Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Eşarp Şal

BaşlatannersaTarih25/03/2013 12:22:31Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
imalat toptan ve perakende yazma eşarp ve şal bulunur sınırsız renk ve desen secenığyle siz degerlı müşterılerımızın hızmetınızdeyız cok uygun fıyatlarla bulabılecegınız eşarp ..yazma.. şal ..ayrıca oyalı yazma çeşitlerıyle ve uygun fıyatlarla bulabılecegınız tüm ürünler fırmamızda mevcuttur saygılarımla ..irtibat tel ..0532 660 79 01 .......email.. oner@karanfilipek.com web...www.karanfilipek.com DETALI BILGI İÇİN LÜTFEN Arayınız
STS TEKSTİL uzun süredir sektörde deneyim kazanmış kurucuları ile 2003 yılında Yazma – Eşarp ve Şal satışına başlamış, kısa sürede bilinen bir firma haline gelerek imalat’a yönelmiştir. EŞARP ŞAL imalatında anadoluya yönelik ürünlerin yanı sıra yurtdışı taleplerine de karşılık vermektedir. KARANFİLİPEK Ve ARMANCA scarf ile bilinen firmamız birçok toptancı müşterisiyle portföyünü hergeçen gün arttırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Toptancılarına alırken kazandırmayı hedefleyen STS TEKSTİL uygun fiyatlarda yüsek kaliteyi sizlere sunmaktadır. Firmamız ayrıca Kendi pörtföyüne kattıgı dijital baskı makinalarıyla hem yurt içi hep yurt dışı müşterilerine Şal eşarp empirime ve her türlü kumaşa fason baskı yapabilmektedir müşteri isteğine göre her türlü renk ve modeller sunmaktadır Bursa ve istanbul olmak üzere toptan satış magazalarımız hizmet vermektedir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye135 yazı
Sitenizde gerekli bilgiler yok.Burdan gerekli bilgileri,resimler ve fiatları alabilirmiyim.
poyraz76@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ticaret
Üye158 yazı

detaylı bilgi ve fiyat lütfen özellikle eşarp fiyatlarını gönderebilirmisiniz. ys.bursa@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye94 yazı
Ürünleriniz ile ilgili toptan fiyat bilgilerini göndermenizi rica ediyorum.

frf99@mynet.com

Yerleşim Avusturya / FeldkirchMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
Eşarp,şal,yazma ürünleriniz ile ilgili toptan fiyat bilgileri, ebatları ve model örneklerini göndermenizi rica ediyorum. Saygılarımla
grgn.serap@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Üye400 yazı
merhaba ürün modelleri ve fiyatlar hakkında bilgi alabilirmiyim jibi34@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye4 yazı

İTHAL EŞARP

İTHALİ SAYILI ESKİ TÜRKMENLER YAPMAKTADIR
ÜRÜN ALMAK İÇİN

1.sınıf EŞARP ŞAL İÇİN;15günde iade süresi veriyor firma

egeithalatihracat@hotmail.com adresine sipariş verip bilgi alabilirsiniz Arkadaşlar
Sadece 2-3 parti ürün için bile adrese hizmetleri mevcuttur

BENDE BU İŞİ YAPIYORUM,BELLİ BAZI SİTELERE
4-5 #8378; VERİP ÜRÜNLERİ SATIYORUM,AYNI ZAMANDA
ETRAFIMDAKİ MEŞREF SAHİBİ İNSANLARA
ELDEN SATIYORDUM,EXTRA GÜZEL MEŞAKET BENİM
İÇİN,EK PARAMIDA KAZANMIŞ OLUYORUM

Herkeze bol satışlar
Selllcan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ev kadyny
Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve ucuza mal arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancılarıyla çalışıyorum ama portalımızda kuzey Afrika, ABD ve Arap ülkelerinden toptancı kullanıcılarımız ilanlar veriyor. Ürün yelpazesi çok geniş. İsterseniz siz de portalımızda kayıt olup satış yapabilirsiniz. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya doğrudan katrin@merkandi.com.tr adresime yazabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve ucuza mal arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancılarıyla çalışıyorum ama portalımızda kuzey Afrika, ABD ve Arap ülkelerinden toptancı kullanıcılarımız ilanlar veriyor. Ürün yelpazesi çok geniş. İsterseniz siz de portalımızda kayıt olup satış yapabilirsiniz. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya doğrudan katrin@merkandi.com.tr adresime yazabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk