Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni Bir İş Kurmak İstiyorum

Başlatanmuhendis7373Tarih23/03/2013 02:26:26Yorum18

İlk mesaj
Üye143 yazı
Arkadaşlar;

Ben mühendisim, yazılım firmam var, yani vergiye kaydım var 3+1 de büyük bir ofisim var firmada hep bilgisayar üzerine çalışıyorum, personelim var, yazılım donanım vs işler, ancak bu işler eskisi gibi kazançlı değil, şimdi ben bu büroda aynı anda pazarlama ve emlakçılık işi de yapmayı düşünüyorum, deneyimli arkadaşlardan fikirlerini paylaşmalarını istiyorum, emlakçılık iş yapar mı? bana ekstradan bir masrafı olmayacak nelere dikkat etmek lazım, ayrıca muhasebe yönünden bir işyerinde 3 odası olan bir işyerim var, her bir odada farklı iş yapılabilir mi? şahıs firmasıyım, ortağım filan yok, bilgilerinizi paylaşır mısınız, herkese iyi çalışmalar, bol kazançlar...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye143 yazı
konu günceldir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye340 yazı
Sayin muhendis benimde ofisim 3+1 her odada farkli isler yapilir madencilik , internet pazarlama ve aktif pazarlama eticaret odasinda 10 kisilik ekibim var tele satis ve radyo satislarini cevapliyorlar ve sahis firmasiyiz sirket statusunde
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye143 yazı

sayın alışveriş bilginiz için tşk ederim.

Üye410 yazı
emlakçılık da diploma ve bazı şartlar isteniyor bilginize

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye143 yazı
sayın adalı1 tşk ederim.

Üye143 yazı
özellikle emlakçılık hakkında bilgisi olan arkadaşlar birşeyler yazarlarsa iyi olur biliyorum kursu var onu bitirmek gerekiyor o belgeyi alırım sorun olmazda ne gibi bir strateji izlemeliyim ekstradan masrafım olmayacak.

Yeni Üye19 yazı
Merhaba arkadaşım ben bilgisayar mühendisiyim. Ama bugune kadar hiç mesleğimi yapmadım... Emlakçılık yaptım ama ... Emlak işi yapacağın il yada ilçe neresi ? Elit bir ilde satış yapacaksan avantajlısın , herişi internet üzerinden ***ürebilirsin... O belge o kadar önemli degil , günümüzde herkes emlakçılık yapabiliyor kısacası... Ama kurumsal bir firma düşünüyorsan o belgeyi almalısın. Ben zamanında almıştım... Sabırlı olmak ve hergün ilanları baştan güncellemek gerekir. Ve dürüst olmak gerekir...

İşin tek kötü yanı var. Satan pahalı satmak istiyor , alan ölü almak istiyor. O arayı ayarlamak o kadar zorki ayarlarsanda gelsin paralar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye143 yazı
Sayın Baurish;

Ankara'dayım, emlakçılık işini Ankara'da Çankaya'da yapacağım bu konuda sizin yada diğer arkadaşların deneyimlerini paylaşmanızı istiyorum. Bizim burası nezih ve lüks bir semt

Yeni Üye29 yazı
valla herkes emlakçı oldu yaw

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye143 yazı
emlakçılık konusunda birşeyler söylemek isteyen deneyimli birileri yok mu? mesela emlakçılık yapan arkadaşlar bir ayda ortalama kaç daire kiralama işi yapıyor yada ev satıyor

Yeni Üye19 yazı
Arkadaşım Çankaya'da düşünüyorsan senin ofis bu iş için çok uygun. Herşeyi nete vereceğin ilanlarla çok rahat yapabilirsin. İlanları çok iyi şekilde vermelisin... Resimler daireyi en iyi anlatacak şekilde çekmelisin. Ayda ortalama diye birşey yok gün gelir günde 2 yer satarsın gün gelir 6ay iş yapamazsın kısacası bu senin elinde... önemli olan müşterinin isteklerini anlayıp,onların istekleri doğrultusunda yerler göstermek... Yılmadan bıkmadan hem müşterileri arayıp bilgi vereceksin hemde daire sahiplerini, aranızdaki ilişkiler sıcak olacak yoksa başarılı olamazsın... Emlak danışmanlığı işinde 3-4 ay hiçbirşey beklemeden çalış... Bunu tarlayı ekilecek bir biçime getiriyormuş gibi düşün , sonra tarlayı ekeceksin bakacaksın sulayacaksın 4-5 ay sonrada hasatı yemeye başlayacaksın...

önerilerim...
1. Sahibindene üye ol trajı en yüksek site o...
2. Müşterilerin ne istediğini iyi anla
3. Müşterilerinle aranı iyi tut , yatırımlık yerler geldiğinde arar sunum yaparsın (hatta mail adreslerini al yeni ilanlarının link ve bilgilerini atarsın)
4. Çektiğin resimler çok önemli paintten resimlerin ortasına oda 1 10 m2 gibilerinden bilgilerini yaz...
5. Birde kendine portföy oluşturmak için bir bayan eleman al yanına , sahibinden satılan ilanları arat müşteri portföyüne yeni yerler kat. Bayanların araması herzaman avantaj...

Üye143 yazı
Sayın BAURISH bilgileriniz için tşk ederim, şu an hali hazırda yazılım işi yapıyorum Çankaya'da ofis'im var zaten ek iş gibi olacak evleri bulup tanıtım önemli hiç iş olmasa bile bana ekstradan ofis kirası gibi bir masrafı yok,

Yeni Üye19 yazı
Bu işte tek sermaye "Güven" dürüstlükten vazgeçme... Satmak için uğraşma doğru bilgiyi ver takip et , başarı gelir... Diğer türlü yaklaşırsan milletin gözündeki emlakçılardan farkın kalmaz... ilk ilanını merak ediyorum...

Üye143 yazı
tşkler baurish bilgileriniz için

Üye197 yazı
3+1 İŞ YERİ GÜNLÜK KİRALIK DAİREYE DMNÜŞTÜRÜP KİRALAYA BİLİR SİNZ
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Üye143 yazı
konu günceldir...