Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Makarna Lokantası

BaşlatansaholuTarih23/03/2013 21:28:17Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye23 yazı
Merhaba koniks ailesi. Bir makarna lokantası açma fikrim var. Menüde sadece makarna olacak. Her tür makarna olacak. Maliyeti düşük olan bir gıda .Faydalı bir gıda. Bu konuda fikirlerinizi ve bilgisi olanların yorumlarını istiyorum. Tşk. ederim.
saholu

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye10 yazı
bence iyi fikir tutar bence degisik makarna tatlarinida menune koymani tavsiye ederim mesela cin makarnalarini burada markette 1 adeti 35 cent herseyi icinde sadece uzerine sicak su ekliyorsun 3 dk hazir vede lezzetli turkiyede olsaydim bu isi bende dusunebilirdim

Yerleşim Hollanda / TilburgMeslek Di?er
Yeni Üye23 yazı
Yorumunuz için tşk. ederim. Çin makarnaları hakkında bilgim yok hemen araştıracağım.
saholu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye410 yazı

istanbul kadıköyde çok işlek bir yerde bahsettiginiz makarna evi var ve çok iyi iş yapıyor ,güzel bir fikir ancak çok işlek bir yer olmalı ,içeride ve dışarıda oturacak yerler olmalıdır diye düşünüyorum ancak trabzon halkı nasıldır makarnayı doşarıda yermi bu araştırmanıza ve birazda şansa kalmış

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye58 yazı
Eğer makarnayı taze olarak müşterinin önünde yaparsanız iş yapabilir çünkü taze makarnanın tadı bambaşka...

Yerleşim Sudan / HartumMeslek Mühendis
Yeni Üye29 yazı
İlginç bir konsept, başarılı olabilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye23 yazı
İçeride ve dışarıda oturma yerleri olacak ve günlük taze makarna servisi yapmayı düşünüyorum. En güzel tarafı ( bence) maliyeti düşük.

Yeni Üye58 yazı
Ozellikle vitrinde musterinin onunde makarna kesilirse ciddi ilgi cekecektir.

Yerleşim Sudan / HartumMeslek Mühendis
Üye410 yazı
işyerin in çok işlek çarşı ,avm yada gezi yerlerinden birinde olmalıdır sokak arası yada işlek olmayan bir yerde iş yapamazsın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye93 yazı
genç ve öğrencinin uğrak yeri olmalı bencede

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emekli
Yeni Üye23 yazı
Makarnayı sadece öğrenci yemeği olarak düşünmemiştim. Her yaştan insanın tüketebileceği bir gıda olarak düşünmekteyim. Tabi ki cadde üstü ve uğrak bir yer olması iyidir. İstanbul da çemberlitaş ın hemen yanında bir tane vardı orada 1 kez yemiştim. Çok iyi iş yapıyordu.
saholu

Yeni Üye23 yazı
Başka fikri olan yok mu arkadaşlar...
saholu

Yeni Üye97 yazı
döner ,lahmacun, hamburger varken kim makarna yer ki...bizim millet et sever.saydıklarımın ortak özelliği ekmek ve et beraber .et ve ekmek olmayan yemek işi bana sakat geliyor.kurucu hariç.kuru fasulyeye çevirsen işi.ayakaltı küçük.hatta izbe.soğanı cart cart keseceksin.suyu sürahiyle verecen.ekmek kovada olacak.taze pişecek.offf burada olsada yesek.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ö?retmen
Yeni Üye23 yazı
Makarna hem doyurucu hemde diğerlerine göre daha ucuz bir çeşit olur diye düşünüyorum.Hem öğrenci hemde memur kısmı için iyi olabilir.
saholu

Üye234 yazı
Kendim makarna yemeyi yıllar önce bıraktım. Başka kim yer kim yemez ancak ben kesinlikle tavsiye etmem. Fabrika yemeği olarak bilinir. İçine ne katarsan kat menzili belli bir yemektir.

Ayrıca herkesin alıştığı kategori. farklı kategori neden denenmez ki. Örneğin "bulgurcu" ??? Bak bulgur yerim mesela, herkes ben değil ta bi ki, ancak ismi bile değişik. Bulgur yanına bir de çorba oldu mu ,olay tamamdır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı
kadıköyde var para basıyor. ama kadıköy gibi yerlerden başka biyerde makarnaya para vermezler onu da söyliyim.

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye24 yazı
Makarna'dan bıkmış gençler zaten.. Dürüm,döner,fast food kadar iş yapmaz hiç bir zaman.. Pilav nohut daha iyi bence makarnaya nazaran..Kadıköyde Dadaş Pilav vardı hala var sanırım ufaltmışlar dükkanı geçen gittiğimde. Para basıyordu ben üniversitedeyken oraya gidiyordum hep.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye67 yazı
Trabzon meydan bütün müşteri tiplerine uygun bir yer. Sana bir tavsiyem olacak. Her yörenin kendine has yemekleri vardır. Gidildiği zaman mutlaka yenir. Trabzondan başka hiç bir yerde olmayan köy makarnası var. Belki biliyorsundur. Bunu yap inanılmaz bir lezzet. Yanında kuymak ve diğer makarna çeşitleri ile bearber güzel bir konsept olur. Trabzonda tanıtım da kolay. Trabzon'daki osmanlı pilavı gibi düşün. Uzun sokak aralarında yada kunduracılar tarafında iş yaparsın.
Bize Heryer Trabzon

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Di?er
Yeni Üye42 yazı
Çoğu arkadaş, millet makarnadan bıkmış deyip, döner ve fast food ürünlerinden bahsediyor, yaa her çarşı pazara çıktığımızda yiyoruz bunları bıkılsa bunlardanda bıkarız,üstelik çoğu ürün için hijyen ve kullanılan et kalitesi birer muamma,öğrencilik yıllarında bolca makarna ve hazır çorba tüketmiş biri olarak özel soslar ile hazırlanmış güzel bir makarnaya hayır denmiyeceği benim şahsi fikrimdir.
saholu arkadaşım, uygun lokasyon varsa bence denenebilecek bir iş. hatta bir ara bende araştırmıştım motta pasta gibi bayilik veren firmalar üzerinden, kendi mutfağında iyiyse biraz cesaret diyorum .

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er