Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Zor Durumda Oaln İş Adamları

Başlatankadir güvenTarih24/03/2013 22:04:44Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
evet ilan başlığında olduğu gibi gerçek anlamda ticari hayatında bitmesine %30 veya %40 kaldığını sadece kendi hisseden veya çevresinden gizleyebilen işadamları bu zordurumunuza yardımcı olabileceğim mantıklı fikirlerim mutlaka vardır. Nasrettin hoca ağaçtan düşmüş hocam doktara gidelim demişler hocada bana doktor değilde ağaçtan düşen lazım demiş. ????? bu yüzden ben ağaçtan düştüm paslaşabiliriz....
k.gvn

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye628 yazı
Çok özür dilerim ben yaşlı bir insanım , defalarca okumama rağmen Nasrettin hocadan öncesinde ne demek istediğinizi, veya ne sorduğunuzu algılayamadım, düşüncelerinizi somut bir şekilde ifade etme imkanınız varmı.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye115 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - VSL
Çok özür dilerim ben yaşlı bir insanım , defalarca okumama rağmen Nasrettin hocadan öncesinde ne demek istediğinizi, veya ne sorduğunuzu algılayamadım, düşüncelerinizi somut bir şekilde ifade etme imkanınız varmı.

aynen katılıyorum....
çakal sürüsü kurdu pusuya düşürünce kurt nasıl kurtulacağını değil nasıl intikam alacağını düşünür.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ticaret
Üye107 yazı

batmak üzere olan iş adamları ile ücret karşılığı fikir paylaşımı, beyin fırtınası yapalım demiş arkadaş.

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ö?renci
Üye628 yazı
Hımmm eğer gerçekten öyle birşey demek istemişse, henüz batmamış olan arkadaşlarımız hedef kitlesi olması gerekir. Zira bizim ne kulağımızın arkası kaldı nede başka bir yerimiz :-)

Yeni Üye7 yazı
yasınıza saygım var vsl sizi telkin ediyorum ama diğer arkadaslara verecek cvbm yok çünkü meyve veren agacı taslarlar bu hayatta her sey para degildir
k.gvn

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye628 yazı
kadir güven kardeşim demekki benim dışımdaki arkadaşlarda anlayamamışlar, lütfen daha açıkça yazarsan, konu anlaşılmış, ve ilgili olanlar kalıp ilgisiz olanlarda gitmiş olur. Bu arada , bu hayatta PARA HERŞEYDİR :-)

Yeni Üye22 yazı
Sizin telkin ediyorum nedemek yahuu:) öncelikle.sizin türkçe ifade.konusunda yardim almaniz gerekli diye düşünüyorum
Başak toptan

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ticaret