın bir kumaş kullanılmıştır kenar kısmında,
Doğru şekilde katlanmadığı taktirde bu dikişler zorlanır onun dışında her hangi bir zorlanma durumu olmadığı için yırtılması söz konusu değildir
siz nereden aldığınızı söyler misiniz ?
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz